Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dante ve Pavel Pogrebnyak ile belli görüşmelerimiz vardır.

ispanyadan bir orta saha ile de ilgileniyoruz. Bu emana mı başkası mı bilmiyorum

Salihovic ve İbisevic için de özellikle İbisevic için

Salihovic ağır bulunmuş ağır bulan kişiyi daha sonra açıklarım kişinin bana göre futbolcu pörtföyü yok

Leverkusen de görüştüğümüz bir oyuncu var /Adını bilmiyorum

taner yalçın ve mirkan aydın vb isimlerle de belli yerlere gelindi.

bir çek oyuncu

bir elmander

vb..... gidiyor işte görüşmeler

karşıyaka dardanel gençlerbirliği eskişehir vb
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dante ve Pavel Pogrebnyak ile belli görüşmelerimiz vardır.

ispanyadan bir orta saha ile de ilgileniyoruz. Bu emana mı başkası mı bilmiyorum

Salihovic ağır bulunmuş ağır bulan kişiyi daha sonra açıklarım kişinin bana göre futbolcu pörtföyü yok

bir çek oyuncu

bir elmander

Uğur abi yani bu sezon ümitlenelimmi çalışmalar iyi gözüküyor?
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• [QUOTE=The Ciks;1917554978]
        İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eee?

unlu italyan filozof. kayıp cennet ve ilahi komedya en unlu eserleridir. cahit sitki taranci'nin otuz beş yaş şiirinde sözü geçen dante bu dante'dir. 35'inde ilahi yolculuğuna çıkan dante gibi 35'ine geldiğinden sözeder şair..
        Şükürler olsun yıllardır öğrenciyim Her sene de Dante ile ilgili şeyler duyardık Lisede,Yani Dante'nin kim olduğunu çok çok iyi biliyorum...

Mesele Dante'nin kim olduğu değil Mesele senin bu saçmalıkları niye yazdığın yeğen...

Sallıyosun bir şeyler sonra tutmayınca-ki her zaman tutmuyor- Uzun süre foruma uğramıyosun..

Yorum

• Leverkusen dan Fürthe kiralik giden Burak Kaplan ile ilgileniyormuyuz? Bir Arkadas söyledi ama öyle bir haber bulamadim
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uğur abi yani bu sezon ümitlenelimmi çalışmalar iyi gözüküyor?
            İmzaya kadar ümitlenmeyin

Yorum

bir çek oyuncu

bir elmander

Abi bilgiler için teşekkürler. Salihovic ağır bulunmuş demek doğrudur pek hızlı bir oyuncu sayılmaz ama koşmadan oynatır bu adam. Neyse..

İspanya'dan görüştüğümüz orta saha elemanı sence R.Sociedad'da ki isim olabilir mi ? Devre arası transfer döneminde adı geçmişti bizimle.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eee?

Sadece bu 4 topçunun maliyeti Manajer ücretleri ile beraber 35 Milyon Euroyu bulur..

Kaldı ki Tolga'yı Werder kesinlikle satmaz,İlkay'ı,Ömer'i de almamız imkansız gözüküyor..
                Gidenleri bedavadan gönderirsen 35 milyon euro yu ödersin Tunay daha ilk 11 oyuncusu olmadı Tolga da öyle Ömer Toprak Freiburgda 11 oynadıysa bu onun Leverkusen veya başka bir takımda takımın vazgeçilmezi olacağı manasına gelmiyor İlkay bizde kanat görevini üstlenir takımda kaç tane kanat var sayarmısın ne yazıkki bir kanat oyuncumuz yok Yattara dışında seneye de kanatsız kalırsa bu takım havayı alır avrupada ve ligde sen galiba o üstün futbol zekanla kanatlara ihtiyacımız olmadığını düşünüyorsun defansa glowacki yerine Dante nin gelmesine karşı çıkabilecek birini tanımıyorum sol beke Wendt veya Ziegler farketmez bedava forvete N'doye sorun olduysa Ujah alınır sen sıkma canını en fazla 3.5 m euro verilir o adama Emana sorun olduysa başka da yazabilirim ama Emana nın yerini tutmaz ben alırsam bir kere alırım tam alırım ileride sorun çıkacak oyuncu almam o yüzden Emana yı yazdım varmı başka sorun ? Takımın dengesini oluşturan oyuncular giden oyuncularmı Barış mı takımdaki dengeyi sağlayan Ferhat mı Pawel mi Piotr mı soruyorum sana bi daha düşünmeden çamur atma millete
                En son elbera tarafından düzenlendi; 15.04.2011, 23:44.
                İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• Sadri Şener, transfer çalışmalarını bizzat yürüttüğünü de söylüyor. Yetkiyi ele aldığını belirten Şener, '2-3 tane baba topçu alacağız. Tabi ufaklardan da alacağız. Onları saymıyorum.

Ben bu yüzden ümitlenemiyorum

Yorum

İmzaya kadar ümitlenmeyin
                    Anladım.
                    ..
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gidenleri bedavadan gönderirsen 35 milyon euro yu ödersin Tunay daha ilk 11 oyuncusu olmadı Tolga da öyle Ömer Toprak Freiburgda 11 oynadıysa bu onun Leverkusen veya başka bir takımda takımın vazgeçilmezi olacağı manasına gelmiyor İlkay bizde kanat görevini üstlenir takımda kaç tane kanat var sayarmısın ne yazıkki bir kanat oyuncumuz yok Yattara dışında seneye de kanatsız kalırsa bu takım havayı alır avrupada ve ligde sen galiba o üstün futbol zekanla kanatlara ihtiyacımız olmadığını düşünüyorsun defansa glowacki yerine Dante nin gelmesine karşı çıkabilecek birini tanımıyorum sol beke Wendt veya Ziegler farketmez bedava forvete N'doye sorun olduysa Ujah alınır sen sıkma canını en fazla 3.5 m euro verilir o adama Emana sorun olduysa başka da yazabilirim ama Emana nın yerini tutmaz ben alırsam bir kere alırım tam alırım ileride sorun çıkacak oyuncu almam o yüzden Emana yı yazdım varmı başka sorun ? Takımın dengesini oluşturan oyuncular giden oyuncularmı Barış mı takımdaki dengeyi sağlayan Ferhat mı Pawel mi Piotr mı soruyorum sana bi daha düşünmeden bir daha çamur atma millete
                      Ben oyuncuların kalitesine bir şey demiyorum Belki de hepsi bizde ilk 11 oynar Ama ne kadar kaliteli olursa olsun 8 tane üst düzey oyuncu transferine karşıyım...
                      İlkay'ın,Ömer'in bize gelebiliceğini nasıl iddaa ediyosun,onu hiç anlamıyorum zaten..

Ayrıca kanatsız sistemle oynuyoruz,kanat oyuncumuz olmaması bundan kaynaklanıyo olabilir mi??
                      En son Bekir tarafından düzenlendi; 15.04.2011, 23:44.

Yorum

• Emana değişik stilde bir oyuncu. Forvet arkası'da oynar, ön libero gibide oynar.

En önemli özelliği top tekniği ve fiziki gücü.

Yorum

bir çek oyuncu

bir elmander

deme..,,,,,,,,
                          "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                          --------------------------Novalis--------------
                          ------------

Yorum

bir çek oyuncu

bir elmander

bu söylediklerin gayet olumlu insanin yüzünü güldüren cinsden haberler....yukarida ismi gecen adamlar bize sinif atlattiracak cinsden bu arada salihovic neye göre cok yavas alman liginde basarili bir adam bizim ligde mi yavas selcuk colmanda cok hizli adamlar degil sonucda..... insallah bu sefer elimizde sampiyonlar ligi kozumuzu iyi kullaniriz...

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Emana değişik stilde bir oyuncu. Forvet arkası'da oynar, ön libero gibide oynar.

En önemli özelliği top tekniği ve fiziki gücü.
                              bizim orta sahamizin en kötü özelligi fcok kirilgan olmasi colman emana selcuk emana emana xxx fark etmez emana zaten bizim orta sahayi tek basina sirtlar ben sadece emana degil eman gibi bir adam daha isterim arti alper potuk... kisacasi selcuk colman emana salihovic(biglia) alper potuk ceyhun vede bir genc daha anca yeter bizim orta sahaya eger basari istiyorsak tabi...

Yorum

• Ohooo daha Transferde okadar seyler olacaki...Su an isim üzerinden durmaya gerek yok...O isimler cok degesir her nekadar Transfer calismalarina basladik deselerde...

Noboa orta sahaya alalim ! 2011 sene sonunda mukavelesi bitiyor Rubin Kazanda oynuyor uygun bir rakama S.ligi düzeyinde bir oyuncu getirmis oluruz....
                                En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 16.04.2011, 00:01.
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X