Şu saaten sonra Fatih Tekkeyi kurtaracak şey Transfer(ler) değildir sadece Şans Fatih Tekkeyi o koltukta tutar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Bugüne kadar balla geldi zaten, kazandığımız maçlar bireysel yetenek ve şansla kazanılan maçlar, Tekke son maçlarda aynı tarzı oyun oynatarak takımı da bozdu, kendi ayağına sıktı..İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu saaten sonra Fatih Tekkeyi kurtaracak şey Transfer(ler) değildir sadece Şans Fatih Tekkeyi o koltukta tutar.En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 4 gün önce.I am not in danger , I am the danger..
- Beğen 1
Yorum
-
Avcı Batagov'u oynatmadı sen Arda'sından bahsediyosun.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal olaydı Güneş olaydı hatta belki de Avcı bile olaydı şu zamanda hiç değilse Arda ve ya Tahadan birini takıma kazandırırdı. Ünal olaydı kesindi.
Hele şu Fethiye Samsun maçları gelsin de bakalım burnunun dikine mi gidiyor yoksa hatalarından ders mi çıkarıyor. İnadında devam ederse büyük işimiz var demektir.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
- Beğen 1
Yorum
-
[QUOTE=Nazim Can;n11413453]
Artık, şu saatten sonra gelecek oyuncular belirli bir plan program çerçevesinde olmayacağı için, kurusıkı çıkma ihtimalleri çok yüksek.[/
Buyuk ihtimal hocada kurusiki olduğunu bilerek lovik,i aldırdı nede olsa yeni heyacan olsun ya tutarsa?
Yorum
-
Nijerya'nın sağ bekinin artı Ekomie'nin ismi geçerken Lovik çöpünü nasıl çektiler bir günde, adını bile geçirmeden hemen getirdiler çöpü, Trabzonspor tarihinde görülmüş en büyük haindir bu Erto..
Sol kanat için de güya ilgileniliyor diye servis ettirdiklerine bakın ve getirdiklerine bakın şimdi..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 4 gün önce.I am not in danger , I am the danger..
- Beğen 1
Yorum
-
Trabzonspor Divan Üyesi Oğuz Aydın: "Büyük bir aksilik olmazsa Oulai'nin Galatasaray'a satışı bu hafta biter.
Ne demişler? 'Emir demiri keser'. 40 milyon Euro da Trabzonspor için çok iyi para. Neden Galatasaray'ın bu parayı verdiği de ayrı bir muamma (!)"hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Kanatlar için hiç iyi oyuncu izlememişler. Hep ortalama, alt yapimizdakilerden aşırı fazlası olmayan yetenek seti dar isimler gündeme geliyor.
Scoutlar mı kötü, yönetim mi beceriksiz, Tekke mi istemiyor bilmem ama şu Norvecli Musa Nizam'a 4m euro verdikten sonra scoutlara da güvenmiyorum. Büyük hayal kirikligi oldu.
Samsun Sterling peşindeymiş. Gidip 30 yaş üstü menajer transferi yapalim demiyorum cidden Sterling falan istemem ama 30 maçta skor üretemeyen düz isimler de gündeme gelmesin.
Yok mudur İsrail'den 1 milyona aldigimiz Waka gibi birisi?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
-
Gene Oulai gs laflari cikti. Milleti uyutum satacak bu capsiz simdi.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- Mert Oğuzlu61
- Mehmet Fatih Yavuz
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- Antonio
- Numan Yerlikaya