Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğer transfer olmazsa kontenjanı bahane edecekler görün bakın

Yorum

• Umarım son güne kalır o işte Oulai gittikten sonra herşey elleirnde patlar, şerwfsizler
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Aral + hamer alıp 4-3-3e dönsen şampiyonsun belki de.
        Akıl alır gibi değil yaptıkları. Hainlik bu ya başka bi açıklaması yok.

Yorum

• Bu gs serefsizleri daha ortasaha almadi..kesin oluai icin bastiriyorlar..eğer ertugrul dogan onu son gün satarsa bu tweetlerden sonra s. gitsin..irtibare diye birsey bırakmadılar koca kulupte...
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Gs oulaiyi bekliyor. Öne sürülen isimlerin çoğu hikaye. Yoksa şimdiye çoktan almışlardı. Bizimkilerde verecek mi. Tabiki attıkları tweeti yalayıp yutup verecekler.

Bizim de o sıra tek kanat 373738 yaşındaki waka. Valla helal olsun mükemmel planlam. Hayır koskoca şehirde bir tane ses çıkarabilen, muhalefet olan, kongre seçim falan diye veryansın eden yok. Nasıl oluyor

Yorum

• Oulayi giderse Fatih istifa eder mi sol kanat bile almıyorlar Fatih Trabzonda köfte ve pideni ye o para sana helal mi ? Bir taraftar ben asgari ücretli çalışıyorum yine rizkimdan kulübe destek oluyorum diyor. Bu hak onları deler zaten...
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• fatih niye istifa etsin kardeşim. sanki çok başarılıymış gibi maaşına zam yaptılar bide. 1 kupa finali kaybetti, süper kupa yarı finalinde fark yedi elendi, derbilerde ligin en zayıf halkası. kendi sahasında derbi maçına yedek kadroyla çıkıp yeniliyor. fatih şuan ligdeki rahat hocadır. oulai gitmiş falan umurunda değil. hayatında göremeyeceği paraları alıyor şuan.

Yorum

• Transfer yapmaya en erken baslayip bir halt yapamiyqn yonetim var. Ya yolla nwakeme,bosca,bouchari,okay,ozan ,umut nayir,savic 6 ay askiya al. Yap 2 baba transfer al altyapidan oyuncu td oynatmiyorsa onuda kov gitsin. Biz herzene 2 oyuncu altyapi dan almak mecburiyettindeyiz. ANADOLU TAKIMLARIN çöplerini 5 milyon üzeri para veremeyiz. Konyaspor kalecisi icin 5 milyon üzeri para istiyordu simdi nerede kadroya giremiyor
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Oulayi kesin gidiyor diyorlar bakalım.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Maestroyu Ajax alıyormuş geçen sene bedavaydi almadık. İş bilmez Yönetim. Bu adam çok iyi adam kaç kere izledik.

Yorum

• haberler doğru galiba yine başladı bizim mesai.

allah çarpsın gülüyorum

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oulayi kesin gidiyor diyorlar bakalım.
                            Kulübün başkanı Erto gibi bir söğüşçü hain olunca hiçbirşeye şaşırmaya gerek yok, son gün 35 artı Kutucu'yu da götümüze sokarlarsa hiç şaşırmam, o twitten sonra da rezilliğin dik alasını da yalamış olur Trabzonspor kulübü böylece, Erto'nun olduğu yerde her türlü dümen dalevere, hainlik, hepsi normal..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Frankfurt antrenör olarak Albert Rierayi getirmiş ..adamin aciklamarini dinliyorum müthiş özgüven veriyor...

Xabi Alonso ligth...

Arkaya oynamayi birakin, taraftarı mutlu edecek sekilde oynayacağız diyor...bakalim tutacak mi...

Dortmund mesela kovac ile puan olarak baya basarili ama taraftarlar adami istemiyor...pragmatik oyun gücü olmayan bir top oynattiyor adam...
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Oulaiyi gs ye gönderin, Bouchariyi küstürün takımdan gönderin,

—————————Okay—————————
                                ———-Ozan Tufan———Folcarelli—————

sanırm ligin ikinci yarısını bu 3 lü ile geçireceğiz.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim