Yahu şurada iki cümle okumaya geliyoruz adam uzun uzadıya yazmış da yazmış sayfayı doldurmuş. Özet geçin size zahmet ya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Enes sende aq bir aha gitti sattılar diye ortalığı ayağa kadırıyorsun sonra yok Oulai gitmek istemiyor diye başka mesaj atıyorsun kanka yine senin ayarın kaçtıİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChrist Inao Oulai Dünya kupasından sonra Avrupa’dan gelen teklifler beni ve kulübümüzü memnun ederse o zaman ayrılabilirim. Şu anda sadece Trabzonspor’a odaklıyım diyor. Dün geceden. Asılsız haberlere itibar etmeyiniz.
Yanisi, çocuk adam akıllı çıktı. Gidecekse Avrupa’nın en büyük kulüplerine gitmek istiyor. Dünya kupasında da kendisine güveniyor. Durum bu.
No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
Kanki 36 milyon euro haberinden sonra bu karşıma çıktı. Oulai haberini ilk veren kişi bunu paylaşmış bende buraya atayım bari dedim 😊İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Enes sende aq bir aha gitti sattılar diye ortalığı ayağa kadırıyorsun sonra yok Oulai gitmek istemiyor diye başka mesaj atıyorsun kanka yine senin ayarın kaçtı
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Uğurcan transferindeki durum da aynıydı. Gidip gitmemesi hala umrumda olmasa da Trabzonspor fb de olsa gs de bjk de olsa hepsine eşit mesafede olmalıdır. Oyuncuyu satmıyorum deyip güzel para gelince satmak doğru bir davranış değil. Bu miktar oyuncumuz için yeterli değil. İstenen teklif geldiğinde tekrar görüşelim dersin olur biter. Ya da satmıyorum der ve satmaz. Her şeyden önce oyuncu bunu bilmeli. Oulai ne kadar olgun futbolu olursa olsun daha çocuk. Bu çocuğun aklını karıştırmak için her şeyi yaparlar. Sen bunun önüne geçeceğine önünü aşıyorsun. Sınanıyoruz yemin ediyorum.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Aynen adamlar bizim en iyi adamlarımızı almaya çalışıp bize sürekli çöplerini itelemeye çalışıyorlar, Başkan derse 40 milyon euro istiyoruz diye spekülasyonlar bitmez tabiki, Türkiye'de hiçbir takıma ne verirseler versinler satmayacağız çocuk için farklı beklentilerimiz var desene, neyse bizim kurtuluşumuz bu erto denen zatın gittiği gündür inşallah.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
- Beğen 1
Yorum
-
Kardeşim herif geldiği takımda forma giymedi yedekti bilip bilmeden konuşmayın biz gs fb her kimse salak mı da o paralar ödendikten sonra amaa adamın bu 3. takımıymış biz unuttuk bunu mu diyecekler taraftarlarına camialarına.İlk olarak SaM@ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyLardır şurda sadece okuyorum kendi çapımda biLgiLeniyorum. BinLerce mesaj okudum. Bir kaçına cevap yazasım geLdi ama çok önemsemedim. Ama daha fazLa dayanamadım. Birisi arkaLarda yazdı ama gözLeriniz döndü heraLde. Kardeşim bu adam bu sene başka takımda oynayamaz biz bu seneki 2. takımıyız.No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
orta sahasındaki yaşı geçmiş ayrılığı gündeme gelmiş merkez adamının yerini tak diye doldururcasına rakibine bulduğun 3 aylık adamı veririz
toreralı üç gs şampiyonluğu izledik
oulaili de 3 tane izleriz, yetmez 40a gittiğini de görürüz otururuz neticemizin üstüne
tamam bulacaz, parlatacaz satacaz bunu böyle döndürecez de bu böyle mi olmalı
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Gel bekliyorum sok ciddiyim nerdeysen gel açık ve net şerefisizliğin alemi yok biz burda iyi günde kötü günde beraberiz bu forumda siz hiç yoktunuz şimdi ortada klübün namusu şerefi söz konusu çıkmış süslü sözlerle algı peşindesiniz açık açıkda yazmaya paçanız yemiyor birde beni tehdit mi ediyorsun? Gel bakalım gücü gücü yetene bekliyorum.İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Icindeki fesatligin disa vurulmus hali. Adam gibi, adam diyorum, dikkat et, adam gibi sorsan, sorun degil, ama yine terbiyesiz sekilde "yalama mesajlari" gibi bir uslüp kullaniyorsun. Dilini bir tarafina sokarlar, sonra yalama neymis, ögrenirsin. O gün de gelir, merak etme.
Ikincisi, ben Ahmet Agaoglu'nu da begeniyordum. Ama o bu derecede linc kampanyasi altinda degil idi, dogal olarak onu savunma pozisyonuna gelemeden maalesef istifa etti. Neden, nasil küstürüldü, bilmiyorum. Keske olmasaydi. Ama su an olan baskani da begeniyorum. Ahmet Agaoglu'nu kötülemeye de gerek yok, mevcut baskani da. Ikisinin stili, yönetim sekli degisik idi ve ikisi de iyi.
Sike olayindan sonra ben futbol takip etmeyi biraktim, ilgilenmiyorum. Trabzonspor'u az biraz takip ediyorum, o kadar. Uzun zamandir bu yüzden yazmiyorum, ki bir cok üye de buradan ayrildi. Kaliteli 2-3 kisi kaldi. Twitter kullanmiyorum ve TS ile ilgili gelismeleri buradan takip ediyorum. Ancak sizin gibi terbiyesiz üyelerin sabah aksam kiskirtmalarina bir derece katlaniyorum. Trabzonsporlu olarak dogamizda ne var? Güclünün degil, haklinin yaninda olmak. Sizin gibilerin de sesi cok cikmaya basladi. Ben rica ediyorum, insanlari yaftalamayin diyorum, iki mesaj sonra devam ediyorsunuz. Sizin ahlak seviyeniz bu kadar.
Meydani bos buldunuz, at kosturuyorsunuz. Yok öyle belese. O yüzden yillar sonra yaziyorum. Bir Trabzonsporlu olarak kendime görev olarak görüyorum sizin gibilerin karsisinda durmayi. Siz iki dedikoduyla kulübü kaosa sürüklemeye calisiyorsunuz. Artik sitede kimsede kalmadigi icin, kimse de size ayar vermiyor. Haliyle, bana düsmedigi halde, sizin gibilere ayar verecekler de olacak ki ortam dengelensin. Mevcut baskan kusursuz mu, hic mi gaf yapmiyor, hata yapmiyor? Tabii ki yapiyor. Ama sizin söylemlerinizin ayari hic yok, sizin yaninizda bir melek kaliyor. Karakterimiz geregi yanlisa yanlis diyoruz. Yarin x sahis baskan olur, ve yine adaletsiz ve orantisiz sekilde linc kampanyasi yürütürsünüz, yine savunuruz. Siz kendi egonuzu tatmin etmek icin ugrasirsiniz, biz ise kulübü düsünürüz. Ve kulübün iyiligi icin sizin gibilere laf edecek birileri lazim. Iyi niyetle yazdik, anlamiyorsunuz, anlamayacaksiniz.
Biri de cikmis hakaret serbest olsa neler yazardik diyor. Sanki marifetmis gibi. Arkadasim, yazsan ne olur? Senin zihninde olusturacagin küfürleri ben karsinda sana sergiler, film cektiririm sana, bas rolde sen olursun. Kimsiniz de burayi bos buldunuz bu kadar? Kafaniza göre tehdit ediyorsunuz 20 yillik üyeleri. Siz kimsiniz?No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 2
Yorum
-
bak bu gs olayı kabak tadı verdi ki yönetimde kripto salatasaraylılar var futbolcuların gönderilmedi gs a yalakalık yapan yönetim bu çok net o kadar bilendi ki taraftar gs a fenerle dost olacak seviyeye geldik.
evet fener artık bizim düşmanımız olmaktan cıktı fener Bursaspor gibi kardeş olup olacak bizimle bu gidişle...
Yorum
-
Linç yemeyeceksem bence 40 m euro + Ahmet Kutucu iyi tekliftir ben kabul ederdimİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle36 milyon euro+ Yusuf Demir +Kutucu'ya iş bitti diyorlar şimdi de, Allah sizi bildiği gibi yapsın emi, yatacak yeriniz olmasın inşallah.#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
olai transferinde gs alabilirsek alalım alamazsak bunları karıştıralım olaiyi de devre dışı bırakalım gibi bir amaç güdüyor olabilirler
bunu da becerdiler, basına servis ve içerideki yardakçıları ile malum yarıştaki rakibimiz tökezlerler se ki meyilliler, geçeriz, biz niye yangına körükle gidiyoruz belli değil,
dediğim gibi 50 getirene satarım değerini bulan her kes satılır deyip geçersin. gerçi başkan benzer lafları 40 gibi dedi zaten ama kampanya güçlü kimse onu dinlemiyor
oyuncuları alırken bile sizi yetiştirirz çalışın değerinizi bulduğunuzda önünüzü açarız deyip aldıklarından eminim başka türlü yetenekli adam düşmez buralara
Yorum
-
Ömür abi dalga mı geçiyorsun yahu???İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOulai yerine Eyüp ten Robin Yalçın nasıl olur sizce ? Kısa sürede iş görür gibi en azından yaza kadar idare eder.
Cuk diye oturur cidden Robin.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Oynayabiliyor dostum ne kuralı öyle bir şey yok.
Okumanızı tavsiye ederim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- 61_Hasan_69
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61