Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Oulaiyi vermezler arkadaşlar. O kadar da değil."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Daha önce çok uyarmıştım ,her kanala çıkıp davar pazarlar gibi futbolcularını pazarlarsan oyunculardaki bu düşüş normaldir.
Ayrıca 2 aydır burada sağ kanat yedeği yok, sol kanadın kendisi yok diye diye kendimi yırttım. Günün sonunda geldiğimiz nokta da , önümüzdeki maçlarda kanatlara koyabileceğimiz 3 dakikalık futbolcumuz Nwakaeme haricinde kanat oyuncumuz yok.
2. Yarının ilk üç maçına becerip eksiklerini yetiştiremeyen yönetim rica ediyorum ne kimseyi alsın ne de göndersin. Az biraz şampiyonluk şansımız vardı onun da el birliğiyle içine ettiler.
Yorum
-
Bir başkan ve hocası düşünün ki; takım şampiyonluk yarışındayken, açıklamalarıyla, hareketleriyle, tavırlarıyla takımı sabote edip şampiyonluk yarışından düşürsünler. Trabzon'un azılı düşmanı Aziz Yıldırım'ı TS yönetimine alsan la delirdiniz mi ne yapıyonuz awk falan derdi. Öyle bir cehalet, öyle bir iş bilmezlik.
- Beğen 3
Yorum
-
Ne yazikki 3 büyütülmüşler en rahat maçlarını bize karsi oynuyor....İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKocaeli fener pas yaptırmadı 25 dk helal olsun ne kadar sevmesemde kocaeliyi böyle şeyler umut vericiSevinelim diye sevmedik.....
- Beğen 2
Yorum
-
Oulai gitti geçmiş olsun o zaman.İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Kocaeli 5-0 yense şikecilerin en iy 3 oyuncusu sakatlansa ne olur ? Bizim için değişen birşey olmaz biz yine neyapsakta elimizdeki oyuncuları gs ye peşkeş çeksek diye uğraşıyoruz takımı güçlendirmek bir kenara ilk yarıdan daha güçsüz bir takım olduk bir anda.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
merak etmeyin 2 hafta sonra 30. dakikada fenerbahçe en az 2 gol atmış olur bize. doğan ve fatihin suratını göreceğiz o zaman. doğan döneminde galatasaray fenerbahçe beşiktaş maçlarında gol yemediğimiz maç çok nadirdir. elini kolunu sallayarak gol atıyorlar bize.En son l l l tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- Ertan1982
- 61_Hasan_69
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61
- Ekrem D.
- Murat Keçeci
- CasTo