İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Transferi kapattık. Transfer dönemi başlarken sol kanada as oyuncu lazımdı. Sağ kanada yedek oyuncu lazımdı. Olaigbe ve Cihan yangından mal kaçırır gibi gönderildi. Ne zaman sakatlanacağı belli olmayan 15 dakikalık Nwakame geldi. Zubkov enaz 2-3 hafta sakat. Kalan 14 lig maçı ve kupa maçlarında orjinal mevkileri kanat olmayan Mustafa, Muci ve Agusto o bölgeleri idare edecekler.İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsun maçı kamp kadrosu paylaşıldı.Kızımın voleybol takımı 10-12 yaş grubunun oynadığı Midi Kızlar Voleybol Ligi maçlarına daha geniş kadro ile gidiyor.
Utanın.
Yönetim tam olarak benim hiçbir hedefim yok demektedir. Ben her türlü rezilliğe açığım demektedir.
Bu rezaletin bir sorumluluğu olmalı. Ertuğrul Doğan denen 2.lig takımında başkanlık yapabilecek kalibredeki adam artık o koltukta oturmamalıdır. Bildiğin ihanet etmektir bu. Takımda tek orjinal mevkisi kanat olan Zubkov var. O da sakat, kim bilir kaç haftaya döner. Olaigbe ve Cihan neden gitti. Yeter artık, Trabzonspor bu kadar kötü yönetilemez. İlk evimizdeki maçta skor ne olursa olsun tüm taraftarları 90 dakika yönetim istifaya çağrılmaldır. Bu adam daha fazla bu koltukta oturamamalı.
- Beğen 1
Yorum
-
fatih tekke taraftar ile kötü olmak isemiyorsa bugün istifa etmelidir. Aksi durumda Ertuğrul Doğanı koruma ve kollamak sorumluluğundan o da kötü ayrılmak zorunda kalacaktır. Batık denilen Bjk bile bir dünya oyuncu aldı, ama hala daha yönetimleri her maç istifaya çağrılıyor (yenseler de yenilseler de). Biz büyük camia olma özelliğimizi malesef kaybettik galiba.
- Beğen 1
Yorum
-
Ciddi oulaiyi satamadı diye çuvalladılar
onu da taraftar tepkisinden felan değil he birileri telefon etmiştir de satamamışlardır
yoksa bunların taraftarı taktığı ciddiye aldığı mı varhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 1
Yorum
-
"artık o kadar da değil, transfersiz kapamazlar" diyordum kapadılar gerçekten. bir de ellerindeki rotasyon oyuncularını yollayarak. Fener maçı yenilince bakalım taraftar tepkisine ne diyecekler, oturup Fatih Hoca'yla dışarda yaparlar uzun vadeli planlarını.
Yorum
-
bakalım hepimiz buradayız göreceğizİlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Neresi iyi takım bunun , bizim şu eksik kadro bunlardan kat ve kat iyi o kadar da değil.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Sol kanat için Gareth Bale ve On numara bölgesi için ise Toni kroos düşünülebilir .
Hem Nwakaeme dedemle aynı yaştalar , hem de hemen hemen aynı süreler kadar futbola uzak kalmışlar .
Sonuçta bu adamlar da biraz idman yerse kondisyonları düzelir .
Üstelik sakatlık sıkıntıları da yok .
Kaleye de yerli kontenjanı açısından Onur Recep Kıvrak alınabilir.
Savic , Visca , Nwakaeme ' den bir eksikleri yok . Üstelik bu saydığım isimlerin sakatlık riskleri de yok . Hem de sözleşmesizler .
Yorum
-
Midjtland e tessekür etmek gerek...Aral Kerem gibi o bonservis altinda ezilirdi...İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWallaha Arala 17.5+3 vermişiz ona rağmen vermemiş Midjtland,
Baskan acik acik sorunlari anlatsa kimse böyke hayal kırıklığına ugramayacakti...veya hoca gençlere sans verse....
Bakalim Samsun provasini şansla balla gecebilecekmiyiz...En son hofsaale tarafından düzenlendi; 18 saat önce.Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
Görülecek birşey yok futboldan az bucuk anlayan adam bunu rahatlıkla söyler zaten , Bjk'nın toplama kampı gibi saçma sapan bir kadrosu oldu... Ha diyorsan ki sene sonu Bjk önümüzde bitirecek o tamamen Td ile alakalı bir durum Fatih Hoca ve bu yönetim anlayışıyla biz ligi 7-8 bile bitirebiliriz malesef.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bakalım hepimiz buradayız göreceğizBazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- Ertan1982
- 61_Hasan_69
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61
- Ekrem D.
- Murat Keçeci
- CasTo