Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/tserdarsx/status/2016394102812627108?s=20
    https://twitter.com/tserdarsx/status/2016398727594782898?s=20
    https://twitter.com/tserdarsx/status/2016398176064864545?s=20
    gadromuz yeterli yükleniyor.
    En son jpositve tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yönetim de açıklama yapmış:

Transferde şov istemiyoruz.

En son Anıl C tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Rayyan Baniyya tamamen iyileşmiş antremanlara çıkmaya başlamış. Ben marta kadar sürer sakatlığı sanıyordum. Twitterda Arap liginden Steven Bargjin bize önerilmiş yazanlar var. Birkaç kişi yazmış bunu ne kadar doğru bilemiyorum. Yalnız oyuncunun maaşı aşırı yüksekmiş.
        Steven Bergwijn, 28, Hollanda ➤ Al-Ittihad Club, 2024'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 12.00 mil. € ➤ * 8 Eki 1997, Amsterdam, Hollanda
        En son jpositve tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

Rayyan Baniyya tamamen iyileşmiş antremanlara çıkmaya başlamış. Ben marta kadar sürer sakatlığı sanıyordum. Twitterda Arap liginden Steven Bargjin bize önerilmiş yazanlar var. Birkaç kişi yazmış bunu ne kadar doğru bilemiyorum. Yalnız oyuncunun maaşı aşırı yüksekmiş.
          https://www.transfermarkt.com.tr/ste...spieler/284165
          bu adam senelik 10 milyon dolar kazanıyormuş orada. Kiralama dışında sıfır ihtimal veriyorum.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

Yok ebesinin nikahı yakında ana karnındaki embriyoları takibe başlayacağız, biz hazır adam arıyoruz çıkan haberlere bak.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Dexter M.
              Dexter M. yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Davi, Hauge, Nakamuro neyse de Musi nasıl olmuyormuş, onun bonservisi nasıl yüksekmiş.

• jpositve
              jpositve yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              niye şaşırdın altyapı için 16 yaşındaki çocuk isteniyor olabilir. Yine 16 yaşındaki Gürcü Andria Bartishvili de yazıldı bize. Barcelona sürekli küçük küçük çocukları altyapıya transfer ediyor. Messi yi aldıklarında kaç yaşındaydı, yine Beşiktaş'daki Muhammet Demirciyi istemişlerdi seneler evvel.

• Beşiktaş, Jens Dah'ın transferi için Tromso ile 8+1 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı.

Artik ucuza topcu yok...bakalim tutacak mi.
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Daviatisvili için son bir hamle yapılacakmış.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Daviatisvili için son bir hamle yapılacakmış.
                Yav yalan dolan haberler neyin hamlesi akaminko. Oyalama haberleri bunlar.

Yorum

• Antonio
                  Antonio yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Olabilir şuan önemli sayfalarda durgunluk var.

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beşiktaş, Jens Dah'ın transferi için Tromso ile 8+1 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı.

Gereksiz işler. Ülkenin parasına yazık. Eyüpspor'u yenmek için 8 milyon euro verilmez alüminyum.

Yorum

• Raheem sterling alınır mı? Adamda sturidge efekti havası var
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sterling fes etmis. Bizimkiler insallah buna sarmazlar.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Jens Dah iyi adam teknik ve fiizk gücü yerinde faydası olur besiktasa.

paraları yok cok su anda ama ona ragmen ortasahaya forvet kısmına fena adam almadılar.

cery aldı adamlar macta bize kac tane gol attı.

jens dahin bize golü var yazın bir yere.

benim transfer islerinden cok umudum yok.

aldıgımız stoper iyi onun dısında ortasaha soru isareti.

onachu olmasa babalara geliriz.

genel itibariyle istanbul takımlarının ortasahası bizden daha iyi zaten. hatta bazı anadolu takımlarının da iyi.

ancak genel hatları itibariyle soyluyorum bunu yoksa hic birinde ouali gibi adam yok bu ayrı mesele.

genel bir ortasaha analinizinde cok kotuyuz.

cok zorlanıyoruz

besiktas bizden ozenip genclere yatırım yapıyor. dogrusu bu. ama genc alıyorsun ve ucuza alamassın. pahalı tabi. norvec 20 yasında oyuncusunu sana 4-5 e vermez.
                      En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sterling fes etmis. Bizimkiler insallah buna sarmazlar.
                        Sezon başı kampını bırak adam A takım ile idmana bile çıkmıyor uzun süredir, birde bu yıllık en az 7-8 m euro ister,

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beşiktaş, Jens Dah'ın transferi için Tromso ile 8+1 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı.

Kristian Hylnsson'u biliyor musunuz?
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Keşke şu Yasin Özcanı araya girip biz alsaydık.

Yorum

• shagrath61
                              shagrath61 yorum yaptı
                              Yorum düzenleme
                              Abraham transferinde üstüne eşantiyon olarak verdiler onu Yani araya girebileceğimiz bir durum yoktu .
                          Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim