Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Yönetim de açıklama yapmış:İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegadromuz yeterli yükleniyor.
Transferde şov istemiyoruz.
En son Anıl C tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Rayyan Baniyya tamamen iyileşmiş antremanlara çıkmaya başlamış. Ben marta kadar sürer sakatlığı sanıyordum. Twitterda Arap liginden Steven Bargjin bize önerilmiş yazanlar var. Birkaç kişi yazmış bunu ne kadar doğru bilemiyorum. Yalnız oyuncunun maaşı aşırı yüksekmiş.
En son jpositve tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
bu adam senelik 10 milyon dolar kazanıyormuş orada. Kiralama dışında sıfır ihtimal veriyorum.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRayyan Baniyya tamamen iyileşmiş antremanlara çıkmaya başlamış. Ben marta kadar sürer sakatlığı sanıyordum. Twitterda Arap liginden Steven Bargjin bize önerilmiş yazanlar var. Birkaç kişi yazmış bunu ne kadar doğru bilemiyorum. Yalnız oyuncunun maaşı aşırı yüksekmiş.
https://www.transfermarkt.com.tr/ste...spieler/284165
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Yok ebesinin nikahı yakında ana karnındaki embriyoları takibe başlayacağız, biz hazır adam arıyoruz çıkan haberlere bak.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Davi, Hauge, Nakamuro neyse de Musi nasıl olmuyormuş, onun bonservisi nasıl yüksekmiş.
-
niye şaşırdın altyapı için 16 yaşındaki çocuk isteniyor olabilir. Yine 16 yaşındaki Gürcü Andria Bartishvili de yazıldı bize. Barcelona sürekli küçük küçük çocukları altyapıya transfer ediyor. Messi yi aldıklarında kaç yaşındaydı, yine Beşiktaş'daki Muhammet Demirciyi istemişlerdi seneler evvel.
-
-
Yav yalan dolan haberler neyin hamlesi akaminko. Oyalama haberleri bunlar.İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaviatisvili için son bir hamle yapılacakmış.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
- Beğen 2
Yorum
-
Gereksiz işler. Ülkenin parasına yazık. Eyüpspor'u yenmek için 8 milyon euro verilmez alüminyum.İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş, Jens Dah'ın transferi için Tromso ile 8+1 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı.
Artik ucuza topcu yok...bakalim tutacak mi.
- Beğen 1
Yorum
-
Sterling fes etmis. Bizimkiler insallah buna sarmazlar.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 1
Yorum
-
Jens Dah iyi adam teknik ve fiizk gücü yerinde faydası olur besiktasa.
paraları yok cok su anda ama ona ragmen ortasahaya forvet kısmına fena adam almadılar.
cery aldı adamlar macta bize kac tane gol attı.
jens dahin bize golü var yazın bir yere.
benim transfer islerinden cok umudum yok.
aldıgımız stoper iyi onun dısında ortasaha soru isareti.
onachu olmasa babalara geliriz.
genel itibariyle istanbul takımlarının ortasahası bizden daha iyi zaten. hatta bazı anadolu takımlarının da iyi.
ancak genel hatları itibariyle soyluyorum bunu yoksa hic birinde ouali gibi adam yok bu ayrı mesele.
genel bir ortasaha analinizinde cok kotuyuz.
cok zorlanıyoruz
besiktas bizden ozenip genclere yatırım yapıyor. dogrusu bu. ama genc alıyorsun ve ucuza alamassın. pahalı tabi. norvec 20 yasında oyuncusunu sana 4-5 e vermez.En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
Sezon başı kampını bırak adam A takım ile idmana bile çıkmıyor uzun süredir, birde bu yıllık en az 7-8 m euro ister,İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSterling fes etmis. Bizimkiler insallah buna sarmazlar.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Kristian Hylnsson'u biliyor musunuz?İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş, Jens Dah'ın transferi için Tromso ile 8+1 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı.
Artik ucuza topcu yok...bakalim tutacak mi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- Mert Oğuzlu61
- Mehmet Fatih Yavuz
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- Antonio
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61
- Alper Beyazay
- Berkan
- CaptanBarbosa
- Murat Keçeci

Yani araya girebileceğimiz bir durum yoktu .
Yorum