Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kadroya takıma Trabzonspor’umuza bir 10 numara playmaker klass oyuncu lazim topu alacak hücüm edecek Frikik kulanabilen teknik çalim atabilen biri lazım Muci ile 10 kisiyiz sahada birde 10 numarayı verdik oynatiyoruz .

bek eksik olur bekleriz 4 yil sonunda oldu deriz , stoper yok deriz 4 yil bekleriz sonunda oldu deriz .. hicmi plan proje yapmaz bir yönetim baskan hoca !!
    Birde kulübün cevresi başkanın çevresi böceklerle dolmuş taşmış o böceklerden biri geçenlerde çıkmış Youtoub kanalında transfer yapmayın diyor bunun gibi dayilar emiceler dedeler de aynisini der durur yıllardır böyledir derdimiz, kurtulamadık bu böceklerden . Çarşamba gününe kadar birini alirlar İstanbulspor’u yener ezer geçeriz transfer noktalandır kapanır .

bu transfer işlerinde o çevredeki böcekleri dinlemeyen baskan şampiyonluğa oynar dinleyen gazozuna oynamaya devam eder
    milyonlarca taraftari olan bir kulübün bir yöneticisi hicmi aciklama yapmaz

salatasaraya yenilebilirsin futbol bu tabiki fakat 4 tane yedik !! Gençler 2 lig planlari yaparken onlardan 4 yedik , les gargalari bitmis tükenmis durumdayken onbire onbir oynarken 2 gol yedik !! bunlar ne cabuk unutuldu yönetimdeki keyife bakın !!

kulüpte isyan eden yok sehirde herkes keyifli , harbiden bizdeki o eski ruh gitmiş istanbul sikeci takimindan 4 tane yedik hiç kimseden bir isyan görmedim duymadım bok gibi para girmiş kasaya bir on numara sol kanat alamiyor büyük baskan dogruya abiler dayılar dedeler böcekleri bırakmıyor yakasını .. bırakın transferi bu yönetimden kurtulmamız gerekiyor yeni nesil çocukları bıktırdılar onlar bizim gelecegimiz ozan Muci birde orta sahadaki boucharimidir nedir bunlarimi izlicek gençler tribünde oturan genclerimiz kendilerinden daha iyi futbol oynayabilenleri izlemek ister

Erdal hos dediği gibi biz Trabzonsporcu değil trabzonsporluyuz trabzonsporda suan oynayan üç dört kisi hariç hiç biri bu formanın agirligini bilmiyor takmıyor böyle oluncada basari gelmiyor ..
    çok doğru ve güzel tespitler. bu sermaye arttırımı işinden kasaya çok büyük para girmişti sanırsam. Sonra birden 30 milyon ödeme palavrası çıktı. 2 hafta önceki bu mesajın bugün halen daha güncelliğini koruması ne acı. Solbek yerine on numara alsaydık daha farklı şeyler konuşabilirdik. Sadece Bouchouari konusunda katılmıyorum adam bizden önce Fransa'da çok iyiydi Saint Etienne'de. Bizde sakatlıktı, cezaydı, sonradan oyuna girmeydi derken bir türlü ritim tutturamadı; maç eksiğini kapatamadı. En son Kocaeli maçında sonradan oyuna girdi iyiydi ama ne hikmetse kötüyken oynatan Tekke iyi olduğu dönemde ısrarla 2 maçtır süre vermedi.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şikeciler Sidiki Cherifi 4 m kiralama 18+3 m zorunlu satın alma opsiyonu ile almışlar, paralara bak,
      19 yaşındaki adama üstelik
      Gtlerinde patlar umarım.

Yorum

• https://twitter.com/ahmetaliordu/status/2018000053948854584?s=20
        https://twitter.com/ferdinad05/status/2018004278606958717?s=20
        https://twitter.com/ferdinad05/status/2018008915334631736?s=20
        bu adama noldu önceden böyle değildi.
        En son jpositve tarafından düzenlendi; 4 gün önce.

Yorum

• smart
          smart yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Kerameti kendinde sanıp havalandı. Tıpkı ismi lazım olmayan kişi gibi

• Bandırmaspor dan Amidou Badji ye dikkat edelim. 19 yaşında. Çok güzel assist yaptı.

Zamanında İstanbul spordan goussou diarra vardı. Feyenoord da forma şansı bulamıyor. Milli takımda iyiydi. Alışamadı sanırım oraya. Opsiyonlu kiralanabilir.
        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
        çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Zenit galiba fb den Duran'ı almış. Agusto yu satmadık demektir, 15 milyonu begenmediler. Yedek oyuncuya sezon sonu 20, 25 milyonluk teklif gelecek saniyorlar, al sana 2. Mendy ve Abdulkadir vakası.

Yedegi 15 e satmazlar transferin son gunu Oulai yi 10m euro deger bictikleri Mbappe Kutucu ve 30m euro karsiliginda satip kap a 45 diye yazdirirlar. Takimi iyice Eyüp, Kayserispor a cevirdiler. Kalite yukselsin dedik daha da düştü.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Augusto vasatına bir daha asla 10-15 civarı teklif gelmeyecek..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Zaten Fatih böyle devam etsin bütün topçular çöp gibi görünecek.
              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Ben süreci tam takip edemedim,
                Konya ile ticaretimiz nasıl oldu şimdi,

Umut un Kap ta serbest statüdeki oyuncuyu aldık deniliyor. Ne para ne oyuncu yok bu ticarette.

Ama Çağdaş Hoca Baniya bizim oyuncumuz diyor, bunun karşılığı para aldık mı.

Kazım la görüntülü konuştuk tamam dedi diyor Kazım ı kaça verdik yada veremedik acaba.

Ve bunlar Umut transferi ile alakalımı.

Yorum

• smart
                  smart yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Baniya'nın %50'si ile Umut'u takas ettik. Olaigbe'nin %50 sini de 4 milyon euroya satacaktık gitmek istemiyor.

• Dexter M.
                  Dexter M. yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Hee anladım, Baniya kalsaydı diyeceğizde Hoca zaten oynatmıyordu, %50 işi de güzelmiş orası tamam.
                  Kazım işi muallak orda da resmi bişi yok ama Konyayı önce he deyip sonra gitmemekle onları kandırmış, bekleyelim bakalım, teşekkür ederim cevap için.

• Chielini geçen gün şöyle dedi: "En Nesyri'yi istedik. Devamlı yeni talepleri oldu. Vazgeçtik."

Müthiş Juventus kadrosunun en parlamayan yıldızıydı Chielini. Del Pierolar, Buffonlar, Trezeguetlerin yanında kimse Chielini'yi önemsemezdi. İşte o yıldızlar belki tercih belki yetenek düzeyinden dolayı hoca veya yönetici olamıyor. Olan da başarılı kalamıyor. Hami, Şota, Hagi, Alex? Yıldız oyuncudan süper teknik adam olacak şartı yok yani. Bu bir...

İki: Transfer böyle olur, Chielini'nin anlattığı gibi. İstersin; gelmezse, yokuşa sürerse vazgeçersin. Dünyada başka oyuncu mu yok! Satamayan düşünsün.

Mendy'ye teklif gelir: "Mendy'yi satan, Trabzonspor'u satar."

Aradan iki ay geçince, "Mendy çöp" olur.

Ben Mendy dedim; siz bunu Ömür, Çakır, Oulai, Batagov, Augusto vs olarak anlayın. Elindeki iki üç gram altını perşembe günü satmadı diye üzülen, depresyona giren ülkeyiz. Cuma günü millet kafayı yiyordu değeri düştü diye. Benzetmem irrite edebilir, kusura bakılmasın, benzerinden onlarca bulabilecek kulüpler senin kaprisinle uğraşmaz. O yüzden bir üretimci olarak hep şunu derim: "Üretim hesap, satış sanat işidir." Bunu idrak edebilenler ihya olur. Ürettim, rafta çürüdü. Satamadıktan sonra niçin ürettin? Başkası taklitle veya AR-GE'yle senin önüne geçer.

Augusto'yla bitireyim. Muci, o kadar gol attı, maç çevirdi fakat ön yargıları yıkamadı. "Goller dışında etkisiz" diye bir kalıbımız var son dönemde. Onana'nın yediklerini de kurtarmasını bekliyoruz galiba. Augusto da öyle... Goller dışında etkisiz (!) Hatta Muci'den daha etkisiz. Bence sorun çocuklarda değil. Hoca ikisini de yanlış kullanıyor. Olsun, ne dedi hocamız: "Yapacak bir şey yok."

Çaba, mücadele, değişim, arayış, gelişim... Boşverin. Yapacak bir şey yok, rahat olun. Tevekkül ile kaderi böyle anlayan arkadaşlarım vardı. "Yapacak bir şey yok, kader"... Aç kaleyi, koşma sonra "kader" de, çık işin içinden. Bu kader değil, aptallık! Yaradan hiçbir kuluna bu tembelliği emretmemiş, senin ne farkın diğer acizlerden?

O değil de, Konya 4 Milyon'u göndermedi mi? Olaigbe'ye Fransa veya Belçika'dan (Her fenomen başka ülke yazmıştı) gelen 5 Milyonluk teklif ne durumda? Türkiye'nin Wojnarowski'si Hasan Bey'den acil tivit bekliyoruz.
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 5 gün önce.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Paintsil haberleri dolaşıyor sol kanat için.Belli ki en son ona kadar düştük.Kötü oyuncu demiyorum skor üretir fakat bize kilit açacak kanatlar gerektiği için olumsuzum.Ama kimseyi alamayacaklarsa tutup getirsinler en azından kalan yarım devrede skor üretip puan kazandırabilme olasılığı yüksek.

Yorum

• Fenerbahçe an itibarıyla 16 yabancıda şuan ve Kante vs konuşuluyor. Yabancı kuralı falan beklemiyor adamlar , ihtiyacını alıyor gereksizleri anında postalıyor. Biz ne yapıyoruz ? Visca - Waka - Saviç ten dahi çıkamadık. Olaigbe - Augusto gönderilemiyor. Şunları başarabilsen 11 yabancı oluyor elinde 3 tane daha hakkın var Sol kanat - Orta saha - Forvete bas parayı şampiyonluğu kovala ama nerde bu kabiliyet. Açıkca ihanet ediliyor.
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu adama noldu önceden böyle değildi.

Milli marşı 11 yabancıya dinlet devre arasında kurtlar vadisi atmosferi altında taktik ver iceriginde detay yok top yekün baskı biz Trabzonuz! Faydalı oluyorsa bir sakıncası yok?😀
                      En son objek tarafından düzenlendi; 5 gün önce.

Yorum

• mac onu,mac sonu,devre arasi vss..hocanin tum konusmalari gaz uzerine kurulu.sene basindan beri yaptigi aciklamalarin yuzde 90'ini izledim ama daha bir kez olsun ne teknik ne taktik anlamda konustugunu gordum..youtube'da insidesttory'de yayinlanan konusmalarinin neredeyse tamami ayni benzer motivasyon konusmalari.hangi mac oldugu onemli degil her mac ayni.futbolcularin iyi ve sansli gununde olursak kazaniyoruz degilsek olay kopuyor.adam antalya macinin sonunda soyunma odasinda bu isler nasip,nasibin otesinde hicbirsey yok diye konusma yapiyor..kadroda surekli forma giyen 1-2 tane turk topcu ya var ya yok adamlar ne anlasin senin sukurculugunden.tamam kac haftadir takimi bok gibi oynatiyorum demesini beklemiyorum ama biraz ozelestiri yahu.huseyin turkmen aveli olmasa bu rezil antalyaya 3 puan verecektin ama iki penaltiya ragmen yinede bedava puan verdin.az utan.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mac onu,mac sonu,devre arasi vss..hocanin tum konusmalari gaz uzerine kurulu.sene basindan beri yaptigi aciklamalarin yuzde 90'ini izledim ama daha bir kez olsun ne teknik ne taktik anlamda konustugunu gordum..youtube'da insidesttory'de yayinlanan konusmalarinin neredeyse tamami ayni benzer motivasyon konusmalari.hangi mac oldugu onemli degil her mac ayni.futbolcularin iyi ve sansli gununde olursak kazaniyoruz degilsek olay kopuyor.adam antalya macinin sonunda soyunma odasinda bu isler nasip,nasibin otesinde hicbirsey yok diye konusma yapiyor..kadroda surekli forma giyen 1-2 tane turk topcu ya var ya yok adamlar ne anlasin senin sukurculugunden.tamam kac haftadir takimi bok gibi oynatiyorum demesini beklemiyorum ama biraz ozelestiri yahu.huseyin turkmen aveli olmasa bu rezil antalyaya 3 puan verecektin ama iki penaltiya ragmen yinede bedava puan verdin.az utan.
                          Ben taktik kısımları kesiyor, bilinçli vermiyorlardir diye düşündüm hep ama..
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• CaptanBarbosa
                            CaptanBarbosa yorum yaptı
                            Yorum düzenleme
                            Sahada taktik namına birşey göremiyorsak demek ki tekke de tipik gazla iş yapmaya çalışan td malesef.

• Fatih terim gibi demekki bizim hocada gazla çıkartıyor sahaya oyuncuları, Fatih hocanın Süperlig CV si zaten iyi değildi, biz çok erken geçirdik takımın başına, gerçi o dönem başka seçeneğimizde yoktu gib birşey.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim