2 hafta sonra fenerbahçe maçı var. 5 nisan da galatasaray maçı var. 3 senedir 2 takıma karşı ölümüne oynayıp çoğu maçta aradaki kadro ve oyuncu farkı yüzünden kaybediyoruz. muhtemelen 2 hafta sonra fenerbahçe maçı da aynı olacak. kafa kafaya oynarız adamlar uyutu uyuta kaleye 2-3 kere gelip gol atar maçı alırlar. yönetim bunu göremiyor ama. takımdaki kaliteyi yükseltmek yerine oynayan oyuncuları da yollayıp daha da güçsüzleştik. aynı şeyleri izliyoruz değişen bir şey yok. olaigbe yi bedavaya verdiler yerine daha kötüsü gelir hiç şaşmaz. zubkov'un zaten yedeği yok. forvete küme düşme adayı konyasporlu umut nayir alındı. sol bek desen vitaminsiz ayakta duracak hali yok. inanılmaz kötü bir transfer dönemi. kadro transfer döneminden önce bile daha iyiydi. her transfer döneminde kadro daha da zayıflıyoruz. muazzam bir planlama hikayesi...
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Şikecilerin Aston Villa maçını seyrettim, biz dünki gibi onlarda Aston Villa maçındakinin yarısı kadar oynasa bile bizi 5 lik ederler daha birde üstüne Sidiki Cherifi aldılar, dün şansımız yaver gitti de yenmedik, eğer yenmiş olsaydık pirus zaferi gibi olurdu bu önümüzdeki 2 maç için.2 hafta sonra fenerbahçe maçı var. 5 nisan da galatasaray maçı var. 3 senedir 2 takıma karşı ölümüne oynayıp çoğu maçta aradaki kadro ve oyuncu farkı yüzünden kaybediyoruz. muhtemelen 2 hafta sonra fenerbahçe maçı da aynı olacak. kafa kafaya oynarız adamlar uyutu uyuta kaleye 2-3 kere gelip gol atar maçı alırlar. yönetim bunu göremiyor ama. takımdaki kaliteyi yükseltmek yerine oynayan oyuncuları da yollayıp daha da güçsüzleştik. aynı şeyleri izliyoruz değişen bir şey yok.No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
haklısın renktaş ben objektif olarak bakıyorum. bu adamlar bizden zaten kadro olarak iyi. bide diğer maçlardaki puan kayıpları aldatmasın kimseyi. fener gider pazartesi kocaeli de takılabilir ama bizim maç derbi sonuçta aynı oyunu oynamaz. fatih tekke ve ertuğrul doğan 2 hafta sonra fenerbahçe maçı kaybedilirse nasıl ölü taklidi yapacak göreceğiz. yine bir bahane bulup havayı hemen dağıtmaya çalışacaklar.
-
-
Taha sag bek, Pina'yi yedeklerdi, Mustafa sol bekte devâm edecekti yedege de artik ya baska yerli ya da daha saglam sol bek almamiz gerekirdi, Lovik hiç aradigimiz adam degil gibime geliyor, gereksiz yere yabanci kontenjanini dolduruyor...
Ama buna ragmen niyeti yamuk olmayanin yapacagi sey belli, reçete belli :
Olaigbe -> gönder(ildi/ilecek)
Nwakaeme -> baska göreve katilim, lisans çikarilmama
Saviç -> lisans çikarilmama (maasini takir takir öde, hiç sorun degil)
2 kontenjan kaliyor, 2 baba transfer yapiyorsun ve tekrar yarisa ortak oluyorsun, arkadakilerin de sana yetisecegine olan inancini kiriyorsun...
2 baba transfer = sol açik/kanat + 8/10'umsu bir herif
son dk sirf yedege (su an da ultra yedek ztn), arada 15dk oynayip sut çeker 2 maç çözer diye Yusuf Yazici'yi kirâlik alirim, ama kendisinin de istegi olacak, zorla almayacagiz yâni... sampiyonluk senesinde yoktu kendisi, gelip bu yarisa ortak olmak istiyorsa bu sevinci hasbelkader yasamak istiyorsa çoktan birkaç telefon yapmis olmasi gerekirdi aslindaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
ee madem muhterem kulübümüzün pek saygıdeğer yöneticileri tüü kaka ise kendisiyle beraber çalışan teknik ekip olsun, oyuncu grubu olsun sence düzgün bir çalışma ortamı var mı? Haa yoksa neden körü körüne bodoslama yorum yapılıyor, yok varsa o zaman niye yönetici tayfasına habire giydiriliyor. Sence de ortada bir çelişki, tezatlık yok mu? Transfer dönemi başlayalı kaç gün oldu kaç tane düzgün transfer geldi, her hafta aynı oyuncu grubundan bizi kurtarmasını bekliyoruz. Bu bir olur iki olur. Haftalardır aynı kötü oyuna karşı ısrarla oyuncu alım satım işleri gevşek şekilde ilerliyor. Zamanında Ünal Karamana da benzer şeyler yapıldı. Kamil Ahmet Hosseini ortasaha oynardı burada millet niye maç kazanamadın diye deli gibi eleştirirdi. Eski maç başlıklarına bakabilirsin sürekli sanki 5-0 maç kaybetmişsiz gibi bir hava var. Sence bu kadronun sezon bitimine kadar toplayabileceği puan kaç. Bana bunu söyle Okan Buruk 95 ve 102 puan toplayabilir mi bu oyuncu grubu. Lig tarihinde rekorumuz 82 2011 Şenol Güneş ve o dönem 6 yabancı kuralı vardı şimdiki gibi 14 değil. Anadolu takımları daha güçsüzdü o yıllarda. Olaylara sadece bodoslama yendi iyi yenemediyse kötü diye değil daha derinlemesine teffekür edilmesinden, vakıf olunmasından bahsediyorum burada. Bu arada Fenerlisiniz falan lafları işin dalgasına yazdım, şimdi millet ciddiye alır falan neme lazım.Yorum
-
Hatta Onanayıda gönderirim şimdi, Sağ kanata bir genç alırım yeteneklisinden, kaleyede Onuralpi hazırlarım seneye.
Taha sag bek, Pina'yi yedeklerdi, Mustafa sol bekte devâm edecekti yedege de artik ya baska yerli ya da daha saglam sol bek almamiz gerekirdi, Lovik hiç aradigimiz adam degil gibime geliyor, gereksiz yere yabanci kontenjanini dolduruyor...
Ama buna ragmen niyeti yamuk olmayanin yapacagi sey belli, reçete belli :
Olaigbe -> gönder(ildi/ilecek)
Nwakaeme -> baska göreve katilim, lisans çikarilmama
Saviç -> lisans çikarilmama (maasini takir takir öde, hiç sorun degil)
2 kontenjan kaliyor, 2 baba transfer yapiyorsun ve tekrar yarisa ortak oluyorsun, arkadakilerin de sana yetisecegine olan inancini kiriyorsun...
2 baba transfer = sol açik/kanat + 8/10'umsu bir herif
son dk sirf yedege (su an da ultra yedek ztn), arada 15dk oynayip sut çeker 2 maç çözer diye Yusuf Yazici'yi kirâlik alirim, ama kendisinin de istegi olacak, zorla almayacagiz yâni... sampiyonluk senesinde yoktu kendisi, gelip bu yarisa ortak olmak istiyorsa bu sevinci hasbelkader yasamak istiyorsa çoktan birkaç telefon yapmis olmasi gerekirdi aslindaNo one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
Bu nasıl iş ya
delirir insan
waka 45e dayanmış, yarım sezon yatmış, yarın yine sakatlanma ihtimali yüksek bir adam
kazım tutmamış, felipe, muçi, cihan vs. denemişsin olmamış
oyun sürekli sağdan akmış, zubinin canı çıkmış, ora tıkanınca takım tıkanmış, solu musti tek başına idare etmeye çalışmış
bağır bağır bağırıyor takım sol açık diye bağırıyor
para, kontenjan, plan derken gidip bu sene maçı olmayan yabancı sol beke 4 milyon gömdük
şimdi mal gibi kaldık demi
yahu lovrike verdiğin 4ü, yıllığı koy bonservise solu çözsene önce
sol beke köybaşı gibi birini koy, yaza bırak demi
yahu neyi düşündüler neyin peşindeler delirtirler insanı yaaahttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
trabzon yönetiminin yapacağı şeyler belli... 1 hafta süreniz var transfer yapmak için.. samsunspor maçı cumartesi günü.
isteyen çok rahatlıkla 1 hafta yeniden bile takım kurar. oyuncuları şehre getirir. yeter ki böyle bir planı olsun.
ölü taklidi yapmayı bırakın.. takımın attığı gollerin tamamını 3 oyuncu kaydetmiş nerdeyse.
en azından 3. sırayı koruyup uefa avrupa ligine atalım kendimizi. koskoca sezonu neredeyse 4. sıraya düşmeden götürdük.
halen daha kaybedilmiş bir şey yok hedef şampiyonluk değil zaten.
sol kanada kalitesi belli bir oyuncu lazım. oraya artık ne tutarsa transferi yapılmamalı.Yorum
-
Ee Tekke nin de Trabzondan önce 14. sıradan aldığı Alanyayı 6. sıraya taşıdı. Real Madrid Alonso yu Mbappe ve Bellingham gibi şımarık veletlere söz geçiremedi diye gönderi. Amorim demişssin de Manchesterda sırasıyla Van Gaal 679 gün, Mourinho 900 gün, Solskjaer 969 + 90 (geçici antrenör olarak getirildi sonra asıl hoca yaptılar), Erik Ten Haag 850 gün, Ruben Amorim 420 gün hocalık yaptı. Bİzde ise 320 küsür günde hemen tüü kaka oldu. Ee madem öyle Liverpool'u Jurgen Klopp ne kadar zamanda şampiyon yaptı. Adamlar 5 yıl sabrettiler Kloppa. Son 6 şampiyonluğun 3'ü City 2 si Chelsea idi. Sistem kuracak iyi oynayacak hoca diyorsun tarihinde kaç tane hoca geldi, hepsi de geri zekalı mıydı da o bahsettiğin şeyler gerçekleşmedi. Şampiyonluktan hiç bahsetme Abdullah Avcı Trabzona gelmeden önce ne olduğu belli bir adamdı. Şampiyon olduk kazanılan maçlara sevinemedim bile uyuz yan pas geri pas futbolundan. Şampiyon olduk şampiyon kulübün oyuncularına kimse teklif vermiyordu Şimdilerde ise durum tam tersi yine bizim taraftar mutlu değil ve hiçbir zamanda bu kesim insanlara karşı yeterli görünmek mümkün olmayacak. Öncelikli olarak başımızda bu yönetici tayfası olduğu sürece kimi getirirsen getir çok birşey beklememek lazım. Fatih bunlara rağmen gayet iyi gitti. Muci nedir Allah aşkına Muci'den daha iyisini alamayan bir kulüp yönetimi olabilir mi? Aman aman birşey değişmedi diyorsun çünkü aman aman oyuncularımız yok. Olaigbe çok yetenekliydi bizde tutmadı. Bouchouari Kocaeli maçında sonradan oyuna girdi iyiydi birden adamı oynatmamaya başladı orası da çok başka bir konu.. Finalde 3 - 4 yedi diyorsun da o maçlarda aç bak bakalım takımda kimler kimler yoktu diye. Öyle düz mantık ile herşeyi açıklayamayız. Umarım söylediklerim düzgün şekilde anlaşılmıştır. Haa Antalya maçında çok saçma kararları vardı orası ayrı mesele.Çünkü Ferguson, Manchester United'dan önce Aberdeen ile de tarih yazmıştı. Sen Ferguson dersin, ben Xabi Alonso derim. Anında roketlendi. Amorim yine öyle. Çözüm bulamayan gider. İstisnalar olabilir. Bunlar Tekke'yi kurtarmaz. Bu sezonu üçüncü bitirse bile(ki bence sonuç olarak gayet iyi) ışık vermiyor. Gelecek sezon Avrupa Kupalarına gitmeyelim diye istihareye yatması lazım. Gidersek "saçı başı" toparlayamayız, kış gelmeden kovulur. Sonuç almak bizi kurtarmıyor anlayın artık. Şampiyon olduk ne değişti soruyorum. Manevi olarak sevindik ettik ama kasaya ne girdi. O oyun Avrupa'da iş yapar diyen var mıydı, tek kişi yoktu. Elene elene kupa bırakmadık. Bize sistem kuracak, iyi oynatacak hoca lazım. 2018'de kurulan düzen bitti, tükendi. Dünkü oyun o oyuncuları çağırıyordu ama Nwakaeme topla manevra yapamayıp yerlere yuvarlanacaktı. Artık yeni şeyler denemek gerekiyor. Tekke 50 maçtır takımın başında. Aman aman ne değiştirdi? Sonuç aldı diyoruz. Bir finalde 3 yedi, diğerinde 4.Yorum
-
Göztepe 3
Jimnastik 3
Şampiyonluk hayali kuran Ts taraftarına avrupaya katılamama şoku yükleniyor.
Duygusal çöküntüye hazırlayın kendinizi.
Ha bir de avrupada yokuz diye istediğimiz topçular gelmiyor yalanlarına hazırlanın.
3 seneyi planlıyoruz yalanlarına.
En iyi topçularımızı daha yüksek teklif gelmedi diye rakibe peşkeş çekme yalanlarına.
Borcu sıfırlayacağız yalanlarına.
Transferler kampa yetişecek yalanlarına.
Listeyi uzatmak isteyen var mı?En son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 31.01.2026, 23:47.Yorum
-
Felipe savic waka bouchariyi gönderip a class 4 oyuncu alacaksın. Başka türlü muhallebi gibi takımız biraz basan bizi hallaç pamuğu gibi atıyor. Taktik olarak da fatih hocam futbol akademisine gittin mi orada üçgen yapılir oyuncular üçgenin içinde birini madara eder mudara 😅 Sen oyunculara dar ve büyük üçgeni öğret bilmiyorsan Googlea sor KiB .. her gün yeni bir taktik öğrensen iyi olur grsrz ...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...Yorum
-
doğru ligde son 11 maçta sadece 1 kere kazanabildi o da Karagümrüke karşı.
Yorum
-
Bütün bir yaz orta saha yok diye bağırdık gittiler beli kırık adamı iyileşince (pardon sağlamlaşırsa) yıldız olacak diye getirdiler. Adam sağlamlaştı ama forma yüzü göstermiyor kefil olan teknik direktörümüzFelipe savic waka bouchariyi gönderip a class 4 oyuncu alacaksın. Başka türlü muhallebi gibi takımız biraz basan bizi hallaç pamuğu gibi atıyor. Taktik olarak da fatih hocam futbol akademisine gittin mi orada üçgen yapılir oyuncular üçgenin içinde birini madara eder mudara 😅 Sen oyunculara dar ve büyük üçgeni öğret bilmiyorsan Googlea sor KiB .. her gün yeni bir taktik öğrensen iyi olur grsrz ...
1 haftada 4 a class oyuncu demek
Yönetim yönetim olsa 4 değil 10 alırsın da. Öyle bir yönetim yok malesef.
En son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 31.01.2026, 23:53.Yorum
Yorum