Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• transferleri lovik gibi vitaminsiz oyuncuları alarak yapmasınlar. afrikalı fizikli güçlü oyuncu lazım. seneye avrupa'da patates oluruz. takım çok zayıf bu konuda. folcarelli, cibuyke, oulai, onaçu ekolünden devam etmek lazım.

bu sol beke ben hiç ısınamadım. tamam daha 2. maçı ama insan bir belirti verir. çok düz oyuncu. işimiz zor. son yıllarda aldığımız en kötü bek olabilir eğer çıkış yapamazsa.

Yorum

• Samsun'da kötü futbol devam eder ve yenilgi gelirse fb maçında tribünlerin full olması maç bittiğinde Tekke ve yönetimin kabusuna dönüşebilir.
      En son Larking tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• teknik ekip de onemli yerli ekipler cahil bence cogu bu bizim icin demiyorum Turkiye genelinde eleman egitim eksikligi var malesef.

soyle yani biz onlar kadar tabi ki bilmeyiz isleri adamların ama yetersizler bir kısmı .

bunu gs fb ve bjk icin de diyorum.

su bir gercek yabancı olması yetmiyor isi bilen adam bir ekip olacak deneyimli alacaksın bu personeli takıma

bunlar da topcularını daha ust seviyeye ceker

bunu yapmıyor takım

yabancı trainer ekip demek git bana deneyimsiz bul demek degil

ciddi bu ise yatırım yapıp maas baglayacaksın bu isler boyle

transfer yapma ama ekibi de yenileme oyle is olmaz

atıyorum ekibin yarısı Turk personel olsun Yarısı alman ispanya italyadan guney amerikadan kurarsın genisletirsin personelleri.

asıl birincil gorevleri daha iyi personele verirsin
        En son erenslash tarafından düzenlendi; 3 gün önce.

Yorum

• Çağdaş Atan laigbe ile konuştuk ama düşünmek için süre istedi.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• bjk ve gençler maçı hocada travma bıraktı anlıyorum ama son 2-3 maç da hücum noktasında travma.

Dün Antalya'yı boğup 3 tane atabilirdin. Geçiş vermeyeyim diye diye geçiş vermeden gol yedin, pozisyonsuz maç bitirdin.

Sosa, Waka, Rodallega, Pereira, Ömür gibi setin alasını oynayacak adamlar varken 2-3 topta kaleye iniyorduk bugün top ayağında kafasını kaldırıp iqsu tek hanelere düşmeden oynayacak 2 tane adamın varken bu işlere girişmek saçmalık. Mustafa mesela en büyük özelliği kendine koridor oluşturup mesafe katetmesi sete dönünce iki kişinin içinden geçmeye çalışıyordu :ddd

Şampiyonluk ihtimali kalmadı artık oyundan taviz verme. Kimseye faydası yok bu oyunun. Folcarelli 85. dakikada önü boşken topa basmayacak mesela.

Yorum

• Bjk ve Goztepe Avrupa icin bastiriyor ikisi de oyun olarak bizden iyiler.

Devre arasinin mantığı takimi guclendirmektir. Az ve öz transfer yapilir ama Lovik, Umut falan çok kötü bir planlama yapmışlar. Ofiste verilen pozlar bu rezaleti yaşamak için miydi?

Yatırımımız ve gelecegimiz çöpe gitmek üzere. Acil en az 2 A kalite takviye lazim, sonra da Tekke ile bu oyun tarzina devam mi temalı konuşma yapmaları şart.

Çok vakit kaybettiler süre bitti artik Samsun maçına yetiştirmeleri gerekiyor.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bjk ve Goztepe Avrupa icin bastiriyor ikisi de oyun olarak bizden iyiler.

Devre arasinin mantığı takimi guclendirmektir. Az ve öz transfer yapilir ama Lovik, Umut falan çok kötü bir planlama yapmışlar. Ofiste verilen pozlar bu rezaleti yaşamak için miydi?

Yatırımımız ve gelecegimiz çöpe gitmek üzere. Acil en az 2 A kalite takviye lazim, sonra da Tekke ile bu oyun tarzina devam mi temalı konuşma yapmaları şart.

Çok vakit kaybettiler süre bitti artik Samsun maçına yetiştirmeleri gerekiyor.

BJK'nin tüm maçlarını izliyorum, hadi canım abartma

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ee Tekke nin de Trabzondan önce 14. sıradan aldığı Alanyayı 6. sıraya taşıdı. Real Madrid Alonso yu Mbappe ve Bellingham gibi şımarık veletlere söz geçiremedi diye gönderi. Amorim demişssin de Manchesterda sırasıyla Van Gaal 679 gün, Mourinho 900 gün, Solskjaer 969 + 90 (geçici antrenör olarak getirildi sonra asıl hoca yaptılar), Erik Ten Haag 850 gün, Ruben Amorim 420 gün hocalık yaptı. Bİzde ise 320 küsür günde hemen tüü kaka oldu. Ee madem öyle Liverpool'u Jurgen Klopp ne kadar zamanda şampiyon yaptı. Adamlar 5 yıl sabrettiler Kloppa. Son 6 şampiyonluğun 3'ü City 2 si Chelsea idi. Sistem kuracak iyi oynayacak hoca diyorsun tarihinde kaç tane hoca geldi, hepsi de geri zekalı mıydı da o bahsettiğin şeyler gerçekleşmedi. Şampiyonluktan hiç bahsetme Abdullah Avcı Trabzona gelmeden önce ne olduğu belli bir adamdı. Şampiyon olduk kazanılan maçlara sevinemedim bile uyuz yan pas geri pas futbolundan. Şampiyon olduk şampiyon kulübün oyuncularına kimse teklif vermiyordu Şimdilerde ise durum tam tersi yine bizim taraftar mutlu değil ve hiçbir zamanda bu kesim insanlara karşı yeterli görünmek mümkün olmayacak. Öncelikli olarak başımızda bu yönetici tayfası olduğu sürece kimi getirirsen getir çok birşey beklememek lazım. Fatih bunlara rağmen gayet iyi gitti. Muci nedir Allah aşkına Muci'den daha iyisini alamayan bir kulüp yönetimi olabilir mi? Aman aman birşey değişmedi diyorsun çünkü aman aman oyuncularımız yok. Olaigbe çok yetenekliydi bizde tutmadı. Bouchouari Kocaeli maçında sonradan oyuna girdi iyiydi birden adamı oynatmamaya başladı orası da çok başka bir konu.. Finalde 3 - 4 yedi diyorsun da o maçlarda aç bak bakalım takımda kimler kimler yoktu diye. Öyle düz mantık ile herşeyi açıklayamayız. Umarım söylediklerim düzgün şekilde anlaşılmıştır. Haa Antalya maçında çok saçma kararları vardı orası ayrı mesele.
                  Taraftar salak değil. Umutlanmak istiyor ama pek bir şey göremiyor. Tekke, kadroya göre iyi sonuç aldı. Diğer yandan da şimdiye kadar oyun olarak daha fazlasını kurmalıydı. Süper Kupa'yı baştan gözden çıkardı. İmam-cemaat... Sen öyle yaparsan kimse kafaya tekme sokmaz gs yürüye yürüye yener. Olağanüstü imkânsız mıydı kupayı almak mesela? Alsaydı kendi için de muazzam olurdu.

İçe kapanık, depresif ve kaygılı birisi. Son maçta bile rakip daha fazla agresif oynadı. Hoca ise otobüse atılan taşı normalleştiriyor. Takıma zarar gelmesin diye, beklentileri azaltayım derken eline yüzüne bulaştırdı. Bazı yönlerden klişe bir hoca olsa işler yoluna girecek.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taraftar salak değil. Umutlanmak istiyor ama pek bir şey göremiyor. Tekke, kadroya göre iyi sonuç aldı. Diğer yandan da şimdiye kadar oyun olarak daha fazlasını kurmalıydı. Süper Kupa'yı baştan gözden çıkardı. İmam-cemaat... Sen öyle yaparsan kimse kafaya tekme sokmaz gs yürüye yürüye yener. Olağanüstü imkânsız mıydı kupayı almak mesela? Alsaydı kendi için de muazzam olurdu. İçe kapanık, depresif ve kaygılı birisi. Son maçta bile rakip daha fazla agresif oynadı. Hoca ise otobüse atılan taşı normalleştiriyor. Takıma zarar gelmesin diye, beklentileri azaltayım derken eline yüzüne bulaştırdı. Bazı yönlerden klişe bir hoca olsa işler yoluna girecek.
                    ben de diyorum ki iyi oyun iyi adamlarla oynanır. Muci ne Allah aşkına. Burada daha önce de yazdım Hamsik şampiyonluk sezonu sakatlandıktan sonra kaç tane iyi maç hatırlıyorsun. Adam iyileşti ama yine oyun düzelmedi çünkü tam eskisi gibi değildi. Sosa, Hamsik tarzı oyunu yönlendiren, mevki bakımından oyun stili bakımından liderlik vasıflarına sahip bir oyuncumuz yok. Araya güzel kilit pas atacak yeri geldi mi oyunu hızlandıracak yeri geldi mi oyunu yavaşlatacak adamdan bahsediyorum. Taraftar konusuna hiç girmiyorum Ünal Karaman döneminde Olcay Şahan kadro dışı iken güney kale arkası Olcay diye bağırıyordu ne alakaysa. Hele twitterdaki 2000 li tiktokçu bebelere hiç girmiyorum bile. Şampiyon olduğumuzda sahaya atlayıp digiturk kameralarının kablolarını koparanlar, kale ağlarını koparan yine bizim insanımızdı. Hiç bana 400 yıldır şampiyon olamıyorduk millet kendinden geçti bilmem ne deme alakası yok.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sağ stoper yedeği yok.
                      Sol stoper yedeği yok.
                      Sağ bek yedeği yok.
                      Sağ açık yedeği yok.
                      Sol açık yok.
                      Sol açık yedeği yok.
                      Ofansif ortasahamız 3 3 buçuk yıldır yok.
                      6 numara yedeğimiz yok (var güya Okay Ozan işte alternatif diyebilirsen var)

Sağ stoper alındı.​
                      Sol bek alındı.
                      Son 6 gün.
                      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Koca Trabzonu bu galerici tayfanın elinde oyuncak ettik arkadaşlar.

Kafalar karışık. Mevcudu bir türlü planlayamıyorlar. Neyi becerip neyi beceremeyeceklerini de tam kestiremiyorlar.

Son 6 gün. En rahat takım biz olacakken skandal üstüne kriz, kriz üstüne kaos. Şu 6 günü nasıl değerlendirecekler cidden çok merak ediyorum. Sol açık derken elde kalan Olaigbeyle dedeler varken elden çıkaracakları Buşari de çok uzak değil gibi gözüküyor.
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Büyük kepazelik dönüyor kulüpte.
                          Murat

Yorum

• Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Büyük kepazelik dönüyor kulüpte.
                              Abi ne kepazeliği ben anlamadım ?
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Konya'dan Olaigbe'yi transfer etmişiz sanırım. Sol kanat transferi de tamam.
                                Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim