Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim anlamadığım 15+3 için kulüp menfaatlerini düşünen Tekke, kendi maaşının 2 milyon eurocuğa çıkarılmasına nasıl cevaz verdi? Gönlü nasıl razı oldu?

Yani bu bizim Tekke 2 milyon euroluk hoca mı..

Trabzon Sirk kulübü burası burada her türlü kerizlik cahillik mallık olur.
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• madem öyle bir para vardı o zaman şimdiye kadar niye düzgün oyuncu almadınız. fatih tekke'nin açıklamaları sanki transferi kapattık der gibi. o paralara oyuncu bulamıyorsanız siz ne işe yarıyorsunuz. ciddi söylüyorum.

Yorum

• Maç esnasında yazmıştım hocanın kötü şut ve paslara verdiği tepkileri görsem ikili mücadeleye bile girmem diye.

Maç sonu Bouchouari için basına verdiği demeç bu tepkilerin de ötesinde. Kötüyse arka planda konuş, gönder vs vs

Oyuncular yeri gelir hocası için de oynar. Tek bi örnek yazayım. Yağmurlu Rize deplasmanında rezalet zeminde 4 top çalıp 19 ikili mücadeleye girdi ilk sezon sahada yürüyen Sosa.

Futbolculardan böyle özveri göremeyecek asla bu tutumuyla.

Yorum

• Geçen burada değindiğim konuyu Tekke kendi ağzıyla ele verdi..

Ne demiştik, futbolcular Tekke'yi sallamıyor..

Çünkü yetersiz bir hoca olduğunun farkındalar..Ayrıca Tekke'nin kaba nezaket sınırlarını taşıran gaddar bir tarafı da var..Oyuncusunu bu akşam basının önüne atarak sattı..Oyuncuların onun için mücadele etme hocaları için tekmeye kafa sokma işi de bitti..Bundan sonra Tekke'yi kendi dediği gibi cinleri kurtarabilir.

Benim cinlerim var diyordu..Bu cinler iyi huylu mu kötü huylu mu müslüman cini mi yahudi cini mi bakacaz bu saatten sonra Samsun ve Fener maçlarında anlaşılır.

John Lennon

Yorum

• Antonio
            Antonio yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Çok iyi yorum gaddar acımasız biri gibi. Trabzonspor'da asla kalmamali.

• 15+3 e dünya üzerinde alınacak oyuncu yok mu yani. bu paraları verebiliyorsak biz ne bekliyoruz. bir tane gazeteci çıkıp niye sormuyor. kimse size galatasaray ve fenerbahçe gibi sürekli pahalı oyuncu alın demiyor ki. fatih hem o paraları verdirtmem diyor, hem veriyoruz gelmiyor diyor. hep bir çelişki var. ne dediği belli değil.

Yorum

• Hoca Bouchariyi resmen basinin önüne atti..bouchari ilk yari fena değildi...ne yapmaya calisiyor...bu çocuk senin icin daha koşar mi?

6 ay da oyuncu siliyor...olaigbe bouchari...böyle yapılanma nasil olacak...
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Antonio
              Antonio yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Rezalet böyle hoca olur mu ya dedikodu yapıyor bu ne biçim adam

• 15+3 verdik kabul etmediler diyor, bence yalan, sezon başında da ben 15 vermeyi kabul etmedim diyordu..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Beş para etmez vasat oyuncuları transfer ediyor. Sonra da istediğim gibi değil diyor

Fatih Tekke gerizekalı mıdır beyinsiz midir?? Sana kim dedi 1.60 boyunda zibidi tipli oyuncuları transfer et diye??

Vasat oyuncuları niye transfer ettin??

Bu çocuktan fayda gelmez almayın dediler umursamadın. Fatih Tekke geldiği günden beri bahaneler bahaneler diye ağlıyor

İstifa et bırak git

Yorum

• Fatih maaşına zam yapıldıktan sonra kovdurmaya çalışıyor sanki açıklamalar skandal. Bu oyuncular asla oynamaz Fatih için yandı gülüm keten helva biz burada kahroluriz bu takım maç kazanmaz.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Burayı okuyan çok takipçili gündem yaratıcı X'de otorite geçinen hesap veya hesaplar varsa Lille'in hocası Bruno Genesio için bir iki yoklama tiviti atsın..Lille'den kovulması yakındır..

Adam Lyon Rennes Lille gibi takımlarda tempolu köpek gibi koşan basan rakibe nefes aldırmayan seri top oynatan Fransız ekolünün ürünü bir hoca ve alt yapılardan tırnaklarıyla kazıya kazıya geldi o noktaya..

Oulai'nin de diğer oyuncuların da dilinden anlar babacan bir adamdır..Oynattığı futbolu gerek canlı gerek ekranlardan defalarca izlediğim tam bir şef..Çok can yakar yaktırır bizim ligde..Bırakın şu kasıntının hezayanlarını dinlemem istemiyorum bize iş yapacak tecrübeli bi hoca lazım..

Bruno hocam Ligue 2'den de genç afro fransız oyuncuların mantalitesinden pragmatik olarak en iyi şekilde verim aldıracak hoca..Madem scoutlar Fransa'da yatıp kalkıp çadır kurdu o halde Bruno Genesio bizim için biçilmiş kaftan..

Erto biraz ufkun geniş olsun be kardeşim hayallerini büyük basiretini güçlü tut bırak şu yobaz Fatih'i postala gitsin..

Genesio kovulur kovulmaz çök.

John Lennon

Yorum

• jpositve
                    jpositve yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    Adam Fransa'dan 2,64 kazanıyor sana 5'den aşağı gelmez. Sonra kıçı kırık oyuncuları ikna edemeyen yönetim Fransa'nın tanınmış hocalarından birini mi getirecek. Tamam o halde ben de Gian Piero Gasperini istiyorum, hadi bakalım.

• Kendimi yönetimin yerine koyuyorum.

5 ay önce sakat ama sakat olmasa alamazdık zaten dediği, kefil olduğu adamı bir çırpıda silen adama 18 milyonluk topçu getirmezdim. Olaigbe gibi 5-6'lık adam alırdım, tutmasa da 2-3 zararım olur. 18'in çıkması da çıkmaz çünkü.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Agaoglu zamaninda aciklama yaptiginda
                    trabzonspor çok büyük inanılmaz büyük bir kulüp trabzonsporda kime sorarsak soralım herkes trabzonsporda oynamak istiyor gibi bir demeci vardi .
                    sayin baskan Agaoglu Trabzonsporu asla küçük düşürmezdi buna sadri şekerde dahil eski başkanlarda bir spor kulübü böyle yönetilmez taraftarlar küsmüş yeni nesil çocuklar küsmüş yeni nesil gençler senin sizin konuşmalarınızdan anlamaz heycan yaşamak isterler paran yoksada bırak çek git gidemiyorsan ortada başarıda yoksa gitmiyorsan ya daha doymadin yada alacaklısın ! Daha evelde belirtigim gibi bu kulübümüzün yöneticisi yokmu! Taraftara aciklama yapmaya mecbursunuz .
                    zeyyat bey bügün bir toplantıya katilmis resimler paylaşıyor öbürü muşsporu bırakmış aylar oldu yas tutmaya devam ediyor ara sıra arabalar paylaşıyor küçük cocuk gibi parasi var gösteris peşinde
                    hocamiz kesinlikle bizim gibi düşünceli malesef yeterli degil dik duruslu olaydi istifa ederdi oda biliyor birdaha büyük kulüp çalıştıramayacağını hele o yardımcıları maçı bizim gibi tv den izliyorlar sanki biri burnunla oynar biri de gözleri kapalı uyuyordu yanlış görmediysem , tolunayi sevmem ama bir demeci vardi gerekirse kosmayani döveceksin demişti oyuncu hocadan az biraz çekinmeli , ft hocanin sağa kenarındaki durusu hocalıkla alakasi yok
                    umut nayir ptt liginde artik oynayamaz bir olumlu hareketi yok Allah bize sabir versin .
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• benzer durum bizde de olursa şaşırmam

Yorum

• Hoca geldiğinden beri verdiği demeçlerle saçmalıyor.
                        Artık son haftalarda oynanan oyunda belli değil. Zaten oyuna müdahaleleri hep sıkıntılıydı.
                        Oyuncular hocayı çoktan yerdi ama kaşar oyuncumuz yok .

Maksimum 5 haftaya hoca yolcu.

En iyi transfer başkanın ve hocanın gitmesi olur. Transfer konuşmaya gerek yok

Yorum

• aha fener en nesriyi yollayıp kante'yi almış. bizimkiler ne işe yarıyor. ekmek kuran çarpsın allah bizi bu beceriksizlerle sınıyor. gündüz transfer olmadı dediler şimdi çözülmüş. trabzonspor yönetimi de 15+3 e oyuncu alamıyor. yersen. yazık. ya beşiktaş bile çok iyi oyuncular alıyor. bizim yönetim ne yapıyor. umut nayir'i alırken kime sordunuz. konyaspor mutlu olsun diye 2 oyuncuyu verdiniz bedavaya.
                          En son l l l tarafından düzenlendi; 5 saat önce.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim