İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Adamların hiç bir suçu yok. Haybeye yüklenmeyin scout ekibine. Mevzu tamamiyle sürecin hem yönetim hem de hoca tarafından yönetiminde. Başta Boga felan dediler baktılar olmuyor döndüler sol beke. Sol bek yerine sol açık baktıkları için yeniden arayış başladı. Sol beki güç bela aldılar ama Amerikayı yeniden keşfedipm heaaa ula bize sol açık olmadan olmuyormuş he dediler. Döndüler şunun şurasında bir hafta öncesinde tekrardan sol açık bakmaya. İnanılmaz şeyler yaşıyoruz. Ne yapacaklarını net bilmiyorlar. Ne yapmak istediklerine bir türlü karar veremiyorlar. Scout ekibinin bu saçmalıklarla zerre kadar alakası yok.En son My tarafından düzenlendi; 1 gün önce."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
- Beğen 1
-
Trabzonspor oyuncuyu iletmeyi bıraktım açıkçası , önceden kulübe iletiyordum. Twiterda yeni adi x 50k takipçili biriydim ama kapattım hesabı. Orada yazdığım 2 futbolcu istanbul takımları aldı bu yüzden kapattım.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam siz oyuncuyu Trabzonspor gib bir takıma önerebilecek kadar profesyonelce mi izleyip takip ettiniz? Yoksa bir taraftar olarak mı izlediniz ? Bilmediğimden soruyorum devamlı futbolcu öneriyorsunuzda.
Hatta buraya da uzun süredir yazmıyordum.
Devamlı futbolcu önermiyorum bu arada , Yazdığım isimler 10-20 tane falandır. Yıldızı parlayacak kısmına yazarım genelde güvendiğim isimleri
Profesyonellikten kastiniz bilgisayar datasiysa pek kullanmam. Kendi datami kendim yaratırım. Scout luk profesyonellik gerektirmez ki bu ülkede profesyonel yerli scout olduğuna beni inandiramazsiniz.
siz hangi programı kullanıyorsunuz diyorsan var bende de bazı programlar , ama gören göz başka birşey istemez. Insan gözunun önüne de hicbirsey geçemez.
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
- Beğen 3
Yorum
-
Mert sen haberleri takip etmiyor musun? Bizimkiler Karlsbakk ile 9 m euroya anlaşmışlar Augusto gitmiş olsaydı o para komple Karlabakka gidecekti.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yönetim yemlemediyse YES yalan söylemez, Zenith 12 + 3 bonus ve satistan pay verdi. Yedek oyuncuna verdiler bu parayi. Şu forumda 1 kisi Agusto yu ilk 11 e yazmiyor ama 10 uzeri teklife hayir deniyor. Satıp bu parayla yildiz sol kanat alabilirdik. En mantikli hamle bu olurdu.No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
Tekke'nin Bouchuari ile ilgili sözleri aynen şu şekildeydi"Bu riski ben aldım,Trabzonspor adına ben aldım.Bu risk bana ait."
Ne olacak şimdi,riskin bedeli nedir onu da söyle o zaman.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
- Beğen 7
Yorum
-
kimin işine son verildi ki?İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErto gsnin ne olduğunu geç de olsa anladı içimizdeki irlandalilarin işine son verdi gerçi bu renato ahım şahım biri değil bize sol kanat lazımdı. Esas İsrailli ta bi alınmalıydi 4 milyona gitti İngiltere'ye. Lovik yerine ilk onu olmalıydık.
Yorum
-
Ahmet Ağaoğlu bunların yanında Real başkanı Perez gibi kaldı. O dönemin Trabzon'u da fena bir şeydi. Bir de şimdikilere bak. Peh. Adam verdiğimiz oyuncuların yerine kimi alacağımız belli dedi, sonuç ortada. Eminim 15 yaşındaki veletlerine bile internetten topçu araştırın lan transferin bitmesine 1 gün kaldı falan diyorlardır. :d
Yorum
-
Geçmişteki tartışmamızı unut. Oulai için bir Avrupa takımı gözlem raporu istese, nasıl bir dosya hazırlardın? Bizimle paylaşman mümkün mü? Veya halihazırda başka bir oyuncumuz için stok analiz varsa, o da olur.İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor oyuncuyu iletmeyi bıraktım açıkçası , önceden kulübe iletiyordum. Twiterda yeni adi x 50k takipçili biriydim ama kapattım hesabı. Orada yazdığım 2 futbolcu istanbul takımları aldı bu yüzden kapattım.
Hatta buraya da uzun süredir yazmıyordum.
Devamlı futbolcu önermiyorum bu arada , Yazdığım isimler 10-20 tane falandır. Yıldızı parlayacak kısmına yazarım genelde güvendiğim isimleri
Profesyonellikten kastiniz bilgisayar datasiysa pek kullanmam. Kendi datami kendim yaratırım. Scout luk profesyonellik gerektirmez ki bu ülkede profesyonel yerli scout olduğuna beni inandiramazsiniz.
siz hangi programı kullanıyorsunuz diyorsan var bende de bazı programlar , ama gören göz başka birşey istemez. Insan gözunun önüne de hicbirsey geçemez.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Enaldo61
- Mehmet Fatih Yavuz
- Enes Başkaya60
- Ertan1982
- Nazim Can
- Alper Beyazay
- Ekrem D.
- Mert Acar
- Ertan Artan