Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çağdaş Atan laigbe ile konuştuk ama düşünmek için süre istedi.
    Çağdaş atan harıl harıl sol kanat arıyorduk bunu herkes biliyordu..

bakalım olaigbede kazık mı yedik yoksa fena değil mi kontrat..keşke konyaya gitmesede 2-3 veren bi avrupa kulübü çıksa..
    yalnız o maaş ne öyle 1.3 falan birde 4.5 yıl ..rezalet..

Rennes resmen bize kaptırmış..elden zararsız çıkarmışlar..bize hiç acımamışlar..
    bir de o zamanlar oyuncu çok iyi ama hocayla anlaşamadığı için kulüpten çıkıyor falan..
    TS taraftarını yalanla kandırmak çok kolay nasılsa..

ayrıca Rennes nasıl bi kulüp ise o da Anadolu düşmanı istanbul aşığı çıktı..
    adamlar şmanskiye çöp muamelesi yapmaya başladığı sırada kar ederek sattı bu rennese..
    bizim Mendy ilede adı geçiyordu bu ş.r.fsizlerin ama bize hava gazı..
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• YES ve Tüncel şu olaigbe ile ilgili tek bir haber girmedi değil mi
      ya bu nasıl gazetecilik
      kime hizmet ediyorsunuz
      bir problem var belli
      bunu rakip antrenörden duyuyoruz
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Olaigbe bence kalır kontratı var gitmez Konya baniyayi alır zaten Ümit Nayır denen adamın ahı gitmiş Vahi kalmış ikili mücadele bile kazanamıyor bunu niye aldılar bilmiyorum gerçi 40 ilk waka oynuyor adam 90 dakika oynasa ex olur... Rezil yönetiliyoruz.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Antalya maçına başlayan kadrodan 8 oyuncu Tekke döneminde alındı.Kefil olduğu 4 M.Euro'luk Bouchuari kenarda,aldırdığı 4,5 M.Euro'luk Olaigbe Konya'ya satılmaya çalışılıyor.Oyun her geçen gün geriye gidiyor.Antalya maçından sınra"başımız dik bir oyunla buradan ayrılıyoruz"cümlesini duyuyoruz.Gerçeklikten kopma aşamasına da gellindi.Bunlar iyi alametler değil.
          En son Larking tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Maximin bence ilaç olur sol tarafa. Bizde iş yapar o.

Yorum

• olaigbe sene sonuna kadar kalsın ondan sonra gider. adam 6 gol katkısı yapmış lig bitene kadar 10 u geçer. iyi kötü para kazanırız. mendy ve cham'ı da böyle yaptılar bedavaya gitti. para kazanamıyorlar oyunculardan. gerizekalı yönetim.

Yorum

• olaigbe'yi telefonla arayıp şehre davet etsinler antrenmanlara çıksın. bunlar sol kanada kimseyi alamayacak. biz bu senaryoyu yıllardır çok gördük. antalyaspor maçında olaigbe olsaydı kesinlikle 3 puan alırdık. zubkov sakatlandı yerine kanat sokamıyorsun yedek kulübende oyuncu yok. amatör planlama. teknik ekip tel tel dökülüyor. bunlara zam yaptılar bide.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bu barış feneryalayanın hiç mi tanıdığı akrabası falan yok birisi söylesin..
                  bu kadar rezil lik bu kadar aşağılık bi adam bu kadar kendini şerefini satmış bi adam TS u ağzına almamalı..
                  TS tutan 1 kişi bile Şörlotun gibi iz bırakan bi oyuncusunu Türkiyede bırak fbyi başka takımda da görmek istemezken adam yırtındıkça yırtınıyor yırtındıkça yırtınıyor..kepaze herif..

lookmanda Atletiko basarsa bunlara kibirleri biraz kırılır heralde..
                  eskiden istedikleri topçuları alıyorlardı şimdi biraz darbe yemeye başladılar..ama bizim yalama çıkıp sürekli siz şöyle büyüksünüz böyle büyüksünüz istediğinizi alın falan filan..hadi vir kere dersin anlarız her programda böyle insan para için bu kadar küçülmez ya..

ya da biz para için sanıyoz..aslında ben salağım bu adam hep kripto fbliydi..
                  demekki biz bunlarla çekişirken içerdeki kriptolar içten içe bize diş biliyorlardı..
                  samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İyi kötü iş yapan Olaigbe'yi Konya'ya veriyorsun, yerine Umut dedeyi alıyorsun, sol kanadını felç ediyorsun, bu yüzden Antalya gibi dandik bir takım karşısında puan kaybediyorsun, sonra bakıyorsun ki Olaigbe'yi de aslında verememişsin... Hahaha. Yemin ederim bölgesel amatör lig takımları daha iyi yönetiliyor. Erto kontrolü iyice kaybetti, çırağı Fatih de boş boş konuşuyor ama fayda etmiyor.

Yorum

• Saint Maximin boşa mı düşmüş ben hastayım o adama valla Newcastle dönemi diyordum böyle topçu bulunmaz diye adam nerelere düştü gelsin bize be ne olur
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        YES ve Tüncel şu olaigbe ile ilgili tek bir haber girmedi değil mi
                        ya bu nasıl gazetecilik
                        kime hizmet ediyorsunuz
                        bir problem var belli
                        bunu rakip antrenörden duyuyoruz
                        Hasan'a sormuyorlar mi hani 4 milyon€ alacaktik he ? çiksin konussun utanmaz...
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Eskiden yerel basın cesurdu her gün eleştiri olurdu nedense artık o sert eleştiriler kayboldu.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Kazanılan maçlar ve puan durumunda gelinen nokta en çok Tekke'yi etkiledi.Oyuncular baskı altına girmesin diye şampiyonluk lafından kaçındı ama kendisi o baskı altına girdi.Sezon başındaki beklenti iyi oyun,gelişim ve yapılanmayken iyi sonuçlar beklentiyi artırınca "güvenli futbolla"kazanma oyununa geçiş yapmaya çalıştı.Kırılma bence burada yaşandı.Takım buna iyi reaksiyon vermedi.Sezon ortasında böyle bir değişime takımı hem teknik hem de mental olarak adapte etmek kolay değildir ve olmadı da zaten.Bu değişim takımı iyice geriye itti.Kocaeli ve Kasımpaşa maçlarında şansın da yardımıyla maç kazanmak bir yerde patlayacaktı ilki Antalya'da oldu.Bu anlayış devam ederse maalesef gerisi gelecektir.

Tekke umarım eleştirilerden ders çıkarır.Elindeki oyuncu grubunun ruhuna uygun oyuna geçer.Kimse onun düşmanı değil en azından çoğunluk değil.İnatlaşarak bir yere varamaz.
                            En son Larking tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
                            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Konyalılar aldığınız futbolcuyu geri verin diyorlar olaigbe düşünüyorum diyor . Bu iş teofilo olayına döner kaçacak müdara olduk 😅

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim