Hocam fikrine saygı duyuyorum ve FT nin de sezon bitene kadar asla gönderilmemesi gerektiğini düşünüyorum ama sadece merak ediyorum acaba kariyeri boyunca FT nin elinde bu kadar kaliteli bir kadro olmuş mudur,ne olması gerekiyor sahada futbola benzer bir şey izleyebilmemiz için,diyelim ki bir iki eksik yerimiz var bunu bir şekilde mevcut kadro içinden sorunu çözemez mi K.paşa,G.Birliği ve Anyalyaspor ve hatta 11 kişilik İstanbulspora karşı.
Yani kariyer sorgulaması yapabilecek bir kariyeri yok fatih tekkenin sizde biliyorsunuz hocam, huseyin cimsir Ünal Karaman nasıl bir tercih ise bu da böyle bir tercih bizim için. Kötü oyunun mücadele düşüklüğünün bahanesi yok max maç gidersek fakat sezon sonu totalde bir başarısızlık olursa (ilk3un dışında kalmak , avrupaya gidememek) kadro yetersizliğini, yapil(a)mayan transferleri gösterecektir . Onu Kastetmiştim.
Kaliteden ziyade kariyerli oyuncu yönetemiyor ama bu ortaya çıktı, onana misal. Kaç maçtır adam rakiplerin ezberlediği hatalarını tekrar edip duruyor kafasına göre... Buna hafta arası bir dur kardeşim denmiyor mu ?
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
Oulai ve Folcarelli nasıl en kötü oynatılır desek Fatih Hocanın oynatma şeklidir daha kötüsü olamaz zaten, sanırım biz gözümüzde Fatih Hocayı çok büyütmüşüz aynı hatayı Avcıda da yapmıştık, 2-3 yıl kedimize gelemedik, bakalım Faith Hoca başımıza ne işler açacak daha.
Fener , gs gibi takımların ne bütçeleriyle ne gelirleriyle yarışabiliriz. Hem taraftar olarak zenginler hem kulüp olarak , zaten VIP gelirlerine yansıyor bu
Gelir getirici farklı yatırımlar gerekli öyle 1-2 senede olacak işler değil bunlar...
Taraftardan kart vb saçma sapan olaylarla gelir beklemeyi doğru bulmuyorum. Şu kart bu kart bilmem ne saçmalık...Farklı projeler gerekiyor
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Adamin kaderine bak, son 2 takimi transfer cezali ve yaptigi islere bak. Hull daki herkes cok memnun kendisinden, hatta West Ham haberi ciktiginda gitmek istese anlariz ve halen sevmeye devam ederiz diyenler bir hayli fazlaydi.
Hocam son 2 maçtaki oyunun hiçbir şekilde izahi yoktur ve adam bunu beğendiğini de açıkça dile getiriyor.
Dün akşam ki oyun iğrençti, bu sene izlediğim en iğrenç futbol maçıydı...
Ama Fatih Tekke tek sorumlu değil, kulüpte daha önemli problemler var bence son 1 yılda kadro kuruldu ve istikrar sağlanmaya çalışılıyor. Kulübün problemleri çözülmeye çalışılıyor. Bence Tekke için çok erken daha bi durun be
Bende şampiyonluk bekliyordum ama ilk 3 de kac haftadır valla böyle bitirsin avrupa görsün kulübün istikrarı olsun bence başarı. Karşımızda inanılmaz bütçeli takimlar var ve yarışıyoruz. Daha iyisini hepimiz istiyoruz ama hocayı gömmek olmaz be arkadaşlar ayıp ederiz yani
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum