Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yerel basinin sadece Spor degil diger haberleri de takip edin sonradan isin rengi ortaya cikiyor.Misal bugün Büyüksehir ve Trabzonspor Akyazi projesi ile calisma karari lamis.proje yasal olarak su an yapilamaz bazi kanun degisiklikler lazim stadyum ve sehir hastenesi yapildigi gibi.Buralarda ilerde haberler gelir.

Yoksa 2-3 ay önce fildir fildir para ariyordu Konya is adamlarindan.4 Milyon fasa fiso.ilerde belki bir topcuyu bize pahaliya cakacaklar o 4 mio silmek icin.O para imkansi ödiyemezler
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Tekke de takıntılı, istemediği adamları öyle ya da böyle üstünü çiziyor, Sikan ve son olarak Baniyya, Konya ligde kalmak istiyorsa Hocasını değiştirseydi, Çağdaşın çağdışı futbolu ile düşmeleri olası, İlhan Palut onları ligde tutardı,
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• 4 milyonu anladim da
        0 20 bin euroyu anlayamadim

Yorum

• Olaigbe gitti iyi kötü orta açardı solda oynuyordu şimdi kim gelecek bakalım.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bu Umut Nayir haberleri falan nedir ya? Biz Ozan, Okay, Serdar vs. tipi topçulardan kurtulmamız lazım dedikçe bu tip vasat altı oyuncuları takıma doldurmaya devam ediyorlar. Alacaksanız gelecek vadeden genç oyuncu alın ya da alt yapıdan çekin kulübeye. Ben bir taraftar olarak takımda bu oyuncuları izlemek istemiyorum.

Yorum

• Şimdiye kadar hangi Anadolu klübünün kasasından 4 m euro çıkmış ta bize ödeyecekler, ilginç ilginç işler, neyse biz işimize bakalım, Savicin sözleşme dondurma işini yaparsak hem yerli stoper lazım olacak bu seferde ama bu seferde , Sol kanada kontenjan açılıyor, Yeni gelecek adam artı Nwakaeme ile girerirz lige yok Nwakaeme giderse, yeni gelecek Sol kanat ve Zubkov ile kupa maçları dahil 20 maç idare etmemiz lazım gelecek, herhangi bir sakatlık ve ceza durumunda ağır sıçarız, Agusto--Muçi-Eskihellaçı sağa sola yamama işlerine gireceğiz,

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                4 milyonu anladim da
                0 20 bin euroyu anlayamadim
                O da renkdaş Konyaya deplasmana geldiğinizde takım olarak gidin şurdan bir etli ekmek yeyin parası

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Karslbakk 2 haftadır bekliyorum maça çıkmıyorum sakatlanirum diye bekliyorum demiş adam ağaç oldu🤣
                  Augustonun Zenit ve İtalyan klüplerinden talipleri var, bence son dakika Agustoyuda peşkeş çekenilirler, Adam penaltısız Onuachudan fazla gol atmış, ben ne Başkana ne de Hocaya zerre güvenmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şimdiye kadar hangi Anadolu klübünün kasasından 4 m euro çıkmış ta bize ödeyecekler, ilginç ilginç işler, neyse biz işimize bakalım, Savicin sözleşme dondurma işini yaparsak hem yerli stoper lazım olacak bu seferde ama bu seferde , Sol kanada kontenjan açılıyor, Yeni gelecek adam artı Nwakaeme ile girerirz lige yok Nwakaeme giderse, yeni gelecek Sol kanat ve Zubkov ile kupa maçları dahil 20 maç idare etmemiz lazım gelecek, herhangi bir sakatlık ve ceza durumunda ağır sıçarız, Agusto--Muçi-Eskihellaçı sağa sola yamama işlerine gireceğiz,
                    Bunu şaka olarak yazmıyorum , Nwakaeme'nin son maçta attığı pastan sonra kafaların karıştığına dair bazı söylentiler var .

Doğrudur ya da yanlıştır bilmiyorum ama Nwakaeme ile ligde devam etme durumu oluşabilir .

Yorum

• Ümit Bozok daha gençti o zaman neden Nayır. İlla Türk olacaksa genci bozok. Bunlar yanlış hamleler.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunu şaka olarak yazmıyorum , Nwakaeme'nin son maçta attığı pastan sonra kafaların karıştığına dair bazı söylentiler var .

Doğrudur ya da yanlıştır bilmiyorum ama Nwakaeme ile ligde devam etme durumu oluşabilir .
                        Ne şakası hoca basın toplantısında aynısını dedi ki, bence de iş oraya gidiyor, Nwakaemenin soldan vereceği bir pas yada açacağı bir orta ile takımın gol bulması az olası değil, takımda Nwakaeme kadar oyun aklı olan kimse yok,

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu Umut Nayir haberleri falan nedir ya? Biz Ozan, Okay, Serdar vs. tipi topçulardan kurtulmamız lazım dedikçe bu tip vasat altı oyuncuları takıma doldurmaya devam ediyorlar. Alacaksanız gelecek vadeden genç oyuncu alın ya da alt yapıdan çekin kulübeye. Ben bir taraftar olarak takımda bu oyuncuları izlemek istemiyorum.
                          ligin ilk yarısında 8 gol 2 asist yapmış adam kadroya alternatif olarak katılırken, 0 gol 1 asist yapabilmiş biri ayrılıyor. para işleri harici söylüyorum mantıklı bir değişim.

Yorum

• Valla 4 milyon artı sonraki satışlardan yüzde 50 + umut oldukça iyi bir transfer başarısıdır

2 yabancıdan çıkıyorsun bir de

Umut Nayır a gelince
                            iyi bir yedek golcü olur. Okumuş tertemiz sevilesi bir insan. Umarım bizde futbolunun son oldunluk döneminde etkili olur
                            Sadece merak ettiğim karlsbak ne oldu.
                            Sanki olaigbe yerinde mustafa oynayacak. Merkeze iyi bir transferle çok iyi olabilir aslına.
                            En son cyberentalpi tarafından düzenlendi; 6 gün önce.
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• Antonio
                              Antonio yorum yaptı
                              Yorum düzenleme
                              Baniya yerli

• shagrath61
                              shagrath61 yorum yaptı
                              Yorum düzenleme
                              Bouchuari ' nin elimizde olduğu senaryoda merkeze alınacak herhangi bir isim lüks olur takımın sol kanadı yok. Var ama yok değil bildiğimiz sol kanadı yok şuan. Olan da bir maça 45 dakika çıksa muhtemelen tekrar sakatlanacak .

• Kim ne derse desin 4 milyon euro işi külliyen yalan, skandal ötesi bir anlaşma birde yerli stoperini veriyorsun şaka gibi ya.
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne şakası hoca basın toplantısında aynısını dedi ki, bence de iş oraya gidiyor, Nwakaemenin soldan vereceği bir pas yada açacağı bir orta ile takımın gol bulması az olası değil, takımda Nwakaeme kadar oyun aklı olan kimse yok,
                              Hocam bu senin dediğin biraz da , " Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler " değil mi ?

Adam son 2 sezonda 32 maça çıkmış . Sakatlıktan dolayı kaçırdığı maç sayısı 45 .

Aklını falan bir kenara koyayım , çok da üzerine konuşulacak bir durumu yok maalesef.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim