Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onana için herhangi bir kiralama bedeli ödemeyeceğiz ama 7.3 milyon euroluk maaşının tamamını ödeyeceğiz. Beşiktaş Liverpooldan Kairusu zamanında 2 yıl için 2 milyon euro verip kiralamıştı ve oyuncuya da yıllık 1.4 milyon maaş vermişti. Karius Liverpool ile şampiyonlar ligi finali görmüş bir kaleciydi ve 2 yıllık toplam masrafı 4.8 e geliyordu. Karius Beşktaşa kiralanmadan önce Liverpooldan 3.4 milyon sterlin şimdilerde o para 4 milyon euro ya geliyor. Dünyanın en enayi kulübü biziz.

Yorum

• "Trabzonspor, Manchester United kalecisi Andre Onana ile anlaşmaya vardı. Bordo-mavililer kiralama bedeli ödemeyecek, 7,3 milyon Euro’luk maaşını ise karşılayacak.​"

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İnşallah Onana ya verilecek maas soylenenler gibi degildir. Fatih Tekke ödeyecek herhalde maaşını. Malum kulübü düşündüğü icin, öder herhalde

Yorum

• Fatih harbiden akıl yok, yahu kaleci istemiyorum de fener maçına at kaleye Onuru, Ahmeti bütün sorumluluğu at üstünden işte. Trabzonspor'luluğundan şüphe etmiyorum ama gerçekten akıl sıfır sende.

Yorum

• Canlı canlı soygun izliyoruz arkadaşlar 🙂 Bildiğiniz ayan beyan soyuluyoruz.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Ne yani Uğurcandan gelen parayı Manuya aktarmamız için mi olmuş bu dransfer, büyük resimde esas amaç parayı Manuya aktarmakmıymış, 7.3 m euro maaş ne oğlum kafayı mı yediniz ?
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• 7.3 milyon euroya kiralık 1 yıllığına kaleci almak...Allah sizi bildiği gibi yapsın emi...

kahraman hoca buna niye karşı çıkmadın acaba??? genç düşmanı neden korkuyorsun Ahmet ile Onuralp'i oynatmaya hayırdır???

Sana inandık güvendik ama boş çıktın boş.

Senden bir halt olmayacak, yalakalığını yaptığın erto'da sana 3-4 hafta sonra bye bye yapacak göreceksin.

Kafasız aptal oğlu aptal herifler... Şampiyonluk iddanızın asla olmadığı bir sezonda gençleri takıma serpiştirip oynatmak yerine saçma sapan transferler yaparak takımı iyi çorba ettiniz.

Günlerdir, haftalardır yatıp kalkıp yüzlerce oyuncu izleyen sakat oyuncu aldıran hoca bu takıma bir tane sakatından 8 bulamamış öyle mi??

Sizde gram akıl olmadığı için zaten kafa yokki akıl olsun...Sağ bek yedeğin yok mis gibi Arda Okan varken çocuğu hiç düşünmediler bile şimdi pina sakatlandı ah küm. Birde mustafa sakatlansa hapı tamamen yuttular. Genç çocukları hiç düşünmediği için kahraman hocamız sol bekte Ozan felan oynatır. Sol açık olaigbe sağ açık Zubkov sakatlandıkları an alternatifleri yok. Ondan sonra 4 maç cezası olan oyuncu al, sakat oyuncu al, 3 senedir takıma 8 alma...bla bla bla işte..

Beter olun beter...
                En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 07.09.2025, 18:05.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• abi öyle değildir ya yok daha neler o paraya kaleci alıyorsun zaten.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hamer için Tekke

- kaç lira başkan
                    - 15 milyon
                    - aaaalma dedim, alma dedim, alma ya...

Onana için Tekke

- kaç lira başkan
                    - sadece mayışı 7.3 milyon
                    - aaaaal başkan, al dedim, al ya

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni yeni küfürler öğrenin arkadaşlar. Bildikleriniz yetmeyecek diyorum sizlere.
                    Murat

Yorum

• Bence maaşının belli bir kismini karşılarız, hepsini degil..duan 3. Kalrci durumunda..onana için iyi bir sans..suan alicisi yok adamin...kap i bekleyelim
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• https://www.youtube.com/live/dZdfHE4jmg8?si=vWCGFraEurxhJjTr

canlı yayında durum degerlendırmesı yayında var su anda bakabılırsınız

guzel degerlendırmelerı ve tespıtlerı var

En son erenslash tarafından düzenlendi; 07.09.2025, 18:03.

Yorum

• Onana için gönderilen uçak Ertuğrul Doğan, Onana ve Kobbie Mainoo üçlüsüyle Trabzon’a geliyor. Trabzonspor genç yıldız Kobbie Mainoo’yu transfer etti!!!

bu doğru mu?

Yorum

• Maasinin yüzde 70-80 kismidir herhalde ki bu bile skandal..Eskiden takim ici dengeler diye bisey vardi..Sirf kaleci 7 milyon kazanacak 😂..

Bu herifler hakaretin alasini hakediyor..
                            En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 07.09.2025, 18:09.
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onana için gönderilen uçak Ertuğrul Doğan, Onana ve Kobbie Mainoo üçlüsüyle Trabzon’a geliyor. Trabzonspor genç yıldız Kobbie Mainoo’yu transfer etti!!!

bu doğru mu?
                              Abi sneinle balon geçmişler yok öyle bişi.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi sneinle balon geçmişler yok öyle bişi.
                                kimse benle birşey geçemez terbiyesizlik yapma twiter da böyle birşey yazmışlar onu aktadım.Romano uçakta süpriz olabilir demiş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X