Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Melo gibi adamlara 3.5-4 m euro maaş vereceğine gerekirse potansiyelli genç adamlara 10-12 m bonservis öde yıllık 1.5 m euro maaş ver her türlü daha karlıyız ama bunu anlayabilecek bir yönetim vizyonuna sahip olabilmek için sanırım daha çok uzun yıllar bekleyeceğiz,
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eskiden Avrupanın kalburüstü futbolcuları 32-33 yaşına kadar Tr ye Arabistana gelmiyordu, şimdi herşwy değişti, 27-28 olunca büyük takımlar direkt postalıyor eski sönük yıldızları, Artur Melo olsun Saul gibilerini, yerlerini 21 lik çekiyorlar, Artur Melo bence de bizde fark yaratacak adam değil Veratti, Pelegrini falan olsa anlarım ama Melo zaten Juve de bile doğru düzgün oynamadı, burda da duracağını sanmıyorum, iyi niyetli bir yönetim olsa, şimdiye transferi bitirmiş olurdu, biz ne zaman transferde geç kalsak o sezonu çöpe atıyoruz, takımdaki belirsizlikler hoca yönetim dahil bu sezon başarısızlığın habercisi, ben şahaen şu saatten sonra transfere karşıyım, almak için alacaklar 1-2 adam ki bence gerek yok, zaten bu sene 5-7 arası ligi bitiririz fazlası süpriz olur, bu yönetim ve hocadan kurtulmadıkça bize başarı haram.
      pellegriniye bende fitim ama onu gerçekten alamayız işte…

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        pellegriniye bende fitim ama onu gerçekten alamayız işte…
        Sen Pellegrini olsan bu Trabzonspora gelir misin para için dahi olsa ki İtalyan oyuncular ülkelerine aşık tiplerdir, adamlar Almanyayı bile beğenmiyorlar.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Kulüpler Birliği başkanı olmakla koltukları double yaptı kardeşim benim tff başkanlığına yürüdüğün koltuk sayısında hattrick yaptığın günleri de gorecez inşallah

Bu gazla son bir sangare hamlesi bekliyorum bombalar patlayacak eminim
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sen Pellegrini olsan bu Trabzonspora gelir misin para için dahi olsa ki İtalyan oyuncular ülkelerine aşık tiplerdir, adamlar Almanyayı bile beğenmiyorlar.
            Öylesine bir sormuşuzdur işte fiyatını falan dostlar alışverişte görsün diye. Adam zaten romanın en önemli 3-5 adamından biri , hayatı boyuncada italya dışına çıkmamış bizemi kaldı çıkarmak neyimize lazım pellegrini, biz rigo dan devam edelim
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ertuğrul DOĞAN kulüpler birliğinin yeni başkanı olmuş.

Bir bu eksikti mnaki ya 😊😊😊
              TFF ve kulüpler birliği kim seçilirse seçilsin fark etmiyor yaptıkları tek şey. satamadiklari kiraya veremedekleri fesih yapamadiklari elde patlamış yabancı oyuncularinin sayısını yükseltmek şimdi yeni başkan bir dahilik yapıp yabancı sayısını 16 çıkartmaya çalışacaktır😇

Yorum

• bizim bu seneki tek kazancımız seçimli kongre olur. yönetim gider. sportif anlamda bir şey beklemiyorum.
                En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 29.07.2025, 22:53.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Biz transfer derdindeyiz başkan koltukları çoğaltma peşinde.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bjk semihten sonra gedson’uda paketlemiş.onlar bile baktılarki olmayacak takımdaki eli yüzü düzgün gözüken adamlarını sepetleyecek radikal kararlar alabiliyor biz hala okaydan,ozandan, chamdan,saviçten bir kadro kurabilirmiyiz derdindeyiz..gönderin gitsin şunları yahu..
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bjk semihten sonra gedson’uda paketlemiş.onlar bile baktılarki olmayacak takımdaki eli yüzü düzgün gözüken adamlarını sepetleyecek radikal kararlar alabiliyor biz hala okaydan,ozandan, chamdan,saviçten bir kadro kurabilirmiyiz derdindeyiz..gönderin gitsin şunları yahu..

Abi biz bu yönetimden ne bekliyoruz Allah aşkına??

ne oyuncu göndermesi sadece fesih yolu ile adam gönderebiliyor bunlar.

Geçen sene rezilliğin dibini yaşadık biz senin eksik bölgelerin vs belli insan hiç mi çalışma yapmaz, rapor hazırlamaz??

2 tane 8 bir tanesi baba bir tanesi genç 8.5 tarzında olabilir (scout ekibinin bulup çalışıp cidden önerdiği) bir tane sol açık, sağ bek yedeği, sol bek yedeği bitti gitti.

Bunlar Fatih hocayı kovmak için zemin hazırlıyorlar, hocaya yazık olacak ona üzülüyorum.

İstediği adamları alsaydınız da bir görseydik oynattığı futbolu keşke.
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Trabzonspor tarihinin en kotu iki baskanindan biri federasyon baskani, öbürü kulüpler birliği baskani. Fikra gibi ulkeyiz

Yorum

• ( ゚д゚)

Yorum

• Davy klassen bize yazildi. Kim yapiriyor bu transferleri Avcinin isi mi yoksa. Tam Avdi nin kalemi adamlar. Yok Saul, yok Klassen, yok Eriksen falan. Bjelica doneminde de alinan bazi oyuncularin daha once Avcinin listesinde oldugu ortaya cikmisit. Hellas Veronaya Tomas Suslov sormusuz 10 milyon denilince biz de kosarak oradan kacmisiz. Athletico madrid bonservissiz olarak Thomas Lemar i onermis. Boga ile Mendy yi takas etmeye calisacakmisiz.
                            Davy Klaassen, 32, Hollanda ➤ Ajax Amsterdam, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 3.50 mil. € ➤ * 21 Şub 1993, Hilversum, Hollanda
                            En son jpositve tarafından düzenlendi; 29.07.2025, 23:43.

Yorum

• Yeni yeni küfürler öğrenin arkadaşlar. Bildikleriniz yetmeyecek diyorum sizlere. Bu kulübün bu "şebekeyle" hiç bir geleceği yoooooooook. Bu taraftarın azıcık onuru haysiyeti varsa takımına sahip çıkar ve tribünlerde Ertuğrul Doğan ve tayfasını protestodan stada gömer. Trabzonspor Trabzonspor olmaktan çıktı. Herkes transfer peşinde koşuyor. Bu kulübün ana temel sorunu bir "şebeke" tarafından ele geçirilmiş ve sömürülüyor olmasıııııııı. Uyanın milllet! Kıçımıza öyle bir yılan giricek ki çıkarma çıkaramıcaz.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• 1 aydır adamın peşinde koştular alamadılar şimdi de sakat demeye başladı bazı hesaplar aynen hep öyle olur zaten. niguez'de sakattı kesin. oyuncuları trabzon'a getiremiyoruz. fransa liginde sürekli oynamış adama ne kadar bonservis önerdiler acaba. 5 milyonluk adama 1 milyon euro mu teklif yapıyorlar.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X