Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fransa 2’deki adamı sakat olmasa alamazmışız.

Abi hadi ya. Mantığa bak. Göz göre göre sakat adam almışlar

Yorum

• Augusto da sakatlanmış hoca söyledi.
      Resmi bi açıklama gelmedi.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O maçtaki pozisyon bana göre de penaltı değildi. Ama tartışılabilir bir pozisyon. Ama asıl hatalı kararlar Ts- Başak (nwakame penaltı), Antep-Ts (a.ömüre uydurulan faul) maçlarında oldu. O sene şampiyonluk bizim hakkımızdı, başakşehire bir önceki yılki gs şamp. borcu için bizi harcadılar. Gerçi Ts harcamadıkları yıl yokki. şampiyon olduğumuz yıl bile kayrıldığımız iddia edilirken, aleyhimize hata daha fazla yapıldı.
        H.cimşir oldukça başarılı olmuştur. Son 8 maçta Nwakame ve Sosayı sahaya çıkarabilseydik yine de şampiyon olabilirdik, mikelin ayrılışı da etkiledi.
        Ama Ağaoğlunun alanya maçında ipi çekildi cümlesine katılmam. Trabzonspor o maç sonrası 2 yıl içinde ; 2 süper kupa, 1 Türkiye kupası, 1 şampiyonluk kazanmıştır.
        Ağaoğlunun devam etmemesinde bir kaç etken var bana göre;

1. Borcun döndürülememesi
        2. E. doğan tarafından içeriden darbeye maruz kalması
        3. Havaalanı konusunda siyasetle arasının açılması
        4. Heyecanını kaybetmesi (şampiyonluk sonrası)
        5. Traftarın onun arkasında durmadığını görmesi

Ağaoğlunun tekrar başkan olmasını tek kurtuluşumuz olarak görüyorum ben. Onun başkan adayı olmasının şartının ise camia ve özellikle traftar tarafından istenmesi olduğunu düşünüyorum. Çünkü adam bariz olarak küstü.
        Daha cok var aklimda kalanlar denizli 1 0 ondeyken verilmeyen net penalti elle oynama sebebiyle 2 0 olacak mac bitecek, alanya macinda omur gole giderken rakip tarafindan indirilmesi kirmizi cikmamasi rakip 1 kisi daha eksik kalacak cok var tek tek yazmisti gazete.aklın yolu bir ama bu sefer gelsede tek basina birsey yapamaz giderken ustu cizilerek zitlasilarak gitti ,yonetiminde guclu olmasi siyasetle arasini duzeltecek en azindan sahada ezilmememizi saglayacak birkac isim olmasi sart yoksa isimiz zor,sponsorluk anlasmasinda kendisine banka tarafindan verilen soz tutulmamisti en basitinden zitlastisildi diye nakit para gelmeyince oradan iyice koseye sıkısti, o gitti sponsor anlasmasi geldi hemen sonrasinda baska yerden..ben gelecek hicbir yonetimin bunlardan kotu olmayacagini dusunuyorum gerci gitsinlerde kim gelirse gelsin modundayim artik ne saha icinde ne saha disinda bunlar kadar aciz yonetim gormedim giderek siradanlasiyoruz..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Muci'nin 2 milyon euroluk tüm maaşını biz karşılıyacakmışız...

hahaha 😊😊
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Olmayan yabancı kontenjanını da Muçiye verdiler, şimdi de kontenjan yok diye transfer yapmazlar. Komedi 😂😂
            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• bouchouari neymiş ki sakatlanmasa 4-5 e alamayacakmışız ? Ne özelliği var cidden 4-5 hafta sonra göreceğiz aldıkları cezalı ve sakatları bir kere ortasahamız aşırı kısa oldu. Koşan takım olmak okey ama boylar kısa.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kulüpte kaos var
                milyon tane başlık var
                hepsini cevaplasın diye hocayı ortaya atıyorsun
                hoca tecrübesiz
                siyaseti bilmiyor
                sorun da çuvalla olunca
                tatmin etmiyor
                Önce şu açıklamayı yapıp,

Ardından Uğurcan'ı satıp üzerine de şu açıklamayı yaptı...

Trabzonspor Başkanı temsil kabiliyetini kaybetti artık.
                Transferleri yapacak, takım biraz iyi gidecek, araya zaman girecek ki kamuoyunun karşısına çıksın.

Normal şartlarda bir başkan böyle bir durumda derhal kongre kararı almalı.
                Bugünden itibaren hangi kurum, hangi medya organı başkanın yapacağı açıklamayı ciddiye alır?

Yorum

• 15 milyonluk topçuya karşı çıkıyormuş... bundan bi cacık olmaz

Yorum

• Tekke'nin açıklamasının özeti;sakat ya da defolu olmasa bu adamları alamayız.

Tekke bşraz daha konuşsa çok manşet çıkacağı için adeta kameradan uzaklaştırıldı.
                    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Hoca sakat oyuncu aldıklarını itiraf ediyor. Bir bir buçuk aya iyileşirse katlı verecek inşallah diyor. Avrupa'da sezon bitti alınacak oyuncu kısıtlı diyor, başkan alayım diyor ama ben pahalı buluyorum aldırmıyorum diyor. Tam başkanına yakışan bir hocamız var

Yorum

• Uğurcan haricinde her açıklama güzel.

Muçi de iyi transfer. Çocuğun problemi yetenek falan değil, bizde iyi oynayacak o çocuk.

Kaleci konusunda da kesinlikle doğru yolda, yabancı yaşlı bir kaleci gelirse Visca defolup gider, 1 taşla 3 kuş. Stoper de aldıracak, bekliyoruz waka da askıya alınır

Transferin son gününde kesin dibimize gelecek, Konya kendini zeki sanıyor, 2-3 milyon euroya başkanın onurunu gururunu bırakacağına eminim.
                        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                        Özkan Sümer

Yorum

• Hani akşam pazarı olup çok iyi oyuncuları ucuza alacaktık Sayın Başkan. Rezilsin..

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Opsiyon falan var mı?
                            O detaylar çok değişti. Önce cüzî bir miktara bırakıyorlardı. Sonra aniden fiyat yükseldi tahmin edeceğin gibi... Sonra kiralık oldu. Son halini inan bilmiyorum.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• patricio ile anlaşacaklar sanırım 1+1 lik.
                              Muhammed falan alacaklarına patricio oynasın .

Yorum

• su faslinin 1 milyon euro edecek hicbir profili yok.
                                Sag sola 1 milyon dagitiyorlar. cezali sakat ne biliyim asker kacagi ne varsa alin takima.
                                Tekke her gün daha negatife dönüyorum.
                                Tekke ertonun kalkani olmayi secti.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X