Onana için herhangi bir kiralama bedeli ödemeyeceğiz ama 7.3 milyon euroluk maaşının tamamını ödeyeceğiz. Beşiktaş Liverpooldan Kairusu zamanında 2 yıl için 2 milyon euro verip kiralamıştı ve oyuncuya da yıllık 1.4 milyon maaş vermişti. Karius Liverpool ile şampiyonlar ligi finali görmüş bir kaleciydi ve 2 yıllık toplam masrafı 4.8 e geliyordu. Karius Beşktaşa kiralanmadan önce Liverpooldan 3.4 milyon sterlin şimdilerde o para 4 milyon euro ya geliyor. Dünyanın en enayi kulübü biziz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
7.3 milyon euroya kiralık 1 yıllığına kaleci almak...Allah sizi bildiği gibi yapsın emi...
kahraman hoca buna niye karşı çıkmadın acaba??? genç düşmanı neden korkuyorsun Ahmet ile Onuralp'i oynatmaya hayırdır???
Sana inandık güvendik ama boş çıktın boş.
Senden bir halt olmayacak, yalakalığını yaptığın erto'da sana 3-4 hafta sonra bye bye yapacak göreceksin.
Kafasız aptal oğlu aptal herifler... Şampiyonluk iddanızın asla olmadığı bir sezonda gençleri takıma serpiştirip oynatmak yerine saçma sapan transferler yaparak takımı iyi çorba ettiniz.
Günlerdir, haftalardır yatıp kalkıp yüzlerce oyuncu izleyen sakat oyuncu aldıran hoca bu takıma bir tane sakatından 8 bulamamış öyle mi??
Sizde gram akıl olmadığı için zaten kafa yokki akıl olsun...Sağ bek yedeğin yok mis gibi Arda Okan varken çocuğu hiç düşünmediler bile şimdi pina sakatlandı ah küm. Birde mustafa sakatlansa hapı tamamen yuttular. Genç çocukları hiç düşünmediği için kahraman hocamız sol bekte Ozan felan oynatır. Sol açık olaigbe sağ açık Zubkov sakatlandıkları an alternatifleri yok. Ondan sonra 4 maç cezası olan oyuncu al, sakat oyuncu al, 3 senedir takıma 8 alma...bla bla bla işte..
Beter olun beter...En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 07.09.2025, 18:05.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Hamer için Tekke
- kaç lira başkan
- 15 milyon
- aaaalma dedim, alma dedim, alma ya...
Onana için Tekke
- kaç lira başkan
- sadece mayışı 7.3 milyon
- aaaaal başkan, al dedim, al ya
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni yeni küfürler öğrenin arkadaşlar. Bildikleriniz yetmeyecek diyorum sizlere.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
- Beğen 1
Yorum
-
https://www.youtube.com/live/dZdfHE4jmg8?si=vWCGFraEurxhJjTr
canlı yayında durum degerlendırmesı yayında var su anda bakabılırsınız
guzel degerlendırmelerı ve tespıtlerı var
En son erenslash tarafından düzenlendi; 07.09.2025, 18:03.
Yorum
-
Onana için gönderilen uçak Ertuğrul Doğan, Onana ve Kobbie Mainoo üçlüsüyle Trabzon’a geliyor. Trabzonspor genç yıldız Kobbie Mainoo’yu transfer etti!!!
bu doğru mu?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
-
Abi sneinle balon geçmişler yok öyle bişi.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnana için gönderilen uçak Ertuğrul Doğan, Onana ve Kobbie Mainoo üçlüsüyle Trabzon’a geliyor. Trabzonspor genç yıldız Kobbie Mainoo’yu transfer etti!!!
bu doğru mu?No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
kimse benle birşey geçemez terbiyesizlik yapma twiter da böyle birşey yazmışlar onu aktadım.Romano uçakta süpriz olabilir demiş.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Abi sneinle balon geçmişler yok öyle bişi.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum

Yorum