İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher sene niye bir sonraki sezonu hedef koyuyoruz , geçen senede bu sezonu hedef koymuştuk..
gs bizim şampiyon olduğumuz sene morutanlarla cicaldaularla küme düşme potasının orada gezen takımdan 3-5 sene üstüste şampiyon olacak takım kurdu..Bu kadar zor değil bu iş bence lakin bu başımızdakilerle bırak gelecek seneyi 10 sene içinde bile şampiyon olacak takım kurulacağına inancım yok..
daha öncede söylemiştim örtülü ödenekten falan 200 milyon euro keş para versinler bunlara alın dilediğiniz gibi harcayın desinler yine şampiyonluğa oynayacak takım kuramaz bunlar..En son Larking tarafından düzenlendi; 2 gün önce.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Puertas ve Bouchari transferlerinin olacağını da düşünmüyorum.Şu anda ciddi bir transfer çalışması da olduğunu sanmıyorum.Kontenjan zaten dolu,oyuncu göndermen lazım,akşam pazarına da daha var.Ağustos 15'ten önce böyle isimler ortaya atılır,bir şey de olmaz.Kuvvetle muhtemel lige mevcut kadro ile başlanacak.Belki 1-2 giden olur.En son Larking tarafından düzenlendi; 2 gün önce.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePuertas ve Bouchari transferlerinin olacağını da düşünmüyorum.Şu anda ciddi bir transfer çalışması da olduğunu sanmıyorum.Kontenjan zaten dolu,oyuncu göndermen lazım,akşam pazarına da daha var.Ağustos 15'ten önce böyle isimler ortaya atılır,bir şey de olmaz.Kuvvetle muhtemel lige mevcut kadro ile başlanacak.Belki 1-2 giden olur.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Milan deyince Constant diye bi uyuzu getirmiştik o aklıma geldi.
Kim o 2 kuzey Afrikalı, adı, mevkisi ne ola ki.
Kadroya baktım hatırladım,
Benaccer ve Adli
İkisi de 6 numaymış sadece Adli yi alsak.
Hatta eldekiler yollanmazsa hiç 6 no almasak,
Bize 2 tane orjinal 8 lazım.En son Dexter M. tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
-
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePuertas ve Bouchari transferlerinin olacağını da düşünmüyorum.Şu anda ciddi bir transfer çalışması da olduğunu sanmıyorum.Kontenjan zaten dolu,oyuncu göndermen lazım,akşam pazarına da daha var.Ağustos 15'ten önce böyle isimler ortaya atılır,bir şey de olmaz.Kuvvetle muhtemel lige mevcut kadro ile başlanacak.Belki 1-2 giden olur.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
- Beğen 1
Yorum
-
İşin garip tarafı ne biliyor musunuz? Bu gölge başkanın ipini tutan zümre ne gariptir ki kendine yeni bir piyon aramıyor, bu adamın pili bitti başka bir tane bulalım demiyorlar.
Şöyle Turkuaz medyanın hakkında sıkma sıkma haberler yaptığı Pelikancıların asalağı bir tip yok mu yahu başkan çıkarın, kalanları da üstü kapalı tehdit edin aday olmasınlar?
Bir kongre ile 5 seneniz daha olur zaten kongre üyeleri size kul köle olacak kadar aciz.
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonuachu banza kalitesinde değil derken?? Banza çöpün bi tık üstüydü..
- Beğen 1
Yorum
-
Sangare Feyenoord diyorlar 10 mio euro 48 saat icinde imza atacakmis.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Saul Rio ucagina binmis.Böyle dengesiz birisi icin milyonlar verecektik.6 ay sonra Trabzondan tüymek isterdi.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 1
Yorum
-
Bu Puertas işine çok oldu gözüyle bakanlar var forumda. Siz yine de o kadar güvenmeyin bu çapsızlara arkadaşlarOlursa da bunları menejerler sağlam bir yolmadan olmaz.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Benim de en çok olmasını istediği uşak.
Adı bizimle anıldı ama aslı var mı bilmiyorum.
Belli bir standartın alına hiç düşmez, sakatlık vs bi sorun yaşamazsa çok çok faydalı olur diye düşünüyorum. Sağ uçta da oynayabiliyor, ideal bi transfer olur.
- Beğen 1
Yorum
Yorum