Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vay efendim Saul zaten kotuymus de... Saul zaten gelse de kafa olarak oynamazmis da... Saul'un gelmemesi daha hayirli olmus da...

Gececeksiniz bunlari. Madem Saul oyleydi, neden basindan beridir pesine takildiniz o zaman?

Saul'u alamadin iste, beceremedin; oyuncuyu ikna edemedin.. simdi de arkasindan bok atiyorsun. Oyuncu transfer etmek sadece kontrat onermek midir? Oyuncuyu ikna edeceksin, gerekirse ailesini ikna edeceksin, oyuncu geldikten sonra da onu motive edeceksin...

Begenirsin begenmezsin ama baskan Ahmet Agaoglu bunlari cok iyi yapiyordu. Ona nazaran Ertugrul Dogan ne kadar da aciz bir yonetici olarak kaliyor.
    hocam ben ilk günden karşıydım üstüme almadım menajer çakması bir oyuncu olduğu çok belliydi, başkanın ve avanesinin dünya üzerinde saul diye bir oyuncu olduğundan bile haberi yoktur öncesinde yüksek ihtimal…

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      her sene niye bir sonraki sezonu hedef koyuyoruz , geçen senede bu sezonu hedef koymuştuk..

gs bizim şampiyon olduğumuz sene morutanlarla cicaldaularla küme düşme potasının orada gezen takımdan 3-5 sene üstüste şampiyon olacak takım kurdu..Bu kadar zor değil bu iş bence lakin bu başımızdakilerle bırak gelecek seneyi 10 sene içinde bile şampiyon olacak takım kurulacağına inancım yok..

daha öncede söylemiştim örtülü ödenekten falan 200 milyon euro keş para versinler bunlara alın dilediğiniz gibi harcayın desinler yine şampiyonluğa oynayacak takım kuramaz bunlar..
      Geçen sene bu sezonu hedef koyanlar sadece hayal sattılar.Bu ülkede hayal satmak her zaman geçer akçedir,alıcısı çoktur.Mantıklı olanlar ise gs ve fb ile en az 2-3 yıl yarışmanın mümkün olmayacağını iki senedir söylüyor zaten.Öyle de olacak.
      En son Larking tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Puertas ve Bouchari transferlerinin olacağını da düşünmüyorum.Şu anda ciddi bir transfer çalışması da olduğunu sanmıyorum.Kontenjan zaten dolu,oyuncu göndermen lazım,akşam pazarına da daha var.Ağustos 15'ten önce böyle isimler ortaya atılır,bir şey de olmaz.Kuvvetle muhtemel lige mevcut kadro ile başlanacak.Belki 1-2 giden olur.
        En son Larking tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Puertas ve Bouchari transferlerinin olacağını da düşünmüyorum.Şu anda ciddi bir transfer çalışması da olduğunu sanmıyorum.Kontenjan zaten dolu,oyuncu göndermen lazım,akşam pazarına da daha var.Ağustos 15'ten önce böyle isimler ortaya atılır,bir şey de olmaz.Kuvvetle muhtemel lige mevcut kadro ile başlanacak.Belki 1-2 giden olur.
          Milandaki o 2 kuzey afrikalı elemanı 2şer yıl kiralıklı satın alabiliriz artı puertasıda alırsak bişiler olur ama seninde dediğin gibi bunlar bu sene transfer yapamayacak gibi duruyor.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Dexter M.
            Dexter M. yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Milan deyince Constant diye bi uyuzu getirmiştik o aklıma geldi.
            Kim o 2 kuzey Afrikalı, adı, mevkisi ne ola ki.
            Kadroya baktım hatırladım,
            Benaccer ve Adli
            İkisi de 6 numaymış sadece Adli yi alsak.
            Hatta eldekiler yollanmazsa hiç 6 no almasak,
            Bize 2 tane orjinal 8 lazım.
            En son Dexter M. tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Puertas ve Bouchari transferlerinin olacağını da düşünmüyorum.Şu anda ciddi bir transfer çalışması da olduğunu sanmıyorum.Kontenjan zaten dolu,oyuncu göndermen lazım,akşam pazarına da daha var.Ağustos 15'ten önce böyle isimler ortaya atılır,bir şey de olmaz.Kuvvetle muhtemel lige mevcut kadro ile başlanacak.Belki 1-2 giden olur.
          Katılıyorum , bu isimler bilinçli çıkartılıyor bence de... Herhangi bir çalışma olduğunu sanmıyorum transferle alakalı. Yok arap fonu bekleniyor onay alınacak , yerine başka oyuncu alınırsa verilecek , kulüp bonservisi çok istiyor vs geçin bunları. Bu kadar samimiyetsiz yalan dolanla iş çevirip camiasını alenen kandıran bir yönetimin hala orda kalması akıl alır işler değil. Çok pişman olunacak bence ama iş işten geçmiş olacak malesef. 3. lig kulüplerinin camiaları bile bu tarz rezilliklere taviz vermezken biz nasıl oluyor da sessiz kalıyoruz bunu araştırmak lazım.
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İşin garip tarafı ne biliyor musunuz? Bu gölge başkanın ipini tutan zümre ne gariptir ki kendine yeni bir piyon aramıyor, bu adamın pili bitti başka bir tane bulalım demiyorlar.

Şöyle Turkuaz medyanın hakkında sıkma sıkma haberler yaptığı Pelikancıların asalağı bir tip yok mu yahu başkan çıkarın, kalanları da üstü kapalı tehdit edin aday olmasınlar?

Bir kongre ile 5 seneniz daha olur zaten kongre üyeleri size kul köle olacak kadar aciz.
            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
            Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              onuachu banza kalitesinde değil derken?? Banza çöpün bi tık üstüydü..
              vay be çöpün bir tık üstü geçen sene ölü ts'de 29 adet tabela yapmış.

Yorum

• Madem orta üçlüyü sıfırdan yeniliyorsun biri de Puertas olacak o zaman Saul rezilliğini git bonservissiz Brownhille kapat. Yaparlar mı desek hayır yapmazlar. Daha vahimi yapabilirler mi dersek o daha büyük hayır.

Yorum

• Sangare Feyenoord diyorlar 10 mio euro 48 saat icinde imza atacakmis.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• St Etienneden bu adamı alak Boga yerine

Yorum

• Samsunspor bile bizden daha profesyonel yönetiliyor

Yorum

• Saul Rio ucagina binmis.Böyle dengesiz birisi icin milyonlar verecektik.6 ay sonra Trabzondan tüymek isterdi.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu Puertas işine çok oldu gözüyle bakanlar var forumda. Siz yine de o kadar güvenmeyin bu çapsızlara arkadaşlar Olursa da bunları menejerler sağlam bir yolmadan olmaz.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            St Etienneden bu adamı alak Boga yerine
                            Keşke,
                            Benim de en çok olmasını istediği uşak.
                            Adı bizimle anıldı ama aslı var mı bilmiyorum.
                            Belli bir standartın alına hiç düşmez, sakatlık vs bi sorun yaşamazsa çok çok faydalı olur diye düşünüyorum. Sağ uçta da oynayabiliyor, ideal bi transfer olur.

Yorum

• Su Baskan denen kisi nerde arkadas??? Fare deligine girdi cikmiyor.. millet transfernüstüne transfer yapiyor bizimkiler yine fos cikti...

ulan sizi zorla tutan yok cekin gidin
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Çalışıyor...
                              X