bence şu an kimsenin bir bok bildiği yok.Adam bize gelecek ama şartları gelince görürüz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Onana transferi bana kalırsa gereksiz bir hamle , Onuralp ve Ahmet’le devam ederdim ben. Visca ve Wakadan çıkıp ortaya ve kanatlara 2 süperstar alırdım. Bekleri yedekleyecek orta kalite bir yerli ve olabilirse Emre mor la takımı ilk 3 net sokardım.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Fabrizionun ne tvit paylaşımlarında ne de videolarında böyle bir söylemi yok.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
kimse benle birşey geçemez terbiyesizlik yapma twiter da böyle birşey yazmışlar onu aktadım.Romano uçakta süpriz olabilir demiş.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Onana işi olmuş. Ne diyelim, hayırlı olsun.
Fatih hocanın pasla çıkma konusundaki ısrarı açısından bulunmaz hint kumaşı ama hala ciddi eksikler var ve bunları yerli ile kapatma şansımız yok. Önümüzde kontenjan duvarı duruyor. Hem Visca, hem Waka ile vedalaşıp Sikan'ı lig içinde kiralık vermek mantıklı bir hamle olabilir onun için de.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Osimieh gibi oyuncu olsa 20 milyon fark etmez ugurcan takımın kötü gidişine engel olamıyorsa onanada engel olamazİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yani Uğurcandan gelen parayı Manuya aktarmamız için mi olmuş bu dransfer, büyük resimde esas amaç parayı Manuya aktarmakmıymış, 7.3 m euro maaş ne oğlum kafayı mı yediniz ?
ugurcanin aldığı maaşı kabul ederse gelsinEn son objek tarafından düzenlendi; 07.09.2025, 18:28.
Yorum
-
Kaleci icin 5 milyon Euro maas verecek bir bütcen varsa bunu orta saha icin kiralik bir oyuncu icin kullan..Neden kaleci icin yahu..Istersen dünyanin en iyi kalecisi olsun yarim yamalak orta saha oyunculariyla ne hedefin olabilir ki..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
- Beğen 1
Yorum
-
Machester united ın Fransızca forum sitesinde herkes transferden dolayı çok mutlu
Yorum
-
hayırsever erdo trabzonspor hariç zor durumdaki kulüpler için iyiliklerine ara vermeden devam ediyorTEKKEBALL
Yorum
-
Tamam bunlar Uğurcandan gelen parayı Onana-Muçiye gömecekler bu belli oldu yalnız o Fatih Tekke denilen şahıs bu seneki başarısızlıkta bir daha asla ama asla bu takımın yüzünü göremez, 1 tane bile genç alt yapıdan oyuncuya şans tanıma rekor satış parasını milletin çöplerine sakat cezalı oyunculara dağıt sonrada her mikrofonu eline aldığında takımın muhasebeciliğini yap, bakalım saha içinde senin muhasebeciliğini kim yapacak ?No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 2
Yorum
-
Aşağıdakiler de Amorim öncesi yediği hatalı goller. 75 yıldır futbol izlerim, bu kadar kova bir kaleci görmedim. Bu ne lan? Yav bu adamda bariz bir sıkıntı var, bunu nasıl görmezsiniz?
Koskoca Manchester United kalecisini elinden çıkarmak istiyor; Avrupa'dan bir tane kulüp bile almıyor. Avrupa'yı geçtim, Araplar bile almıyor. Hem şikeciler hem de gs fellik fellik kaleci ararken almıyor. Ama biz alıyoruz ha? Neden arkadaş? Alemin tavşanı biz miyiz? Bedavaya verseler bile yabancı kontenjanını işgal etmesin diye alınmaz. Ne yapıyorsunuz arkadaş?
“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum