Tunuslu ortasaha Ben Slimani 3 gun once bize yazildi. Ayrica Mendy ve Cham gitmisken eger Visca yi da yollamazlarsa cok pis kufrederim. Cham ve Mendy nin en kotu halleri bike Viscadan katbekat iyidir. https://www.transfermarkt.com.tr/ani...spieler/546712
Avcı belicha s.gunes doneminde ayakta kalabilen birkaç oyuncudan birisi olan visca Tekke,nin gelişiyle futbolu unutan özgüveni yerlerde olan oyuncu durumuna düştü?
En son objek tarafından düzenlendi; 03.09.2025, 18:17.
Bouchari 1,65 boy ve hızlı değil. Türkiye liginde bu tarz adamlar ekmek yiyemezler. Şu ana kadar ki en yanlış transferimiz oldu. Bardi, Fountas, Naci birleşimi
Yemin ediyorum bunlar hain ve hepsi kulübe ihanetten yargılanmalı.
1.65 lik kronik sakat çöpe 4 verecegine Gustavo Hamer icin kulubu 12 istiyormus, bas 8, 9m euro veya taksitli falan 10m euro ver ne olacak bu adam A kalite yıldızdır zarar etme ihtimalin yok böyle oyuncuyla ilk 3 e oynar parayi da çıkarırsın.
Önüne de al forvet kırması Jajamsı 10 numara, bitti gitti. Lan paran mi yok, bas parayi bir tane de Aral Şimşir patlat gelsin.
Kaleye de tecrübeli idarelik uygun maliyetli yabanci kaleci al. Onuralp iyileşince kaleye gecer, yabanciyla uzun sozlesme sakin yapma.
Onana ismi geçiyor bunu alacağına Bilal i al vallahi söverim. Delirttiler beni pamuk gibi adamım günahtan günaha giriyorum alsanıza şu Hamer. Fener macina tam Folcarelli yanina yazmalik topçu.
Almışken iyisini al. Bouchari mi daha ucuz Hamer mi? Bence Hamer daha ucuz! Bunu tartışmam bile.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Benjamin'i havalimanında karşılamaya gidecek olan taraftarlardan oyuncunun sakatlığından ötürü omuzlara alınmaması ve oyuncuya temas edilmemesi rica edilecekmiş. Ayrıca her ihtimale karşı tesislere ambulans ile götürülecekmiş.
En son Anıl C tarafından düzenlendi; 03.09.2025, 18:34.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Orta sahada boy ortalamasını kasıtlı şekilde kısaltıyorlar ki.Trabzonspor rakiplerine orta sahada üstünlük kuramasın.Hava toplarında rakiplere karşı nasıl üstünlük kuracağız veya kornerlerde.Mendy bu açığı kapatıyordu ve şimdi Mendy'i de yolladılar.Trabzonspor'u oyun olarak da tamamen bitirmeye çalışıyorlar...
Bence bu takım 3-4 tane daha santrafor kaldırır. Depay mepay kim varsa alın gelin. 8 numaraymış, 10 numaraymış bunlar hikaye.. Asıl olay santrafor.. Santrafor atın üstüme… “Atanla tutanın” aga… Sukorer santrafor…
Yorum