Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tekkeye tek söyleyeceğim şu olurdu.
    Sen teknik direktör müsün yoksa muhasebeci mi? Ne demek maliyeti yüksek istemem?
    Nasıl kafalar bunlar acaba.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi
      Omurunda kırık olan adama 4 milyon 😄 Yeminlen sinirden gülüyorum hahahahaaaa

bu salağı (Tekke) Doğan arasa bulamazdı.
      Benim asil takildigim sakat olmasa bu maliyetlere alamazdik demesi oldu,neymis bu adam 10 milyonmu vereceklerdi saglam olsa anlamadim..ya hakikaten iyi oyuncu ya buyuk kazik yedik yine ortasi yok gibi..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Parayı alıp kaçmaları için yüksek meblağlı transfer yapmaları lazım.
        Ya da kulübün yöneticiye borcu vardır onu geri alır.
        Öyle durduk yere parayı alıp nereye gidiyorlar!
        Kartal projesi ranti var daha. Rant pastasi büyük. Kesinlikle suan gitmezler..Pasta paylasildiktan sonra ismi iyice yipranan E.D gider ve baska birisi atanir diye düsünüyorum..Seneye bu zamanlarda.. Ugurcan in bonservis bedelinin düzmece olduguna inaniyorum. Cogu kisi parayi kasaya girmis saniyorda..Bu rantci herifler klüp sirketini talan ediyorlar. Yaptiklari hicbir icraat klübün menfaatine yönelik degil kesinlikle..Klüp kasasina tek kurus bile girdigine ihtimal vermiyorum..

Transfer penceresi bir hafta daha acik. Bi kac yüklü bonservisli transfer bekliyordum ama bir gariplik var gibi..
        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 05.09.2025, 17:47.
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Muci haric bir baba skorer 8 nummara gelecekse gelsin..yoksa kontenjayi isgal etmesin
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Muhtemelen tepkilerden sonra yerli kaleci işini askıya aldılar.Tecrübeli,yabancı kiralık bakılıyor bu olumlu.
            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muhtemelen tepkilerden sonra yerli kaleci işini askıya aldılar.Tecrübeli,yabancı kiralık bakılıyor bu olumlu.
              patricio
              onada bayılırlar 1 yıllık 2-3 .

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                15 milyonluk topçuya karşı çıkıyormuş... bundan bi cacık olmaz
                Ne karşı çıkacak Allah aşkına, hangi teknik direktör kaliteli topçuyu masraf olmayacak diye aldırmaz, yok öyle bir dünya. Yönetimin sıçtığını bu temizleyecem derdinde. Danışıklı dövüş. Gözümden çok düştü bu halleriyle. İlk iç saha maçında tüm tribün dolmalı ve pankartlarla yönetim ve td istifaya davet edilmeli. Ve maç oynanırken protestolar ile stat terk dilemelidir. 2 ay oynayamayacak adamı aldırmak şuur kaybıdır. 3 yıldır can çekişen orta saha ihtiyacı bu utanmazlığa maruz kalmamalıydı. Skandal açıklamalar bunlar.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

patricio
                  onada bayılırlar 1 yıllık 2-3 .
                  Beş para etmez yerlilere 7-8 bayılmaktan iyidir bence.
                  DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Bjk'nin kontenjanını boşaltma ihalesi,Gs'ye Türkiye'de yetişmiş 8.Türk ve kaleci eksiğini giderme ihalesi(fiyat güzel ona kimse laf edemez)ne oluyoruz abi diyen yok mu külüpte?

Fatih Tekke'nin olayı ne,özgüven mi yoksa cahil cesareti mi?

Harbiden iş saçma sapan yerlere gidiyor artık,kendileri de durumun farkındaki ,sürekli Fatih Tekke'yi ileri sürüyorlar.
                      • Memento mori

Yorum

• alın size trabzonspor hocası. fazla söze gerek yok.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kartal projesi ranti var daha. Rant pastasi büyük. O paylasildiktan sonra ismi iyice yipranan E.D gider baska birisi atanir diye düsünüyorum. Ugurcan in bonservis bedelinin düzmece olduguna inaniyorum. Cogu kisi parayi kasaya girmis saniyorda..Bu rantci herifler klüp sirketini talan ediyorlar. Yaptiklari hicbir icraat klübün menfaatine degil kesinlikle..Klüp kasasina tek kurus bile girdigine ihtimal vermiyorum..

Transfer penceresi bir hafta daha acik. Bi kac yüklü bonservisli transfer bekliyordum ama bir gariplik var gibi..
                          Borsaya açık şirket.
                          Orada belirttiğin bedeli, belirlenen sürede banka hesabında görmek zorundasın.
                          Hırsızlığın yapılabileceği yer orası değil.

Uğurcan 36 milyona gitti yazıldı ise o paraya gitmiştir.

Yorum

• tekke bence erdoya fazla güvenmiş

erdo bu oyuncu pahalı bunu alamayız diyor, tekke de olur alma başkanım diyor

ben ise alınmayan oyuncuların pahalı olduklarını sanmıyorum

tekkenin son açıklamalarından anladığım, benjaminin tekke nin listesinde olması, ve alınması, birde muci nin beğendiği bir oyuncu olması,

diğer alınanlar tekkenin listesinde miydi, belirsiz

tekke özellikle istediği oyuncuları ara ara açıklıyor, bunu yakın geçmişte boga için yapmıştı, şimdi benjaminde yaptı

tekkenin kalecide tecrübeli kiralık formülünü beğenmedim, gençlere örnek olsun falan diyor, tekke hocam gençler yedek bekleyerek gelişemez, gençlere hiçbir faydası olmaz tecrübeli kalecinin,

sürekli bol tekrardan bahsediyorsun haklı olarak, her sene oyuncu değiştirerek bol tekrar falan olmaz,

10 no kiralık, kaleci kiralık, gelecek sezon bu mevkilerde gene değişim olacak demektir bu, böyle saçmalık olmaz

4-5 yılı geçtim, en azından 2 yıllık bir kadro mühendisliği yapın aga,bu şekil bol tekrar yaparsın

TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Benim asil takildigim sakat olmasa bu maliyetlere alamazdik demesi oldu,neymis bu adam 10 milyonmu vereceklerdi saglam olsa anlamadim..ya hakikaten iyi oyuncu ya buyuk kazik yedik yine ortasi yok gibi..
                              Yav Fatih vizyonları o kadar yerlerde ki söyledikleri her şey başlı başına skandal. Jajalardan Sosalardan Hamşiklerden Mbialardan Fransa 2. lig sakat topçularına dua eder pozisyona düşürdüler takımı. Bu camianın onurunu haysiyetini geçtim artık azıcık aklı varsa o tribünleri bunların başına yıkar. Millet hiç olur vermiyor ama bu beyinsizlikle yeminlen küme düşürürler bizi.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Ekşi'de beşiktaşlılar Muçi'nin opsiyonu için 7 milyon diyor. İnşallah aslı yoktur.
                                "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
                                Andrea Pirlo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X