Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• transfer bitti sessizliği bu, geçmiş olsun

bayağı da güzel adammış bu eski damadım diyen İhsan Yüce gibi İho'nun son gün son saate kadar transfer yapmasına iç geçirdik bugün de

Yorum

• Her halükarda ortaya sağlam bir adamın alınmaması tamamiyle rezillik.
      4 maç cezalı bir bebe, omuru kırık sakat adam. Giden orta saha 3, gelen 2. Gitmedikleri senaryoda bile bize sağlam bir 8 lazımken şu bize yaşattıkları kepazelik.
      Çift kanat yedeği yok, bek yedeği yok, stoper yedeği yok. Bunlara girmiyorum bile.
      Defolup gitseler de kurtulsak.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Muçi gelmeden önce forvet ve forvet arkası oynamış orada başarılı olmuş sanırım. Bjk de çocuğu hep kanatlarda oynatmış.
        Fatih hocanın augustoyla değilde muçiyle forveti 2lediği senaryoda başarılı olma ihtimali yüksek.
        Bu sayede onuachu geriye gelip oyun kurmaya yardımcı olmakla uğraşmaz. Augusto bunu yapamıyor diye o geliyordu. Muçi bunu yapacak teknik beceriye sahip.
        Bilmiyorum nedense muçi bizde tutacak gibi bir his var içimde.
        Bendede bu his var..Muci yi verdiklerine pisman olacaklar diye düsünüyorum..Fasli oyuncudada o isigi gördüm..Sahada görebilirsek kendisini..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bendede bu his var..Muci yi verdiklerine pisman olacaklar diye düsünüyorum..Fasli oyuncudada o isigi gördüm..Sahada görebilirsek kendisini..
          Faslıdan benim çok umudum yok. O sakatlık baya riskli. İlk devre hiç göremeyebiliriz bile kendisini. Olur da tam iyileşmeden sahaya sürerler ve nüksederse geçmiş olsun. Futbolu unutur.

Yorum

• Madem hocanın planlarında 8 yoktuda Zileinski için neden uğraşıldı, Saul için neden uçak gönderildi ?
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Onana transferinden kac milyonun ucacagi belirsiz ama son hafta transfer sessizligini olumlu buluyorum acikcasi. Menajerlerin kucagindan uzaklasildi izlemini veriyor en azindan..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ertan Suzgun, Boga için kargaların teklif yaptığını soylemis. Nice satmak istiyorsa bari biz devreye girelim, Waka ile konus ver 1 milyon feshet sözleşmeyi. Git Boga yı getir veya bedavaya İnsigne var. Bir sürü seçenek var.

Milletin oyuncusu tazminat almadan birakiyor, bizim efsane de biraz indirim yapsın guzelce vedalaşalım. Yani şuraya adam almamak aptallık. 3 ay Waka mı bekleyeceğiz? Hadi fb macinda Olagbe sakatlandı, ne olacak? Yedeği 3. Lig seviyesindeki Cihan Çanak.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Madem hocanın planlarında 8 yoktuda Zileinski için neden uğraşıldı, Saul için neden uçak gönderildi ?
                  Faslıyı aldılar işte 8 diye neyimize yetmiyor

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ertan Suzgun, Boga için kargaların teklif yaptığını soylemis. Nice satmak istiyorsa bari biz devreye girelim, Waka ile konus ver 1 milyon feshet sözleşmeyi. Git Boga yı getir veya bedavaya İnsigne var. Bir sürü seçenek var.

Milletin oyuncusu tazminat almadan birakiyor, bizim efsane de biraz indirim yapsın guzelce vedalaşalım. Yani şuraya adam almamak aptallık. 3 ay Waka mı bekleyeceğiz? Hadi fb macinda Olagbe sakatlandı, ne olacak? Yedeği 3. Lig seviyesindeki Cihan Çanak.
                    Renkdaş, Onana için zaten Nwakaeme nin sözleşmesi donduluralacak, şu anda kontenjan dolu, olası bir kanat transferinde Visca ya da Sikan dan biri gitmesi lazım.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      transfer bitti sessizliği bu, geçmiş olsun

bayağı da güzel adammış bu eski damadım diyen İhsan Yüce gibi İho'nun son gün son saate kadar transfer yapmasına iç geçirdik bugün de
                      Sözde sağa sola herkese teklif yağdırıyormuşuz,

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sözde sağa sola herkese teklif yağdırıyormuşuz,
                        İsim dolaşıyor mu sosyal medyada transfer olsun çamurdan olsun noktasındayız :ddd

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          dragus eyüpde de oynadığı maçlarda saç baş yolduruyor. Bizde de ne yapardı kanatta topla buluşur bir iki hareket bilek hareketi yapar kaptırırdı topu. Yada topla beraber auta çıkardı Hayır bir de aşırı rahat vurdumduymaz gözüküyordu. Adamın yüzünde sıfır stres ve üzüntü vardı. En iyi maçı herhalde Fenere karşı Banza nın arkasında oynadığı ilk yarıyı 1-0 önde kapatıığımız maçtı. Golü de galiba o atmıştı.
                          hocam kadron vasat senin. fb, gs değilsin. ben draguş'u beğenmem ts seviyesinde değil ama visça, vakayeme, cihan çöplerinin olduğu yerde takımda kalmalıydı. çam, mendi, draguş üçü de kalmalıydı. daha geniş kadro olurduk. şimdi bak yedeğin bile yok. çer çöp topladılar 3 ay boyunca.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İsim dolaşıyor mu sosyal medyada transfer olsun çamurdan olsun noktasındayız :ddd
                            Nefes alsın yeter
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

Yok bir youtuber dan dinledim az önce, yalnız illa isim istiyorsan forumun sinirlerini germemek adına yazmak istemiyordum ama sanırım Rizeli Taha ya teklifte bulunmuşuz, birde hoca Sameti istiyormuş
                              En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 10.09.2025, 23:31.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kuzeyliler burayı zor seçer çünkü sorun kaos istemezler hayatlarında Türkiye öyle bir yer, o yüzden buraya gelmesi için sağlam bir sebebi olmalı.
                                Yalnızlıktan, monotonluktan dolayı antidepresan kullanmayacak olmak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X