Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muçi, 4-5 milyon eurodan fazla etmez. Bjk'de yediği kazığı çıkarabildiği kadar çıkarmak istiyor. Ve o kazığı bize doğrultmuş durumda.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Muci bjk aldığında bizim de istediğimiz oyuncuydu. Muci alıp transferi kapattık dersen bir cacık olmaz yine.

Yorum

• Mane ve depayı da istememiş bizim filozof tekke.

Yorum

• Hoca Benjamin için risk bana ait demiş. E tutmadı sakatlığı devam etti. Sen riskin ne, ne gibi bir bedel ödeyeceksin. Maliyetinimi karşılıcaksın. İstifa edip gideceksin senş bağlayan birşey olmayacak
          You Will Never Walk Alone
          Liverpool F.C

Yorum

• neden yıldız oyuncu falan alınmadığı belli oldu. fatih tekke fenerbahçe maçından sonra umarım kovarlar seni.

vizyonu akçaabattan öteye geçmez amatör hakım hocası. yazık.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Takımında Neymar olmasının gücünü bir daha düşün.
              Gittiğin her topçuyu alma olasılığın %40 artar.
              Reklamı, forması vs girmiyorum bile.
              İkon ya bu adam. Ne demek doğru yapmış?
              Neye ikon abi ikonluğu mu kaldı Neymar'ın, Arabistan'dan bile kovdular adamı 15 milyona reklam mı yapacağız tuttuğun takımın ve ekonominin farkında olman gerek. Gelsin burda yayıncılık yapıp oyun oynasın ama adımızı duyursun diye 15 milyon çöpe atacak durumu yok Trabzonspor'un. 1 yıllık olma ihtimalinde bile.

Yorum

• Neymar’ı istememiş😀😀

Buchari’yi istemiş. Hem de sakat sakat.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

burada gereksiz şekilde transfer konusunda yönetime yükleniliyor bence. Ertuğrul Doğan'a şu futbolculara ihtiyacımız var denildiğinde yahu adam ne desin hayır o isim olmaz bu isimleri alın mı desin? Adam ne anlasın? Onun görevi yönetim, para kaynağı sağlamak. Bu isimleri alan, aldıran gözlemci ekibi ve Fatih Tekke'dir. Yönetimin de hataları var ancak transfer konusunda doğru kişileri de eleştirmeliyiz.

Şimdi bu adam isteniyor. Burdan anlaşılıyor ki taraftar ile Fatih Tekke'nin futbol anlayışı bambaşka. O zaman gidecek olması gerekenler gözlemci ekibi ve Fatih Tekke'dir.

Tamam yönetime ben de kızgınım da ama her transferde yönetime giydirme çok saçma. Yav biri de çıkıp demiyor bu gözlemci ekibi neden 2-3 ligin dışına çıkamıyor? Neden basına hep benzer isimler düşüyor? Neden her transfer edilen oyuncunun bonservisi benzer. Yönetim 5 milyona anlaşınca demiyorlar mı bu adam bu kadar etmez. Demek ki onlarda o paralara transfer edilmelerini istiyor.

Tekrar ediyorum benim için kötü çıkan her transferin ilk sorumluları gözlemci ekibi ve Fatih Tekke'dir.

Bir de burada Doğan'a giydiriyodunuz transferler olmuyor diye Daha 2 gün önce yazdım size transferlerdeki büyük sorumluluk gözlemci ekibi ve Tekke'nindir diye. Gözünüz kapalı önünüze gelene saydırıyorsunuz. Şimdi sıra Tekke'de.
                  En son Anıl C tarafından düzenlendi; 05.09.2025, 18:07.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Hoca kulübün muhasebesini de tutuyor. Tutmaya devam etsin bakalım kaç hafta dayanabilecek kurduğu kadroyla.

Yorum

• bu arada erdo gene açlık sınırından bir maaş daha vermiş

benjamin , yıllık 1 milyon avro

tekke nin ekonomik anlamda yapacağı bişey yok aga, dünyada da bu böyledir, kulüp projeleri kulüp başkanları tarafından yapılır , iyi yada kötü şekilde

gene komplo teorisi üreteyim :

erdo : tekke hocam deniz ertaş için 15 milyon avro istediler

tekke : alma o zaman başkanım

(gerçekte ise 5 milyon avro istenmiştir)

erdo : tekke hocam bilal için 3 milyon avro istediler

tekke : başka seçenek var mı başkanım ?

erdo : yok hocam

tekke : alalım o zaman
                      TEKKEBALL

Yorum

• 33 nerede erto?
                        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• paraları var takımda kanat kaleci ve 10 numara eksiği var bekliyorlar.
                          sanırım cidden cukkalayarak gidecekler.

Yorum

• Takımın deli gibi ofansif ortasaha transferine ihtiyacı var adam çıkmış hala fırsat transferinden bahsediyor üstelik adamın beli kırık 🙂 ve 2. lig topçusunu da zaten beli kırık olmasa alamazmışız hahahahahaaaa 😄
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Neye ikon abi ikonluğu mu kaldı Neymar'ın, Arabistan'dan bile kovdular adamı 15 milyona reklam mı yapacağız tuttuğun takımın ve ekonominin farkında olman gerek. Gelsin burda yayıncılık yapıp oyun oynasın ama adımızı duyursun diye 15 milyon çöpe atacak durumu yok Trabzonspor'un. 1 yıllık olma ihtimalinde bile.
                              Yahu abi allah aşkına 2 ay sakat olacak, dönüp dönmeyeceği meçhul adamda 5 milyonluk maliyete okey diyor, neymara mı hayır? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
                              hadi neymarı geçtim. Mane ve depay da istememiş? Onlara ne diyeceksin? Adamın pahalı transfere karşı problemi var belli.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takımın deli gibi ofansif ortasaha transferine ihtiyacı var adam çıkmış hala fırsat transferinden bahsediyor üstelik adamın beli kırık 🙂 ve 2. lig topçusunu da zaten beli kırık olmasa alamazmışız hahahahahaaaa 😄
                                O açıklama tam bir facia zaten. Aşağılık komleksi var bu adamda belli. Ne demek alamazmışız? Ne anlatıyosun sen ya? Kimler geldi bu takıma.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X