Gönderdiklerinden daha iyisini getiremezlere son örnek Muçi.Ondan 8 cm daha uzun olması dışında Bardhi'den fazlası yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ben de karşı değilim. Hocaların kurbanı da oldu. Güzel bir opsiyon ile denenebilir. Ama opsiyonsuz asla almam.İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuçi transferi kötü transfer değil. Satın alma opsiyonu ne kadar önemli olan o.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 milyonluk istemediği oyuncu Neymar'mış.
Neymaaar? Ahaahaha
Yorum
-
Neymar olduğunu hiç sanmıyorum bize gelene kadar 15'e nerelere gider de, hadi diyelim doğru. Gayet doğru yapmış. 2-3 maç oynar oynamazdı 15'i koyardın cebine sezon bitmeden giderdi.İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 milyonluk istemediği oyuncu Neymar'mış.
Neymaaar? Ahaahaha
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bunun manası şu : erdo sağlam ve yetenekli oyuncu alamıyor, haliyle sakat ve yetenekli oyuncu aldık mecburen diyor
arda turan ın şaktarda bu tarz problemleri yok aga, çünkü şaktar da bir kulüp projesi var , arda sadece saha içine bakıyor
bizde de erdo iyi bir başkan olsaydı, tekke bu tür saçmalıklarla uğraşmak zorunda kalmazdıTEKKEBALL
Yorum
-
Tekke laf sokuyordur yönetime değil mi
ciddi değildir ya
"ancak sakat adam alırız o da lig 2den ve 4 milyon yuroya"
15lik adam geldi de ben mi hayır dedim
falan diyordur
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Takımında Neymar olmasının gücünü bir daha düşün.İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Neymar olduğunu hiç sanmıyorum bize gelene kadar 15'e nerelere gider de, hadi diyelim doğru. Gayet doğru yapmış. 2-3 maç oynar oynamazdı 15'i koyardın cebine sezon bitmeden giderdi.
Gittiğin her topçuyu alma olasılığın %40 artar.
Reklamı, forması vs girmiyorum bile.
İkon ya bu adam. Ne demek doğru yapmış?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum