Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar biz transferleri 3-4 hafta arayla yapıyoruz. geçen hafta brezilyalı forvet geldi. sıradaki transfer için en az 2 hafta daha zaman var.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      En az 2 orta saha istemişse Tekke gözüme girdi ama öyle Melihi falan saymayacak.

Saul'ü o paralara hiçbir taraftarın istememesi lazım ama aksine istemeyene laf ediliyor forumda.

3 yerine 4 yıllık anlaşma istiyorsa kafasında emeklilik vardır çünkü 3 yılın sonunda kimsenin o paraları teklif etmeyeceğini biliyor.

Yahut 4 yıllık yapayım da sezon sonu fesih görüşmesinde daha da fazla koparayım derdindedir.

Aynı şekilde Savic'in bu yıl daha çok maç kaçıracağını düşünüyorum öyle ki sezon sonu illallah edip gel kardeşim al şunu biptir git diyelim. O da emekli parasını çıkarıp köyüne gider.
      Saviçi bu sezon 2 kez canlı izledim , waka ve visca da bitik ama savic öyle böyle değil,dalga geçmeden yeminle söylüyorum halı sahaya dahi çağrılmaz…
      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Saul Niguez ve Puertas birbirinin alternatifi degildir yani alırsak ikisini de alırız. Videolardan anladığım kadarıyla Saul 6-8, Puertas 8-10 yani ikisi de cift yönlü oynayabilir gibi gözüküyor.

Merkezde bunların arkaya istersen Folcarelli yi at veya önlerine Cham ı koy ya da Saul arkada oyun kursun Puertas ile Cham, Folcarelli önde rakibe bassın.

Gelecekse ikisi de gelsin. Gelmeyecekse ikisi de gelmesin. Çok geç kaldık şu dakikadan sonra listedeki B, C, D, E planlarina yönelmek cok sacma olur.

Orta sahaya verilecek paradan kaçma. Buraya 2 tane modern A kalite cift yönlü orta saha koyman tüm takımı etkileyecek.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Wooh-Boga-Puertas-Saul-Sangare alındığı zaman neler olabileceğini Fatih hocam az çok belli etti.

Loser avcı'nın her istediğini alıyordun hadi başkan bir güzellik yapsana, hocam'ın istediklerini de indir artık yalanı bırak.

Üstteki oyuncular alınırsa takım Şampiyonluğa oynar bu arada net, Ertuğrul başkan bunu ister mi tabiki de hayır.

Bakalım ne tür sıkıntılar çıkacak ne tür yalanlar atacaksın daha merakla bekliyoruz.
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• taraftarı nasıl kandırıyorsa hocayı da topçuları da öyle kandırıyor
            iki güne gelir demiş Tekke'ye de
            üç ay önce kampa yetişecekler de demiştir.
            5 ay önce de
            2 hafta önce de
            bi de öyle güzel söylüyor ki inanıyorsun ya, sakinleşiyorsun
            stadyumda kafasına yumurta patlattıkları günü görürüm inş.
            Böyle bir rezillik yaşamadan gitmesin bi yere
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Herkes gönlünü ferah tutsun. Başkanımızın da dediği gibi 11 eylül gecesi tüm bombalar patlayacak.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• Sefer A.
                Sefer A. yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Kvksjslsjakssh

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Melih konusunda ne çok yorum yapıldı ya, çocuk sağ bek yedekleyecek ve bizdeki profillere benzemiyor. İlla 5 milyon euro harcatacaksınız.
              Ben hiç tanımıyorum ama istatistikleri fena görünmüyor.İyi bir alternafif olabilecek bir görüntüsü var.Ucuza alınabilir.

Bu sezon süper ligde 31 maça çıkmış,toplamda 2675 dk oynamış.23 maçta önlibero,maçta sağ bek,2 maçta 8 numara oynamış.

Maç başına ortalama %90 isabetle 35.4 pas yapmış.Kendi yarısahasında %92 isabetle 18.2 pas yaparken,rakip yarısahada %87 isabetle 17.5 pas yapmış.

Maç başına %92 isabetle 1.3 uzun top atmış.

Maç başına ortalama 1.6 kez pas arası yapmış.

Maç başına ortalama 3.2 kez top çalmış.

Maç başına ortalama 2.8 kez tehlike engellemiş.

Maç başına %52 başarı oranıyla ortalama 4.3 kez ikili mücadele kazanmış.

Maç başına %45 başarı oranıyla ortalama 0.9 kez hava topu kazanmış.

Maç başına %53 başarı oranıyla ortalama 0.5 kez başarılı dribbling yapmış.

Maç başına ortalama 6.7 kez top kaybı yapmış.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Wooh-Boga-Puertas-Saul-Sangare alındığı zaman neler olabileceğini Fatih hocam az çok belli etti.

Loser avcı'nın her istediğini alıyordun hadi başkan bir güzellik yapsana, hocam'ın istediklerini de indir artık yalanı bırak.

Üstteki oyuncular alınırsa takım Şampiyonluğa oynar bu arada net, Ertuğrul başkan bunu ister mi tabiki de hayır.

Bakalım ne tür sıkıntılar çıkacak ne tür yalanlar atacaksın daha merakla bekliyoruz.
                ne belli etti acaba fatih hoca??

bizim kaçırdığımız birşeymi oldu

Takımın başında olduğu süre boyunca en çok tuttuğu 2 oyuncu okay ve enis destan olan bir hocadan bahsediyoruz
                En son doc holliday tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Cameron Puertas'a yıldız muamelesi çekenler var burada, gerçekten o kadar iyi oyuncu mu ben bir numarasını göremedim de, Trabzonspor'un 10 numarası Cameron Puertas olamaz, oldukça vasat bir profil..
                  En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tekke: "En az iki tane ortasaya bir tane kenar ve bana görede bir tane stoper"

6. dakika

tekke açık açık söylemiş aslında

bu oyuncuların durumunu başkandan öğreniyorum demiş, menejer önerisi olduğu burdan belli

tipik süper lig transfer mantığı : başkan menejer önerir teknik direktör tabi olur ,itiraz etmez

tekke hocam maalesef başkan-hoca modeli değil , bunu görmüş olduk

bizim ise erdo nedeniyle başkan+hoca modeli teknik direktöre ihtiyacımız var, erdo kaldığı sürece

tekke hocam ise saul u başkandan öğreniyor ve bende ona tabiyim diyor, olmadı hocam

10. hafta kovulmasının ilk adımlarını attı bence tekke hocam
                    TEKKEBALL

Yorum

• Savic,Baniya,Barisic,Okay,Lundstram,Nwakeame,Visca ,Teklic ve Draguşu gönderelim.

Mendy ve Cham için 8 milyon euro ve üzeri teklif olursa gönderebiliriz,aksi taktirde kalsınlar.

Ozan yerli rotasyonunda sorun olabilme ihtimaline karşın kalabilir.

En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En az 2 orta saha istemişse Tekke gözüme girdi ama öyle Melihi falan saymayacak.

Saul'ü o paralara hiçbir taraftarın istememesi lazım ama aksine istemeyene laf ediliyor forumda.

3 yerine 4 yıllık anlaşma istiyorsa kafasında emeklilik vardır çünkü 3 yılın sonunda kimsenin o paraları teklif etmeyeceğini biliyor.

Yahut 4 yıllık yapayım da sezon sonu fesih görüşmesinde daha da fazla koparayım derdindedir.

Aynı şekilde Savic'in bu yıl daha çok maç kaçıracağını düşünüyorum öyle ki sezon sonu illallah edip gel kardeşim al şunu biptir git diyelim. O da emekli parasını çıkarıp köyüne gider.

ne 3 yılı hocam

saul un sözleşmesi bugün elinde olsa, ispanyada saul e en fazla 1 yıllık sözleşme teklif edilir ve en fazla maaşı 1,5 milyon avro olur

bide burda 3 yıllık mı 4 yıllık mı olsun tartışması yapıyoruz

şu kehannette bulunabilirim, bence saul 1 yılın sonunda emekli olacak, ve bize 1 yıllık maliyeti 8 milyon avro olacak , 3 yıllık sözleşme alacak ama 1 yıl sonra tazminatla yollar ayrılacak ve emekli olacak

zaten saul transferinde bütün yapılan planlar saul un madrid den alacağı yıllık 8 milyon avro maaşı madridin vermek istememesi ve bu maaşın madrid için büyük problem olması, bu 1 yıllık maaşı kim verebilir diye araştırdılar ve enayi erdo yu buldular, olay bu kadar basit,

bu öyle 3 yada 4 yıllık bir operasyon falan değil, 1 yıllık bir operasyon

yıllarca madrid de yaşayan bir ispanyol trabzonda zaten en fazla 1 yıl kalır, onuda yatarak oynamayarak kalır, saul de istemiyordur muhtemelen ama ortada da 8 milyon avroluk devasa bir gelir var, 1 yıl takılırsın sonra köyüne dönersin demiştir menejeri
                        TEKKEBALL

Yorum

• castillo61
                          castillo61 yorum yaptı
                          Yorum düzenleme
                          Aynı fikirdeyim zaten yazdım bu adam 4 yıl Trabzon'da yaşamaz

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne belli etti acaba fatih hoca??

bizim kaçırdığımız birşeymi oldu

Takımın başında olduğu süre boyunca en çok tuttuğu 2 oyuncu okay ve enis destan olan bir hocadan bahsediyoruz

Transferlerin bir an önce gelmesini istiyorum dedi, baskan bugün yarın belli olur diye bana söyledi dedi,

Takım çok iyiydi de Okay ile Enis'i tuttu öyle mi ??

Hocadan derken siz nasıl profilde bir hoca isterseniz ki??
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cameron Puertas'a yıldız muamelesi çekenler var burada, gerçekten o kadar iyi oyuncu mu ben bir numarasını göremedim de, Trabzonspor'un 10 numarası Cameron Puertas olamaz, oldukça vasat bir profil..
                          Oldukça vasat bir profil mi şaka yapıyorsun herhalde, gayet de iyi profil 8-10 karışımı 8.5 tabir edilen yerde gayet de makul bir oyuncudur kendisi.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

6. dakika

tekke açık açık söylemiş aslında

bu oyuncuların durumunu başkandan öğreniyorum demiş, menejer önerisi olduğu burdan belli

tipik süper lig transfer mantığı : başkan menejer önerir teknik direktör tabi olur ,itiraz etmez

tekke hocam maalesef başkan-hoca modeli değil , bunu görmüş olduk

bizim ise erdo nedeniyle başkan+hoca modeli teknik direktöre ihtiyacımız var, erdo kaldığı sürece

tekke hocam ise saul u başkandan öğreniyor ve bende ona tabiyim diyor, olmadı hocam

10. hafta kovulmasının ilk adımlarını attı bence tekke hocam

10.hafta kovulur diyorsun öyle mi alla alla??

Proje vs ne oldu bro??

Başkan hoca'nın istediklerini alsın bakalım neler oluyor bir görelim,

Niguez isteği her şeyi bitirdi ya tüh nasıl böyle bir hata yapıldı acaba?

Ula Niguez ile transfer döneminin en başında görüşülmüş, ret cevabı alınmış, menejer vs önermemiş 😊

Neyse bro üzgünüm olmadı.
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

Çalışıyor...
                            X