petkovic'i kocaelispor almış. ilk maç puan kaybı garanti. sağlam kadro kurdular. ilk 5 haftada alacağımız tek galibiyet içerdeki antalyaspor maçı olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce de sordum tatmin edici bir cevap almadım niguez tam olarak neden beğenmiyorsunuz
Oyun görüşü üst düzey bir adam neyini beğenmiyorsunuz
Linkteki videoyu izleyip oyuncuyu bir yorumlar mısın? Okay'dan az daha teknik olmasının ötesinde nasıl bir fark yaratır?
Yani bir tarafta Puertas gibi takımın tüm çehresini değiştirecek kalibre ve yetenekte bir oyuncu konuşuyoruz. Diğer yanda evet belli bir kalitede fakat yüksek maliyetine ragmen eldekilerden ciddi bir fark yaratmayacak bir hamle Saul.
Puertas alma git Puertas seviyesi benzer tarzda başka bir oyuncu al Saul'a vereceğin +3 milyonu da yine buna ayır Saul almak yerine.
Bu Saul'un kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor. İhtiyacın ayrı, beklentin ayrı. Bütçen kısıtlı.
#Dik oyna
Yorum
-
Burada bir çok kişi başkana akıl veriyor. Neden birleşip aday olmuyorsunuz? Mevcut yönetime yöneticilik dersi verirsiniz.
Yorum
-
Yorum
-
Saule 3 yillik sozlesme onermisiz beyfendi 4 yillik sozlesme ve bonuslarla yillik 3.5 milyon para istiyormus. 1 yili daha kalan sozlesmesini Athletici Madrid ile feshedeceginden bonservis sıkıntısı olmayacakmis.
Yorum
-
Ertan1982 primlerlele beraber toplam 3.5 milyon. 2 milyon + primlerle 1.5 milyon gelse yine ayni para ediyor. 2 milyonun uzerine ne kadar prim eklemeyi dusunuyorsunuz. Burak yilmaz 3.5, Sturridge 3.5, Sosa 3.2, Savic 3, Denswil 2.2, Nwakaeme 2, Banza 2, Lundstram 2 ye falan oynadi oynuyor.En son jpositve tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
-
Ertan1982 yorumlar niye bildirimlerde gozukmuyor tesadufen mesajlari goruyorum. Neyse ben de onu diyorum adam garanti 3.5 degil, primlerin bonuslarin da eklenmesiyle mesela atiyorum 3 milyon garanti 500 bin bonus gibi. Tabi istedigi ucretin ne kadari bonus ne kadari garanti haberimiz yok ama garanti 3.5 istemiyor yani.
-
-
Trabzonspor’un stoper ve orta saha hattı kalite ve verimlilik açısından ligde 10. sırada zor olur. İstanbul takımları bizdeki oyuncuları ilk 18’ine almaz. Makas o kadar açıldı. Sağ bekin alternatifi yok. Sol bek devşirme.
Sol kanat yoluna zor yürüyen sürekli sakatlanan ama 3 yıl önce şampiyon yapan futbol tabiriyle ilahlaştırılan Nkaeweme’ye emanet! Koşmayan hızlı olmayan kanat oyuncularını 1.lig takımları bile almıyor. Siz kulübün anahtarını verecek kadar bu işten uzaksınız.
En çok para kazananlar sezonda 10 maç oynamayacaklar.
En az kazananlar ağır eleştiri alacaklar. Hocanın tişörtü konuşulacak.
Net ihtiyaçlar yine alınmadı. Şimdi 15-20 gün içinde aylardır idman yapmayan, fiziksel olarak düşüşte kamp görmeye oyuncular alacaklar. Hazırlanmaları 3-5 ay sürecek.
Sezon sonunda göndermek için üstüne para verecekler. Zerre umudum yok bu yönetimden. Bu kadar amatörlük akıl alır gibi değil.
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaule 3 yillik sozlesme onermisiz beyfendi 4 yillik sozlesme ve bonuslarla yillik 3.5 milyon para istiyormus. 1 yili daha kalan sozlesmesini Athletici Madrid ile feshedeceginden bonservis sıkıntısı olmayacakmis.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
-
Folcarellinin maasina zam yapilmali 350 bin euro nedir adama kufur gibi Batagov 648, Mustafa da cok dusuk bu adamlar salar kendini yoksa. Biri yer digeri bakar kiyamet budan kopar. Besiktasta Senol gunesin son doneminde bundan oturu kargasa cikmisti Senol gunes de istifa edip birakip gitmisti.
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFolcarellinin maasina zam yapilmali 350 bin euro nedir adama kufur gibi Batagov 648, Mustafa da cok dusuk bu adamlar salar kendini yoksa. Biri yer digeri bakar kiyamet budan kopar. Besiktasta Senol gunesin son doneminde bundan oturu kargasa cikmisti Senol gunes de istifa edip birakip gitmisti.
Milyon euro kazanan adamlara zam talebiniz, gerçekten ilginç. Ülkede işsizlik, satın alım gücünün düşmesi gibi problemler varken "Uğurcan'ın ücreti 2,5 Milyon Euro olsun" kampanyası yapanlar türemişti geçen ay. Zengin ABD toplumu bile, NBA oyuncularının aldığı paralara "overpaid" derken bizim şu halimiz düşündürücü.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 2
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFolcarellinin maasina zam yapilmali 350 bin euro nedir adama kufur gibi Batagov 648, Mustafa da cok dusuk bu adamlar salar kendini yoksa. Biri yer digeri bakar kiyamet budan kopar. Besiktasta Senol gunesin son doneminde bundan oturu kargasa cikmisti Senol gunes de istifa edip birakip gitmisti.
daha bi marifetini göremedik bir 15-20 mac oynasin bakalim
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
Yorum