Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
Şu samsunun kadrosuna methiye dizmekte çok enteresan.Samsundan kat be kat iyi kadro var elde.Ancak teknik ekip konusunda ciddi sıkıntı var.Şenol hoca Hatay maçı dışında çok ciddi hata yapmadı aslında.Sezonu tamamlamalıydı. Tekke geldikten sonra kadrodan sıfır verim aldıALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Niguez kim oluyor da senelik 3, 4 gibi rakamlar telaffuz ediliyor, bunu alacağına git o zaman Sangare'yi al en azindan elde patlama ihtimali daha az olur.
Sosa, Hamsik gibi A kalite merkez olsa anlarim da adam 90 dakika cikaramiyor gol, asist yok al ver oyuncusuna senelik 4m euro vereceksen Salih'i koy oraya daha mantıklı.
En acil ve sorunlu mevki orta saha. Gs, Fb, Bjk şunlarin üçü de merkez ikiliyi cift yönlü maestro 8 lerden oluşturdu biz hala vasat isim kovaliyoruz. Scout ekibi scout ekibi dediler orta sahaya oyuncu bulmaktan aciz bir ekip, devre arası Sikan a 6m şimdi Augusto ya 5m. Ya tutarsa diye 5, 6 milyona oyuncu aldıran, orta sahaya 1 kisi bulamayan scout ekip!
Devre arasi ismi gecen latin orta saha en azindan heyecan yaratmisti, simdi ismi geçenlere bak. İspanya dan Messi gelse istemiyorum şu ligden son 25 senede ülkeye gelip basarili olan yok hala ayni ligden oyuncu bakılıyor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
-
Arkadaşlar Sangare Wooh falan bizi tercih etmiyor. Götü boklu Tochi yi ikna edemedin adamın değeri nasıl arttı. Portekiz liginde 200bine oynayan adama 1m maaş verip getirdik. Bunlara da verdin ama bu oyuncuların avrupa piyasası var. Adamların son tercihisin. Ne avrupan var, ne elde tutulur yurtdışı satışın var. Adamlar basamak olarak bakamıyor bile buraya. Başarın kalıcı olur, genç oyuncu yetiştirip satmakla ünlenirsin o zaman genç oyuncuların tercihi olursun. Biz bir 5 kötüyüz.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
- Beğen 1
Yorum
-
başakşehir ve samsunspor bizden daha iyi yönetiliyor. saul gelse bile değişen bir şey olmaz. trabzonspor önümüzdeki senede ilk 5 e giremez. 6 ile 9 arasında ligi bitirir.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
hocasının ne dediği ne istediği belli değil başkanı karabatak gibi. çık delikanlı gibi ''bu sezon hedef yok ne çıkarsa bahtımıza gönderiyoruz elimizdekileri, son dakikada akşam pazarından bişe alabilirsek bakarız '' de ama demiyorlar.
kimseyi alacakları yok yalandan 2-3 isim üfürüyorlar trolleriyle millet oyalanıyor kaç zamandır.
- Beğen 2
Yorum
-
İlk lig maçına 26 gün var. Geçen yıldan kalan hiçbir eksik giderilmedi. Gönderilmesi gerekenler gitmedi.
Stoper alınmadı, oyun kurucu alınmadı, sol kanat alınmadı. Sağ bek yedeği yok. Takımı taşıyacak 10 numara yok.
Büyük başkanımız ise her ay başında 'Transfer bitiyor'' temalı mesajlar vermekten öteye gidemiyor. Rezillik!
Bu yönetim için söylenecek tek söz var. İSTİFA! İSTİFA! İSTİFA!
- Beğen 2
Yorum
-
Şaka maka ayrılan 1-2 adamın yerine gelenlerin dışında bir aksiyon yok. Ligden aylar önce kopan bir takımın yöneticileri ve teknik ekibi utanıp yeni sezon hazırlıklarına başlar yahu. Rezillik boyutuna geldi iş. Haziran başı 8 numaran hazır olmalı imza attırmalıydın. Bu kadar iş bilmezlik olmaz cidden.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
- Beğen 1
Yorum
-
SAUL'u becerip alabilirsek oyuncu 4-5 maçı çıktıktan sonra forumda yüzü kızaracak epey insan olacak gibi görünüyor.
Bir yıldır Lundstram ve Mendy gibi vasatları izleyip SAUL'e geçince dumura uğrayacaklar. O gün gelince bazılarına hatırlatacağım.
Kim masum kim cahilmiş o vakit göreceğiz. Bu işler öyle sayfalarca lüzumsuz şeyler yazmaya benzemez.
Yorum
-
Saul, uygun bir ücret ile (hiç sanmıyorum ya ) anlaşılırsa fevkalade iş görür oyun görüşü gayet iyi fakat yanında yöresinde elini rahatlatacak basan sert adam lazım.
bir umut Folcarelli o adam.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Daha önce de sordum tatmin edici bir cevap almadım niguez tam olarak neden beğenmiyorsunuz
Oyun görüşü üst düzey bir adam neyini beğenmiyorsunuzALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
- Beğen 1
Yorum
-
Doğruluk payı var mı bilmiyorum ama haberler de Melih Kabasakal karşılığında Draguş u kiralık teklif etmişiz Eyüpspor reddetmiş
götü boklu takımlardan bile red yiyoruz..
Şu takımın yönetimin de ekibinde malzemecisinden scout fiyaskosuna kadar kim varsa pılını pırtını toplayıp gitmesi lazım..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
Yorum