Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor, Virginius transferinde oyuncu ve kulubüyle anlaştı.
    Son dakikada bir aksilik çıkmazsa 2003'lü kanat Virginius olacak​.

rotasyon için düşünülüyor bu çocuk, as kadroya degil.

Sol kanat Boga olmazsa listenin 2.sırasındaki oyuncu ile görüşmeler başlayacakmış.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Dexter M.
      Dexter M. yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Yalan,
      Boga olmazsa kanat oyuncumuz bu çolpa olacak.
      8 no lardan sonraki en önemli mevki yalan olur.

• aga bu adam rotasyon topçusu olsa bile trabzonspor'da 200 300 bin euro maaşla oynayacağını falan düşünen yoktur herhalde aranızda.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor, Virginius transferinde oyuncu ve kulubüyle anlaştı.
      Son dakikada bir aksilik çıkmazsa 2003'lü kanat Virginius olacak​.

rotasyon için düşünülüyor bu çocuk, as kadroya degil.

Sol kanat Boga olmazsa listenin 2.sırasındaki oyuncu ile görüşmeler başlayacakmış.
      Diabate'nin suçu neydi?
      Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Virginius çok kötü bir transfer olur. Bir tek defans arkasına atılan toplarla etkili olabiliyor. Ondan hariç her özelliği max. Vasat. Kötü bir transfer olur.

illa İsviçre liginden kanat alacaksan, Fc Zürih de oynayan Markelo’yu al. 2003 doğumlu, daha ucuz ve daha komple bir kanat oyuncu.
        Anton Kade.
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Plansızlığın itirafı gibi transfer! Sırf yaş kontenjanına uysun diye alıyorlar. Çocuk için kötü demiyorum. Clermont'da, Cham'ın önünde oynuyordu.

Yahu sol açık için Boga'yı istemiyor muyduk? O olmadıysa, onun alternatifi mi bu çocuk mu? Nwakaeme'yle devam ediyoruz. Sikan sol forvet oynuyor. Göktan sol tarafa kayıyor. Visca - Zubkov oynarken zaten bir sola geçiyor. Hani orta saha?
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Virginus ve Pina doğru profiller bence.
            İstanbul takımlarıyla yarışmak için bu tarz oyuncular alıp,geliştirmen gerekli. Parayla yarışamayız.
            Fakat ortasaha planlaması nasıl olacak kim kalacak kim gelecek asıl orası önemli.
            Ortasaha da hataya yer yok.
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Anton Kade.
              o da iyi, ama daha pahalı olur diye yazmadım. Virginius alınanilecek en kötü oyunculardan biri.
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Plansızlığın itirafı gibi transfer! Sırf yaş kontenjanına uysun diye alıyorlar. Çocuk için kötü demiyorum. Clermont'da, Cham'ın önünde oynuyordu.

Yahu sol açık için Boga'yı istemiyor muyduk? O olmadıysa, onun alternatifi mi bu çocuk mu? Nwakaeme'yle devam ediyoruz. Sikan sol forvet oynuyor. Göktan sol tarafa kayıyor. Visca - Zubkov oynarken zaten bir sola geçiyor. Hani orta saha?
                Yanında oynuyordu, önünde değil. Neyini beğenmişler scout ederken anlamıyorum. Zaten GS maçında sol bek artık koşamıyordu ve hızıyla açık alanda yenmiş onu. Bizde öyle bir senaryoyu bulamaz.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yanında oynuyordu, önünde değil. Neyini beğenmişler scout ederken anlamıyorum. Zaten GS maçında sol bek artık koşamıyordu ve hızıyla açık alanda yenmiş onu. Bizde öyle bir senaryoyu bulamaz.
                  2023-24 Clermont'nun maçları konusunda iddialıyım. Nice, o sezonki Brest, Clermont... Canlı seyrettim.

Bana güven, önünde oynuyordu. İkinci devredeki PSG, Lens, Monaco maçlarının tekrarını bulup seyredebilirsin.

Bir de sol açık yazmışlar önceki sayfadaki haberlerde. Sol açık oynadığını hatırlamıyorum. Bu sezon Y. Boys'da mı oynamış diye sordum. Orada da sağ veya en önde oynamış.

Kafalar epey karışmış.

Bir buçuk yıl önce "Buralara gelmez" demişim. Ümitliydik o çocuktan.
                  Ekli dosyalar
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Virginius ismini sırf yaş kuralına uyması için alındığını varsayarsak hiç de kötü bir isim değil.Genç ve dikine seri çalım atabilen ve de bu kadar süratli bir isim tam da bizim ligimiz için biçilmiş kaftan.

Geçen sene avrupa maçında bu çocuk gsnin kanadı felç etmişti.

Yorum

• Zubkov'da nasıl başarılı bir transfer politikası veya taktiği izlediysen.Yine başarılı bir transfer hamlesi için aynı yolu takip edeceksin.Orta sahada oyunu yönlendirecek, kilit paslar atacak kaliteli nokta atışı bir futbolcuya ihitiyaç var.Bunun başardığın zaman çok büyük hamle yapmış olacaksın...

Yorum

• bize yine iyi vermişler. ben daha az gelir diye düşünmüştüm. bakalım ne olacak.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bize yine iyi vermişler. ben daha az gelir diye düşünmüştüm. bakalım ne olacak.
                          bizim limit dondan dar olmalı. Limit bol olunca sacmalıyor bu yönetim.

Yorum

• Virginuasa biri iyi diyor biri kötü, anlamadım şimdi ?
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İnanılmaz bir yalan dolan döngüsü var kulüpte ya akıl alır gibi değil , hani en borçsuz bizdik harcama limitlerinde açık ara en önde olacaktık ? Borcu 20 milyara dayandı denilen kulüpler 4-5 milyar limit almış , Abrahamlar , Duran’lar 15-20 milyon bonservisler havada uçuyor , bizde 2 milyar borca iniyoruz borç sıfırlanıyor diye seviniyoruz. Külliyen yalan demek ki. Gelelim transfer politikamıza , tabir-i caizse Başkan Mercedes bayisine girip fiyat soruyor adamlarda bu araç 10 milyon diyor bizimkide uyanık ya uğraşıyoruz görüntüsü veriyor halbuki cebinde 2-3 milyonu var , sonra dışardan haberler pompalanıyor uğraşılıyor geliyor gidiyor bombalar patlıyor uçaklar kalkıyor vs …. Sonra hop yan taraftaki ikinci el galeriden pert passatı alıp bize çakıyor. Uğraştık o rakamlara çıkamadık daha uyguna iyisini aldık diyor. Bizde bunu gayet güzel yiyoruz , sonra sezon ortasında rakibin orta sahasını geçemeyip bu takım niye böyle , kim yaptı bu transferleri diyoruz ve rakipten 35-40 puan fark yemeye devam ediyoruz. Hep aynı hikaye. 15 gün Bogayla uğraşıp Virginius getirmek tamda bu akıl işte.
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Sefer A.
                                Sefer A. yorum yaptı
                                Yorum düzenleme
                                ajkhajkahjkah çok iyi
                            Çalışıyor...
                            X