Ne kalecisi ariyorlar dalga geciyorlar heralde senede 3-5 mac oynayacak diye kalecimi transfer edecekler bu arkadaki onuralp olsun ahmet olsun nerde nasil goaterecek kendisini ..yeter artik hoca da yonetime ayak uydurdu sacmalama modunu acti hani genclere guvenecektik sene de 3-5 mac oynayacak diye kalecimi istiyor birde tekke kendine gel omrun uzun olmayacak bu gidisle..onuralp de yeter klube icin ahmetde alacaklari adam sanki bunlardan daha iyi olacak parayi sokaga atmaya yer ariyorlar milletin copu bunlara elmas geliyor elindekinin degerini bilmemek tam olarak bu olmali..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaule 3 yillik sozlesme onermisiz beyfendi 4 yillik sozlesme ve bonuslarla yillik 3.5 milyon para istiyormus. 1 yili daha kalan sozlesmesini Athletici Madrid ile feshedeceginden bonservis sıkıntısı olmayacakmis.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
oğuz hocam
bu konuda tekkeyi eleştirmem
futbol genç oyuncu fetişizmini kaldırmaz
ünal karamanda tekke gibi düşünüyordu zamanında, konuşması var
kapasite ve performans yoksa hocaların üst seviyede gençleri kazanmaya çalışması mantık dışı
uefa youth lig finalinde barça maçında gördük hocam, 3 pası yapamayan sahada bir organizasyonu olmayan baskı gördüğünde topu ileri şişiren oyuncu topluluğu idi
hem bireysel performanslar kötüydü hemde organizasyon yoktu, tekke hocam röportajda ne dedi ? gençlere gerekirse bildiklerini unutturmak lazım gerekir dedi
tekke hocamın skordan çok futbol oynamaya çalışan bir kafa yapısı var, youth lig finalinde futbol falan oynamadık aga, haliyle bu gençlerin bildiklerini unutması gerekiyor
bu arada tekke hocam saha içinde değil ama saha dışında kaybedecek ve maalesef bizde uzun ömürlü olamayacak, saulle maulle menejer önerileri ile cartla curtla orta ve uzun vadeli plan yapılmaz, bugünkü röportaj saha dışı için hayal kırıklığı oldu
tekke nin erdo ile çalışıyor olması tekke ve kariyeri için problem
arda turan ve şaktar , proje yapan bir kulüp ve başkanı var, sadece saha içine bakacak bir arda turan var, buradan bir başarı hikayesi çıkar
bizde ise erdo kötü başkan ve proje yapmadığı için sadece saha içine bakan tekke başarısız olmaya mahkumdur
benim hayal ettiğim tekke profili bu değildi, tekkeden aynı zamanda başkanlık yapmasını düşünüyordum, lakin profil bu değilmiş, maalesef
iyi teknik direktörlerin kötü başkanlar ile çalışması süper ligde çok görülen bir vakıa, buda günün sonunda tekkeye kötü teknik direktör damgası vurulmasına neden olacak
şöyle fantezi yapalım, tekke şaktarda arda turan bizde, bunun tersi olurdu, tekke harika çıkış yapan bir teknik direktör olurdu, arda ise kötü teknik direktör olurdu
ben şunu unutmuşum, daha önce ne diyordum , hem yerlinin yerlisi hem de çok iyi teknik direktör bulmak zordur , 30 yılda 1 gelir diye, şenol güneş tekke son 30 yılda çıkanlar, lakin erdo varken bu yetmeyecek bence, unuttuğum yada atladığım şey başkan+ teknik direktör modelininde olması lazım, erdo başkan olduğu için
oyuncu+teknik direktörler i bazen görürüz futbol dünyasında,çok nadir de olsa, aynı şekilde başkan+teknik direktör modeli gerekiyor, tekke o isim değil
başkan+teknik direktör modeli misal saulü menejerlerin çakmasına izin vermez, tekke maalesef bu profilde bir isim değilEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 2
Yorum
-
Şampiyon olmak için Osimhen gibi pahalı oyunculara gerek yok ki. Osimhenin verdiğini Sörloth da verdi keza bu sene de Onuachu verir. Yeter ki kadro mühendisliğin iyi olsun. Sanchezin maliyeti en az 30 milyon euro vardır peki sorarım size Sanchezin veripte Batagovun veremediği var mıdır bence yoktur. Demek ki sorunlar ucuz şekilde çözülüyormuş.
Yorum
-
- Taha'yı yetersiz diye gönderdiler ama yetersizliğinin anlaşılması o kadar uzun sürdü ki arkada bekleyenler en lüzumsuz maçlarda bile hiç süre alamamış oldu.
- Geçen sene yine bu tip lüzumsuz maçlarda gideceği garanti ya da fırsat bulsak kurtulmaya çalışacağımız oyunculara şans verilerek gençlerin süreleri suistimal edildi
Çok ciddi bir IQ ve beraberinde de mentalite sorunumuz var.
Her eksiği, hatta eksiğin eksiğini transferle kapatmaya çalışıyor, her futbolcuyu hızlıca eskitip değersizleştiriyoruz.
Bu yönetim gitmeden bu takımın düzelme ihtimali kesinlikle yok.
Fatih Tekke'ye de ne yazık ki güvenim azaldı ama bu sene neler yapacağını yine de görmek istiyorum. Zaten bu yönetim gitmeden Fatih Tekke falan gitmesin.En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
- Beğen 2
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Genç oyuncu fetişizmi değil ki anlattığım... Bir politika veyahut sistem. Geçen seneki U19 takımını komple alıp bu sezon ilk hafta Kocaeli'ne karşı oynatsın desem haklısın. Ama öyle bir tablo çizmedim. Bakın; Arda ve Taha... Uğurcan'ın arkasındaki iki kaleci (Erce hariç) bunlar mıydı? Harika kaleciler demiyorum. Siz bir plan dahilinde bu kalecileri, Uğurcan sonrası döneme niçin hazırlamadınız? Yetersiz miydi bunlar? Ama 17-18 yaşında methiyeler düzülüyordu. Taha'nın ayakları için okuduğum övgüleri, yalan yok, Kahn için Buffon için okumadım. Siz yazdınız bunları sayfalarca, biz yazdık. Bir maçla gönder gitsin. Onuralp'i Real'e gönderiyorlardı, yarın ona da çöp diyecekler. Bunun sorumlusu takımın futbol aklı, hocasıdır. TEKKEBALL PROJESİ diye bir şey varsa, kendisini buralarda hissettirmeli. Hani Oğuz Aydın örneği veriyorsunuz ya... Çıkarsın hoca bir tane Oğuz. Bu kaleci olur, stoper olur...
kaleci özelinde yorum yaparsam
genel olarak oyuncuların gelişimi için oynamaları gerekiyor, uğurcan banko ilk 11 de , yedekte genç kaleciler (ahmet - çevikkan) çürüyeceğine bu gençleri kiralarım ve yedek olarak 35+ yaş yerli bir kaleci alırım dedi tekke, bu gayet mantıklı bir düşünce
kaleci dışındaki mevkilerde durum biraz daha farklı ,özellikle hücum bölgesinde, teknik adamlar genelde hücumdan oyuncu çıkardıkları için yedek oyuncular için 25-30 dakika süre alma imkanı oluyor, kalecide böyle bişey yok, haliyle hem ahmet in hemde çevikkan ın doğru takımlara kiralanması gerekiyor
ayrıca dünya futbolunda da en az sirkülasyon olan mevki kaleci mevkiidir, oblak nouer allison ederson courteis say say bitmez, kaleye geçerler ve uzun süre kalır
diğer mevkilerde daha fazla sirkülasyon olur, yani kalede oyuncu yetiştirip satma olayı olmaması lazım, tahminim uğurcan 40 yaşına kadar oynayacak, şimdiden yeni genç kaleci yetiştirelim demek bana mantıklı gelmiyor
ne yaparsın, gençleri kiralarsın ve buradan bir bonservis kazancı elde edersin az çok
tekke hocam yeni oğuz aydınlar çıkarır, ama sen menejer transferi yaparsan kulüp olarak bunun olması zorlaşırTEKKEBALL
Yorum
-
gecen devre arasi pesinden kostumuz Adryelson 2,2 mio euro Al Wasl gitti. Ne kadar pesinden kosmustular bzimkiler.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Genç oyuncu fetişizmi değil ki anlattığım... Bir politika veyahut sistem. Geçen seneki U19 takımını komple alıp bu sezon ilk hafta Kocaeli'ne karşı oynatsın desem haklısın. Ama öyle bir tablo çizmedim. Bakın; Arda ve Taha... Uğurcan'ın arkasındaki iki kaleci (Erce hariç) bunlar mıydı? Harika kaleciler demiyorum. Siz bir plan dahilinde bu kalecileri, Uğurcan sonrası döneme niçin hazırlamadınız? Yetersiz miydi bunlar? Ama 17-18 yaşında methiyeler düzülüyordu. Taha'nın ayakları için okuduğum övgüleri, yalan yok, Kahn için Buffon için okumadım. Siz yazdınız bunları sayfalarca, biz yazdık. Bir maçla gönder gitsin. Onuralp'i Real'e gönderiyorlardı, yarın ona da çöp diyecekler. Bunun sorumlusu takımın futbol aklı, hocasıdır. TEKKEBALL PROJESİ diye bir şey varsa, kendisini buralarda hissettirmeli. Hani Oğuz Aydın örneği veriyorsunuz ya... Çıkarsın hoca bir tane Oğuz. Bu kaleci olur, stoper olur...
Eğer bir hoca gençlere güveniyorum ama zamana tecrübeye ihtiyaçları var dediğinde olay yüzde doksan bitmiştir şans verilmediğinde gençler aradan 5 yıl geçtikten sonra dahada geriye gitmiş oluyorlar gençleri monte etmek her hocanın harcı değildir
Oğuz’un Hollanda AZ alt yapısı var daha Tekke gelmeden farioli zamaninda ne olduğu belliydiEn son objek tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserdar saatci yi adamdan saymiyorum. Gecen sezon Savic yokkken Ali Sahin ve Serdar dururken Batagovun yaninda Okayi oynatti. Bence Okayi ortasahada Lundstram stoperdr kullanmaliydi tam tersini yapti. Neyse iste Savic Batagov haricinde Tekke nin yeterli gordugu stoper yok. Baniyya yi da begenmemis gonderilmesini istemis. Oyuncuya kulup bulmasi soylenmis.
Yorum
-
[QUOTE=Onur Erçetin;n11366441]
Ben hiç tanımıyorum ama istatistikleri fena görünmüyor.İyi bir alternafif olabilecek bir görüntüsü var.Ucuza alınabilir.
Bu sezon süper ligde 31 maça çıkmış,toplamda 2675 dk oynamış.23 maçta önlibero,maçta sağ bek,2 maçta 8 numara oynamış.
Maç başına ortalama %90 isabetle 35.4 pas yapmış.Kendi yarısahasında %92 isabetle 18.2 pas yaparken,rakip yarısahada %87 isabetle 17.5 pas yapmış.
Maç başına %92 isabetle 1.3 uzun top atmış.
Maç başına ortalama 1.6 kez pas arası yapmış.
Maç başına ortalama 3.2 kez top çalmış.
Maç başına ortalama 2.8 kez tehlike engellemiş.
Maç başına %52 başarı oranıyla ortalama 4.3 kez ikili mücadele kazanmış.
Maç başına %45 başarı oranıyla ortalama 0.9 kez hava topu kazanmış.
Maç başına %53 başarı oranıyla ortalama 0.5 kez başarılı dribbling yapmış.
Maç başına ortalama 6.7 kez top kaybı yapmış.
Günümüz futbolunda Melih olur başkası olur fark etmez iyi bir yedek alalım duruma göre oynatiriz diyorsaniz öncelikle takıma aidiyet duygusu olacak fiziği hızı hırsı top kontrolu iyi olursa tekniği vasat olsada yine yararlı olur
Ayrıca Melih Mustafa eskihallac gibi büyük takim havasıyla seviye atlayabilir büyük takımda herkes oynayamaz doğru ama bazen ummadığın oyuncuda büyük takımda vites büyültebilir milli takımada yükselebilirEn son objek tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtik gercekten isimize yarayacak topcu mu bakiyor yönetim yoksa transfer olsunda taraftarin gazini alayim transferimii olacak onu merak ediyorum..
bence saul vakıası erdo nun başkanlık dönemini anlatan ve özetleyen bir durumdur, biz en az 5 yıldır (2020 sonrası) aynı filmi izliyoruz
neden ?
erdo fransaya wooh ve boga için gitti, eli boş döndü
proje olmadığı için alınamayan ikna edilemeyen oyuncular yerine menejerlerin önerisi ile yapılmış onlarca transfer
5 yıldır dönüp dolaşıp aynı filmi izliyoruz, aktörler değişiyor sadece, lundstram oluyor saviç oluyor gervinho oluyor barisiç oluyor bartra oluyor , say say bitmez
yapılan transferlerin yüzde 90 ı bence menejer çakması transferdir, çünkü erdo kendisi oyuncuyu gidip alamadığı için haliyle menejerin kendisine oyuncu getirmesini bekliyor, menejerde projesi olmayan kulübe genelde çöpleri çakıyor
oyuncular gitti geldi
teknik direktörler gitti geldi
değişmeyen iki şey oldu bu 5 yılda, erdo ve menejer çakması transferleri
peki bu menejerler neden erdoyu buluyor hemen ? çöplerini çakmak için , 2 nedeni var
1- projesi olmayan bir başkan, kötü bir başkan
2- bol maaş dağıtıyor
misal bu menejerler samsunspora hiç bulaşamaz , neden ?
projesi var ve para dağıtmıyorTEKKEBALL
- Beğen 2
Yorum
-
İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Eğer bir hoca gençlere güveniyorum ama zamana tecrübeye ihtiyaçları var dediğinde olay yüzde doksan bitmiştir şans verilmediğinde gençler aradan 5 yıl geçtikten sonra dahada geriye gitmiş oluyorlar gençleri monte etmek her hocanın harcı değildir
Oğuz’un Hollanda AZ alt yapısı var daha Tekke gelmeden farioli zamaninda ne olduğu belliydi
Trabzonspor'un bugün sağ bek yedeği yok (Mustafa oraya kayar muhtemelen). Altyapısında, çoğu taraftarın beğendiğini düşündüğüm, asla hazır olmayan ancak gelişebilecek ışığı veren Oğuzhan var. Niçin düşünülmedi, kimse sordu mu? Sorduysa, hoca açıkladıysa, ben kaçırdım, özür dilerim.
Buradan farklı bir konuya geçebiliriz. Beklerde üç oyuncu var. Stoperde haddinden fazla... Bu nasıl bir plansızlık? Hani Avcı'ya Süleyman'ı sormuşlardı, "O pozisyonda yedi sekiz oyuncumuz var" demişti.
Şu kadroyu aklı başında birinin dengeye getirmesi lazım.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
Yorum