Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tekke ilk haftalarda istifa edecek gibi görünüyor..
    Tekkenin kendine azıcık saygısı varsa istediği transferleri yapmasınlar istifa etmeli. Taratafarın da azıcık kendisine saygısı varsa, azıcık onuru varsa stadı yıkmalı bu çapsızlara meydanı bırakmamalı.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Yeni nesil (1970 sonrası doğumlular) yerli teknik adamların büyük çoğunluğu sadece hava civa... Hepsi Real Madrid'i hak ediyor ama kahrolası sistem engel oluyor havasındalar. Hâlbuki doğru düzgün iş yaptıkları yok. Çok laf, az iş. Futbolcuyken attıkları gollerin, aldıkları kupaların ekmeğini yiyorlar. Zaten pro lisans konusunda öndeler. Bir tanesi de bizde.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• ( ゚д゚)

Yorum

• Ümraniye maçını izlemedim ama hoca yine 3-5-2 oynatmış sanırım, o sistemin türkiyede tutma ihtimali yok, en nefret ettiğim sistemdir kendileri.zaten bizde ona uygun oyuncu grubuda yok..bi ara dünya futbolu kurtulmuştu bundan ama özellikle conte ve türevi hocalarla ara sırada guardiolanın 3-4-2-1 gibi farklı bir varyasyonunu oynatmasıyla yeniden hortladı..biri hocaya desin vazgeçsin bu sevdadan boşa denemeler..
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Takımda 1 tane bile çalım atma kabiliyeti olan veya hızıyla adam geçebilecek kanat oyuncusu yok oldukça komik. Beğenmediğiniz Emre Mor bizdekileri top diye oynar
            En son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 9 saat önce.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takımda 1 tane bile çalım atma kabiliyeti olan veya hızıyla adam geçebilecek kanat oyuncusu yok oldukça komik. Beğenmediğiniz Emre Mor bizdekileri top diye oynar
                Hocam emre mor bi cacık yapamaz,herşeyden önce beyinsel sorunları var o uşağın,gelmiş 28 yaşına bi baltaya sap olamamış zaten..hızlı ve çalım atabilen bir kanat olmadığınada katılıyorum iyi kötü bir trezege vardı onuda çok bilen taraftar baskısıyla 1 kamyon buğday parasına sattık araplara…
                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• A. Yiğit: "Yönetim demek bana artık zul geliyor. Bu bir şebeke yani. Bunun başka bir izahı yok. Her şeyiyle bir şebeke."
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Her şeye tamam da bir tane rakip çıkmadı bu yönetimin karşısına, hatta söylentisi bile çıkmadı onu ne yapacağız ? Hocadır, oyuncudur öyle ve ya böyle göndermesi mümkün de işin yonetim yönü daha düşündürücü.

Yorum

• Su hazirlik döneminden sonra kimse Efsane kontenjanindan sömürü yapmasin...keza bu yapilanlari sineye ceken hic kimse, basarisizlik sonrasinda bana yanlis yapildi demesin. Bana yapilmis olsa bu transfer sasmazi, ben cikar basardim istifayi ve üstüne yapardim basin aciklamasini!!

Hersey bir kenara, bu efsane söylemi de garip benim icin. Misal benim icin Yattara hepsinden daha fazla efsane bir isim ama maalesef Tekke Efendi onun önünde görülür. Ya da gecmise gemiyi ilk terk eden Sota´nin efsane kismina girmesi ise tamamen sacmalik. Efsane dedigin Totti gibi olur, anlayana, ya da gecmisten Dozer Cemil gibi

“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Jakirovic Lundstram ve Enis Destani acikladi. Hull takimina katiliyorlar

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            A. Yiğit: "Yönetim demek bana artık zul geliyor. Bu bir şebeke yani. Bunun başka bir izahı yok. Her şeyiyle bir şebeke."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her şeye tamam da bir tane rakip çıkmadı bu yönetimin karşısına, hatta söylentisi bile çıkmadı onu ne yapacağız ? Hocadır, oyuncudur öyle ve ya böyle göndermesi mümkün de işin yonetim yönü daha düşündürücü.
                              2:00:30'a çek ve izle kardeşim.

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Murat

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Her şeye tamam da bir tane rakip çıkmadı bu yönetimin karşısına, hatta söylentisi bile çıkmadı onu ne yapacağız ? Hocadır, oyuncudur öyle ve ya böyle göndermesi mümkün de işin yonetim yönü daha düşündürücü.
                                Eskiden başkan adayları çıkardı projelerden bahsederlerdi şimdi kimsenin sesi çıkmıyor olasi başkan adayları makas açıldığı için şampiyonluk vaat edecek durumda değiller onun için ortaya cikamiyorlar ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X