En az 2 orta saha istemişse Tekke gözüme girdi ama öyle Melihi falan saymayacak.
Saul'ü o paralara hiçbir taraftarın istememesi lazım ama aksine istemeyene laf ediliyor forumda.
3 yerine 4 yıllık anlaşma istiyorsa kafasında emeklilik vardır çünkü 3 yılın sonunda kimsenin o paraları teklif etmeyeceğini biliyor.
Yahut 4 yıllık yapayım da sezon sonu fesih görüşmesinde daha da fazla koparayım derdindedir.
Aynı şekilde Savic'in bu yıl daha çok maç kaçıracağını düşünüyorum öyle ki sezon sonu illallah edip gel kardeşim al şunu biptir git diyelim. O da emekli parasını çıkarıp köyüne gider.
Saviçi bu sezon 2 kez canlı izledim , waka ve visca da bitik ama savic öyle böyle değil,dalga geçmeden yeminle söylüyorum halı sahaya dahi çağrılmaz…
Saul Niguez ve Puertas birbirinin alternatifi degildir yani alırsak ikisini de alırız. Videolardan anladığım kadarıyla Saul 6-8, Puertas 8-10 yani ikisi de cift yönlü oynayabilir gibi gözüküyor.
Merkezde bunların arkaya istersen Folcarelli yi at veya önlerine Cham ı koy ya da Saul arkada oyun kursun Puertas ile Cham, Folcarelli önde rakibe bassın.
Gelecekse ikisi de gelsin. Gelmeyecekse ikisi de gelmesin. Çok geç kaldık şu dakikadan sonra listedeki B, C, D, E planlarina yönelmek cok sacma olur.
Orta sahaya verilecek paradan kaçma. Buraya 2 tane modern A kalite cift yönlü orta saha koyman tüm takımı etkileyecek.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
taraftarı nasıl kandırıyorsa hocayı da topçuları da öyle kandırıyor
iki güne gelir demiş Tekke'ye de
üç ay önce kampa yetişecekler de demiştir.
5 ay önce de
2 hafta önce de
bi de öyle güzel söylüyor ki inanıyorsun ya, sakinleşiyorsun
stadyumda kafasına yumurta patlattıkları günü görürüm inş.
Böyle bir rezillik yaşamadan gitmesin bi yere
Cameron Puertas'a yıldız muamelesi çekenler var burada, gerçekten o kadar iyi oyuncu mu ben bir numarasını göremedim de, Trabzonspor'un 10 numarası Cameron Puertas olamaz, oldukça vasat bir profil..
En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 16.07.2025, 19:25.
En az 2 orta saha istemişse Tekke gözüme girdi ama öyle Melihi falan saymayacak.
Saul'ü o paralara hiçbir taraftarın istememesi lazım ama aksine istemeyene laf ediliyor forumda.
3 yerine 4 yıllık anlaşma istiyorsa kafasında emeklilik vardır çünkü 3 yılın sonunda kimsenin o paraları teklif etmeyeceğini biliyor.
Yahut 4 yıllık yapayım da sezon sonu fesih görüşmesinde daha da fazla koparayım derdindedir.
Aynı şekilde Savic'in bu yıl daha çok maç kaçıracağını düşünüyorum öyle ki sezon sonu illallah edip gel kardeşim al şunu biptir git diyelim. O da emekli parasını çıkarıp köyüne gider.
ne 3 yılı hocam
saul un sözleşmesi bugün elinde olsa, ispanyada saul e en fazla 1 yıllık sözleşme teklif edilir ve en fazla maaşı 1,5 milyon avro olur
bide burda 3 yıllık mı 4 yıllık mı olsun tartışması yapıyoruz
şu kehannette bulunabilirim, bence saul 1 yılın sonunda emekli olacak, ve bize 1 yıllık maliyeti 8 milyon avro olacak , 3 yıllık sözleşme alacak ama 1 yıl sonra tazminatla yollar ayrılacak ve emekli olacak
zaten saul transferinde bütün yapılan planlar saul un madrid den alacağı yıllık 8 milyon avro maaşı madridin vermek istememesi ve bu maaşın madrid için büyük problem olması, bu 1 yıllık maaşı kim verebilir diye araştırdılar ve enayi erdo yu buldular, olay bu kadar basit,
bu öyle 3 yada 4 yıllık bir operasyon falan değil, 1 yıllık bir operasyon
yıllarca madrid de yaşayan bir ispanyol trabzonda zaten en fazla 1 yıl kalır, onuda yatarak oynamayarak kalır, saul de istemiyordur muhtemelen ama ortada da 8 milyon avroluk devasa bir gelir var, 1 yıl takılırsın sonra köyüne dönersin demiştir menejeri
Cameron Puertas'a yıldız muamelesi çekenler var burada, gerçekten o kadar iyi oyuncu mu ben bir numarasını göremedim de, Trabzonspor'un 10 numarası Cameron Puertas olamaz, oldukça vasat bir profil..
Oldukça vasat bir profil mi şaka yapıyorsun herhalde, gayet de iyi profil 8-10 karışımı 8.5 tabir edilen yerde gayet de makul bir oyuncudur kendisi.
Yorum