İlk olarak smart tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Tmm vazgeçtim yusuftan ama scarpa falanda almayalım.yani 500 tane brezilyalı arjantinli 10 no vardır nasıl buluyorlar bu adamları..İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Yazıcı 2 kere çapraz kopardı. Tam Erto'luk transfer. Yarın gelsin başlasın.
Transfer sezonu 12 Eylül'de bitiyor. Uğurcan'ın kasamızı asla görmeyecek olan 36 milyonunu çarçur etmek için sadece 9 günümüz var. Oyuncuya verilecek maaşla beraber 10 milyonu Bouchouari'ye gitti zaten. 10 da Yusuf'la çarçur ederiz, kalır 16. Daha gidecek çok yolumuz var.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
2022'de bitti.İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Yazıcıdan bi cacık olmaz onun devri bitti
Yorum
-
Yahu Yusuf Yazıcı bu saatten sonra ne verecek bizim takıma?
Hammer'i, Zilenski'yi anladım da...
Gitti, geldi, 2 kere çapraz kopardı, son gidişinde neredeyse hakaretlerle uğurlandı...
Bu arada Bouchari kötü topçu değil de, oulai ile aynı özellikte bir topçu.
Onuachu ve Sikan varken Agusto almaktan pek farkı yok bunun.
Orta saha rekabeti ve rotasyonu için eyvallah.
Ama bizim sıkıntımız ileri uçtaki ekibe katılacak, ekstra koşular ile santraforun boşalttığı alanlara sızacak, uzaktan şutla direnç kırabilecek bir adam.
Kızılyıldız'daki oyuncu bu profile daha yakındı.
Yorum
-
U-19 daki sağbeki beğenmiştim ben ismini unuttum şimdi.ters kademeleri falan iyiydi niye yukarı çıkarmadılar acaba,ihtiyacımızda vardı…İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBünyamin Balcı diyorlar sağ bek için bunların vizyonu bu kadar işte
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Hocam çorbacı gayrimüslim ve Rum kökenli vatandaşlara söylenen bir alay sözüdür. Fatih Tekke bu hakareti işitecek ne yaptı tam olarak mesela?İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Yazıcı'yı 2. getirdiğinde ne fayda gördün de 3.ye getiriyorsun.
Ertoyla çorbacının iqsunu topla üç hanelere ulaşmıyor
Yorum
-
İyi cikis yapmisti, performans olarak iyi denecek seviyedeydi, büyük kuluplerle ismi anilirdi ama bir iki sezondur pek adi sani duyulmaz oldu, gelisim olarak ilerleme kaydedemediİlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBünyamin Balcı diyorlar sağ bek için bunların vizyonu bu kadar işte
Yorum
-
Menzil tarikatına mensup olduğuna dair söylentilere istinaden böyle bi yakıştırma yapıyorlar..Malum onların bitmeyen çorba kavramı var..İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hocam çorbacı gayrimüslim ve Rum kökenli vatandaşlara söylenen bir alay sözüdür. Fatih Tekke bu hakareti işitecek ne yaptı tam olarak mesela?
Yorum
-
Oğuzhan Yılmaz Sarıyer'e kiralandı vasat bir performans gösteriyor şu ana kadarİlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleU-19 daki sağbeki beğenmiştim ben ismini unuttum şimdi.ters kademeleri falan iyiydi niye yukarı çıkarmadılar acaba,ihtiyacımızda vardı…
Yorum
-
Yok iyi bir çıkış yapmadı Anadolu takımlarının maçları özel olarak izlenmediği için oralarda bir genç oyuncu oynayınca iyi oyuncu sanılıyor hele birde büyük maçlarda vasat üstü performans gösterince büyük takımlarının göz bebeği oluyor bu futbolcular.İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İyi cikis yapmisti, performans olarak iyi denecek seviyedeydi, büyük kuluplerle ismi anilirdi ama bir iki sezondur pek adi sani duyulmaz oldu, gelisim olarak ilerleme kaydedemedi
Yoksa ilk çıktığından beri bayağı bayağı kötü futbolcu Serkan Asan'ın bile bir seviye altı
Yorum

Yorum