Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeni merkez orta saha ikilisi belli oldu : 6 no inao , 8 no benjamin

inao nun biraz daha gelişim kaydetmesi gerekiyor

benjamin olmuş bir oyuncu

çok fazla profil olarak birbirleri ile alakaları yok ama bu oyuncuların yedekleri 6 no için okay 8 no için jabol olur , elden çıkarılamadığı için
    TEKKEBALL

Yorum

• Kaleci ve 10 numara transferlerini yine Ukrayna'dan mı çözsek.10 numara transferi Artem Bondarenko ve kalecide Ukrayna milli takım kalecilerinden herhalde 1 tanesi olabilir...

Yorum

• 10 numara dışında merkezde hücuma dönük işler de yapabilecek oyuncu lazım.

Bizim hücumda sürükleyici oyuncu eksikliği de var. Örnek vermek gerekirse Yamal gibi psg daha şanslı 3 tane var. Doue Kvara Dembele peş peşe 5 atak topu versen 5inde de rakibin üstüne gidip pozisyon üretmeye çalışır. Waka'nın ilk yılı da öyleydi.

Zubkov zaten sürekli bire bir zorlayan bi oyuncu değil, Olaigbe de final noktasında acemi. Onun için sadece 10 numara yetmez merkezden hücuma delici koşular atacak dribbling atabilen 8 numara lazım. Şu Fitz Jim cuk oturur.

Yorum

• Cümleten selamün aleyküm
          Bmn tadilata girdikten sonra ilk defa bmnye girebildim aylardır okuyup yazamamak çok moral bozucu 😀

Boucharinin videosunu seyrettim
          Bizim oyunculardA olmayan ara pas,dripling,diagonal pas hepsi var
          Şut atma özürlüsü herhalde ona Bir şey diyemem

İlk dört maçta gördüğüm en büyük eksiklik Kazım ve zubkovun rakib defansın arkasina attıkları koşulara pas atan birinin olmaması idi
          Bu arkadaş ara pası gayet iyi atıyor

Eğer böyle ara pas atıyorsa Kazım bu ligde imparator olur
          “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Önce orta saha ve kanat eksikliklerini gider de kontenjan kalırsa o zaman tecrübeli bir yabancı kaleci almaya çalışırsın makul bir fiyata. Şu sıra yerli kaleci alınmaz vampir gibi kanını emerler adamın gerek yok.

İleriye çok özel, yetenekli hem oyun kurup hem de doğrudan skor katkısı yapan bir adam şart. Bouchari, Oulai ve Folcarelli üçü de dinamik, hızlı, hem top kapacak hem de topla katedebilecek oyuncular bu güzel de skor yükünü kim çekecek ? Orta sahayı hücuma kim bağlayacak ?

Yorum

• Amine Harit'te olmayıp Benjamin'de olan ne acaba ben onu merak ediyorum.
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada kale için ismi geçen Ortega baya iyi kaleci..
                ugurdan daha ıyı bır kalecı ortega

ortegadan daha ıyı bır kalecı yok Turkıyede kumas olarak da.

ama nedır? denız genc Turk kalecı yanına alınırsa ıyı olur.
                En son erenslash tarafından düzenlendi; 03.09.2025, 20:05.

Yorum

• 1.65 lik o çocuğu ezerler bu ligde çelimsiz bişey.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Yakında kornerlerde elek ederler bizi.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• ortega ve denızı alsınlar kaleye

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1.65 lik o çocuğu ezerler bu ligde çelimsiz bişey.
                        Abdülkadir Ömür'le şampiyon olduk. Hatta Başakşehir'in şampiyon yapıldığı sene hakemler onları kollamasa Ömür'le 2 şampiyonluğumuz olacaktı. O sezon 6 numaramız da Abdülkadir Parmak değil miydi?
                        “Beşiktaş için canımı veririm.”
                        —Şenol Güneş

Yorum

• Şu Depayı alın bari hücum hattımızda bir şef daha olsun kanattan oyun kuramıyoruz, takım işçilerle doldu, bu takıma General lazım
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ortega yetenekli bir kaleci. Kiralandı deniyor ama kontratının son senesi. Nasıl olacaksa.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İspanya'dan falan gelse ezilir derdim de Fransa Ligi sert bir lig, güçlü futbolcuların olduğu yer. Orada oynayan burada sırıtmaz.

Yorum

• Bi enes bardhi daha geliyor net...
                                bu yönetim neyin hayalini kuruyor hala anlamadim 90li yillarin ajaxini mi ne
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X