İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ben de buna yakın bir şey yazacaktımİlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBouchari 1,65 boy ve hızlı değil. Türkiye liginde bu tarz adamlar ekmek yiyemezler. Şu ana kadar ki en yanlış transferimiz oldu. Bardi, Fountas, Naci birleşimi
Hızı 0.90'a alıp izleyin. Videonun orjinal hali...
ama sonra adamın fransa liginden geldiğini hatırladım
fransada oynayan burda da oynar herhalde
he transferin doğruluğu yanlışlığı gerekliliği yine tartışılır o ayrı
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Bence dediğin tarzda biri son güne kadar alınacak.İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnayi, Bouchouari, Hamer… hepsi 6-8 tipi oyuncular. Bir tane 8-10 profilli birini alamadılar. Kafayı yersinBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Kaleci konusunda ülke bazında bu turnuvalarda, işte Avrupa kupası, Güney Amerika kupası, Afrika Kupası, Asya Kupası derece elde eden takımlar var.Örneğin Danimarka gibi, Avusturya gibi, Meksika gibi, Kolombiya gibi, Nijerya gibi, Japonya gibi onların kalecileri nasıldır.Böyle araştırınca kaleci konusunda daha kolay sonuca ulaşabiliriz...
Yorum
-
Çok zor kral. Bunları tekel 2000 almaya bakkala göndersen yolu şaşırıp kaybolurlarİlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bence dediğin tarzda biri son güne kadar alınacak.Yahsi Bati 51:28
- Beğen 1
Yorum
-
BMN'nin Fransa Ligi uzmanı Sefer A.'nın da oyuncu hakkındaki değerli yorumlarını almalıyız.İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ben de buna yakın bir şey yazacaktım
ama sonra adamın fransa liginden geldiğini hatırladım
fransada oynayan burda da oynar herhalde
he transferin doğruluğu yanlışlığı gerekliliği yine tartışılır o ayrı
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Hahahahahahaİlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çok zor kral. Bunları tekel 2000 almaya bakkala göndersen yolu şaşırıp kaybolurlar
Akşam akşam iyi güldürdün bizi, Rabbim de seni güldürsün inşallah.
- Beğen 1
Yorum
-
Sefer’i en son amazon.fr’den kilolarca kına siparişi verirken görmüşler. Uğurcan gitti, uğurcan gitti diye birşeyler sayıklıyormuş. Ben de görenlerin yalancısıyımİlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
BMN'nin Fransa Ligi uzmanı Sefer A.'nın da oyuncu hakkındaki değerli yorumlarını almalıyız.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
Bu adam düz halı saha topçusu. Tek ayakla oynuyor. Bizim ligdeki orta sahalar bunu ezer geçer. Boyundan dolayı değil tek ayakla oynadığı için.İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBouchari 1,65 boy ve hızlı değil. Türkiye liginde bu tarz adamlar ekmek yiyemezler. Şu ana kadar ki en yanlış transferimiz oldu. Bardi, Fountas, Naci birleşimi
Hızı 0.90'a alıp izleyin. Videonun orjinal hali...
Yorum
-
Yav Arjantin liginde, Brezilya Liginde yok mudur acaba hiç alınabilecek 8-10 numara tarzında bir oyuncu? 2-3 ligin dışına çıkmıyor scout ekibi ve Tekke hocam.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
O tren kacti. Frankfurt minimum 30-40 mio euro su an satabilir.Hem Türkiye niye gelsin.Sadece Para icin mi?İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan’dan gelen paranın 5M’u ile kaleci bütçesi açın, geri kalanını komple Can Uzun’a basın. İki seneye para ikiye katlanırçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 2
Yorum
-
Paranın doğru mentörlük verilmeyen gençler üzerindeki motive edici gücünü yabana atma Ertan hocam. Son model bir Porsche’ye her 19 yaşındaki Türk genci binmek ister.İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O tren kacti. Frankfurt minimum 30-40 mio euro su an satabilir.Hem Türkiye niye gelsin.Sadece Para icin mi?
Ayrıca ailesi rizeli diye biliyorum. Belki ucundan kenarından Trabzonspor’luluk vardır.En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 03.09.2025, 18:54.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
can uzun 19 yaşında frankfurta direkt oynuyor,değeri minimum şu an bile en az 25 m dir.alabileceğimize gerçekten inananan varmı!!İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O tren kacti. Frankfurt minimum 30-40 mio euro su an satabilir.Hem Türkiye niye gelsin.Sadece Para icin mi?
THE NORTH REMEMBERS
Yorum

Yorum