Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne ilkayı ya 40 yaşına gelmiş adam. Bu kafa yapısıyla avrupada 10 puan alamaz Türk takımları. Borçları bitirdiler ya para bol şimdi dağıt dur sağa sola. 3-4 seneye kalmaz tekrar borç zirve yapar sermaye arttırılarak gariban yatırımcı düdüklenir tekrar borç sıfırlanır. Ama burda kaybeden hep düdüklenen gariban halk,yetmiyor üstüne para verip düdüklendiği yere para verip stadyuma gidiyor. 1 lira vermem 1 lira istemem 1 tane forma almam günahımı bile vermem. Forma alacam da Ozan Tufan eşeğinin maaşını ödeyeceğim. Forma alan,maça giden,bu futbol piyasasına para kazandıran herkes avanaktır dostlarım.

o işler öyle olmuyor

eğer doğru ve dengeli ilk 11 ler kurarsan 35 yaşındaki oyuncu problem olmaz

bu işler sadece koşmaklada olmuyor, öyle olsaydı fb benfica karşısında organize olurdu, ne oynadıkları belli olmayan koşan oyunculardan kurulu fb organize atak yapamadı

modriç 40 yaşına kadar real madrid de oynadı, 40 yaşından sonrada milana transfer oldu

asıl problem bizde , ozan gibi mendy gibi lundstram gibi vasat oyuncuları izliyoruz, en son sosa yı hamsik i vakayemeyi izledikte biraz kendimize geldik, sonra gene fabrika ayarlarına geri döndük tabi

ne bireysel oyuncu izleyebiliyoruz ne de iyi bir takım organizasyonu, her hafta aksiyonu çok az olan kötü bir film izliyoruz,

kaliteli oyuncu izlemediğimiz için kalite algısını kaybettik, ilkay ın kalitesini o yüzden algılayamıyoruz, lundstram mendy gibi topçu zannediyoruz herhalde

süper ligde futbol ya nuri bilge ceylan tadında yavaş oynanıyor, yada pres oyunu nedeniyle kaos şeklinde oynanıyor, tabi ben bu ikisi arasından gene pres oyununu izlemeyi tercih ederim ama asıl futbol bu değil aga

fb deki sağ bek semedo bile farklı geldi, fb o kadar fizik takımı kurdu ki orta seviye tekniği olan semedo hemen fark ediliyor

futbolda kaliteyi basit şekilde şöyle açıklayabiliriz : güven
    bazı oyuncuların ayağına top gelince kafan rahat oluyor, oyuncu veriyor o güveni, kalitesiyle

bizde mesela zubkov da oluyor bu, top zubkova gelince kafan rahat, büyük kalite denilemez ama yeteneği olduğu kesin

tabi kaliteye sahip olmak maliyetli bişey, bu durumda ne yapacaksın ? takım organizasyonu ve pres futbolu, bodo glimtin yaptığı gibi
    bizde buda yapılmıyor
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Azılı bir emre mor karşıtıyım... menejeri olan âbisi mi neydi Trabzon'la dalga geçen tivit atmıştı bir ara söylenti çıktığında sanırım... karaktersiz şımarık çöplerden, nasıl yakıştırıyorsunuz şu takıma anlamıyorum
      Aral veya Başar'dan biri + bir yabancı kanat. Beşinci alternatif Cihan. Zorda kalırsan Sikan, Augusto. Kanat rotasyonu hallolur. Emre Mor saflarından ayrıldım ben de.
      ( ゚д゚)

Yorum

Melih Gaziantep'e gitti, keşke alsaydık kesinlikle dinamizm katardı iyi bir yedek olurdu
        Fizik gücü iyi olan tüm yerel oyuncular bal yapmayan yabancı oyunculardan kalite olarak iyi olmasada takım için daha yararlı oyun ve karekter ortaya koyarlar.

Kaleci konusunda en mizahi kulüp biziz taha satıldı diyer kalecilerin ligde tek maçı bile olmamış nasıl olduklarını kimse bilmiyor! bu ruh haliyle dandik bir kaleciye panik atakla manyak paralar saçarsak sürpriz olmaz
        En son objek tarafından düzenlendi; 7 saat önce.

Yorum

Şu saatten sonra yabancıya satışa ben bile karşı çıkmam...
          Hemfikirim

Yorum

• 36 bonservis almışız toplam sadece 12 milyon euro kardayız transfer döneminde ne para harcanmış öyle.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Transfer yapmak için neyi bekliyorlar hala bunlar

Yorum

• Ufuk Aral için şimdi daha da çok para ister eşekler
                objek aynen öyle
                Enaldo61işte öyle rezil hain bir yönetim var başımızda, atanmış, atayanlar tarafından biçilen bir Trabzonspor var ortada, yalAKalar anlamaz ama
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Gs ve bizimkiler transfer sovunu abartmislar. 36 milyoncuk..Burda herkes 20 ye bile onay verirdi. Bu dönen paralar inanilmaz. Yönetime zerre kadar güven olmadigi icin bu paranin kasaya girecegine inananlarin sayisi cok az. Bu yüzden bu transfer Agaoglu nun ilk döneminde bu rakamlara gerceklesseydi burasi bayram yerine dönerdi..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Azılı bir emre mor karşıtıyım... menejeri olan âbisi mi neydi Trabzon'la dalga geçen tivit atmıştı bir ara söylenti çıktığında sanırım... karaktersiz şımarık çöplerden, nasıl yakıştırıyorsunuz şu takıma anlamıyorum
                    ben yakıştıramıyorum sevdiğim bir adam da değil açıkçası. çok savruk ve mental sıkıntıları var. sadece ihtiyaçtan dolayı katlanmak zorunda olacağım alınırsa.

trabzonla dalga geçen kişi abisi olabilir ama bizim yönetim yıllardır koskoca takımla dalga geçer gibi oyun oynuyor. onlara nasıl katlanıyoruz asıl!

Yorum

Şu saatten sonra yabancıya satışa ben bile karşı çıkmam...

iyi ve kötü örnekler var, kötü örneklerin türkiyede olma olasılığı daha fazla

iyi örnek göztepe, kötü örnek adanademirspor , amatöre doğru yol alıyor

dernekler denetlenmediği gibi tahminim sahipli kulüpler hiç denetlenmiyor tff tarafından, avrupada denetleme var diye biliyorum, hull city ye transfer yasağı koymuşlardı bu sezon,bonservisli transfer yasağı diye biliyorum

avrupada da bazı sahipli kulüpler amatöre doğru yol alıyorlar yada küme düşürülüyorlar, lyon sezon başında düşürüldü,sonra iptal edildi,sahipli kulüp lyon

göztepe iyi örnek dedim ama şu olumsuzlukta var,göztepe miçiland (danimarka) benzeri kulüpler tamamen ticaret olarak organizasyonu yapıyorlar, öncelikli hedef patronun para kazanması, ha sonra başarılı olma hedefide var tabi, ama başarılı olmak yada olmamak onlar için problem değil

göztepe romulo yu 20 milyona sattı, sonra acayip bir yatırım yapmadılar hedef büyütmek için, oyuncu satarım kar yaparım takılırım kafasındalar

büyük kulüpler deyince başarılı olma hedefi oluyor manevi olarak, sen taraftar olarak şampiyonluk istiyorsun patron para kazanmak istiyor, nasıl olacak ?

tabi en kötü senaryo bu değil, yukarda dediğim gibi, ads örneğinde, patron çıldırdı maaşları vermiyor ve oyuncular ayrılıyor kulüpten, amatöre yolculuk başlıyor

denetim önemli, o da türkiyede yok

başka bişey , avrupada bazı kulüpler kar açıklıyor,bazıları ise ne kar ne zarar yapıyor,patron ve şirket demek kar demektir, türkiyede kulüpler kar yapmıyor ki, külliyen zarar, haliyle patron niye bu işle uğraşsın, kapatır dükkanı gider
                      TEKKEBALL

Yorum

• Bu saatten sonra Avrupa da bırak takımları Türk Milli takımını bile destekleyen adam değildir.
                        ermenistan dahi olsa Türk Milli takımını desteklemem.

​​​​​​Dün geceden beridir ne uyku uyudum ne birşey yaptım. Ne heves kaldı ne heyecan. Erdal hoşun halini görünce bende onunla birlikte ağladım da rahatladım.
                        benim başımda bin türlü dert varken bir de bu ertuğrul Doğan'in salaklık larıyla kendimi perişan ettim.

Hiç bir transfer yapılmasın. Eldekilerle lig de kalırız her türlü. Sonrasında ahmet başkan gelsin bizi düzlüğe çıkarsın.
                        S.N.O.O.S.

'M'

Yorum

• Kızıyorsunuz ama bu çocuklar varoş mahallelerde büyüyen, parasızlık çeken, okul okumayan çocuklar. Keza evlendikleri kız çocukları da öyle siz hiç doktor,öğretmen, akademisyen, diş hekimi futbolcu eşi gördünüz mü? Hal böyle olunca yani köken varoş olunca para,lüks, şehir beğenmeme, sonradan görme ne ararsan var oluyor. Yani bu sebepler biraz kültür meselesi aile yapısı yani. Kültürü para ile satın alamazsın doğuştan gelir. Doğuştan kültürsüzlük de bok gibidir yapıştı mı zor çıkar.

Yorum

• Yıllardır Fenerbahçe'nin bize düşmanlığını geveleyip duranlar. GS'nin bu köpekliğini unutmasınlar diyeceğim de selçuk, ceyhun, engin olayları daha dün gibi. Ne desem boş sahipsiz kaldık artık.
                            S.N.O.O.S.

'M'

Yorum

• İlk olarak Aykut Uçar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yıllardır Fenerbahçe'nin bize düşmanlığını geveleyip duranlar. GS'nin bu köpekliğini unutmasınlar diyeceğim de selçuk, ceyhun, engin olayları daha dün gibi. Ne desem boş sahipsiz kaldık artık.
                              Selçuk olayı haklısın, Ceyhun'u sen yolladin, Engin'i kovdun.

E 36 milyon gibi rakamda verilmeyek futbolcumuz yok. GS her sene böyle düşmanlık etse zaten 2 seneye borcumuz kalmaz.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu akşam kaleci işini çözse ve italyadan bir uçak indirse şaşırtsa hepimizi,şu sisli havada biraz dağılsa..
                                Yalnız Erto tembel ve uyuşuk bir başkan.Çalışkan ve akıllı bir başkan, akşam gelen büyük maddi gelirden sonra ertesi sabah gider en azından 1 tane orta sahaya yıldız oyuncu transferi yapardı.Örneğin Pellegrini gibi...

Bu erto'da beceriksizliğin yanında aşırı tembellikte var, uyuşuklukda var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X