Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    38 yaşında patricio!!
    37. 2 sene tertemiz oynar

Yorum

• Onana ne ya saçmalamayın artık yeter

Yorum

• Onana'dan vazgeçtim. Sebebi tek yıl kiralık yıllık 4'e gelir. Bizim için 4 milyon büyük bir para. 2 daha eklersin eğer eminsen Deniz'in tapusunu alırsın.
        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onana ne ya saçmalamayın artık yeter
          Jefferson vol-2
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Onana senelik 5-6 milyon eurodan aşağı oynamaz. Gelecekse Ortega gelsin.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• ısrarla dıyoruz kı 6 numara almayın. 8 ve 10 numara alın. once bunlar

6 sonra en son bakılır. mılan da olsa 6 ya para vermeyın.

Yorum

• Sıçtı sıvadılar transfer filan yapmasınlar abi eldekiler alt yapı yeter parayı boşa harcayıp gidecekler bunlar.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Szymanski falan alırlarsa kulüp binasını gider kendi ellerimle yakarım.türkiye ligine gelmiş en büyük balonlardan

fb den alacağımız tek makul yabancı djikuydu spartak yapmış niye talip olmadık anlamıyorum bize tam uyardı mou maymun etti adamı
                  En son doc holliday tarafından düzenlendi; 03.09.2025, 17:42.
                  THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İsterse bedava gelsin Onana'yı kaleci diye alanın

Yorum

• En son Anıl C tarafından düzenlendi; 03.09.2025, 17:41.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kayserıden bılalı alır bunlar kafayı yer herkes sonra yerlıyse denız dısında bır sey almasınlar

Yorum

• uğurcandan gelen parayı hiç edecekler belli oldu kaldılar akşam pazarına her sene aynı dejavu arkadaş nasıl bir planlama içindeler anlamış değilim

Yorum

• Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

forumda anket açsınlar uğurcan'ı efsane olarak gören yada seven 50 kişi çıkmaz. kaptanlık bile elinden alınmalıydı.

bir kere eleman her galatasaray maçında muslera'nın peşinde dolanan, forma değiştiren karaktersizin teki.

sen büyük takım futbolcususun. rakip takım oyuncusunun formasıyla ne işin var.

millet görüyorum uğurcan için ağlıyor. bana komik geldi açıkçası. ağlanacak adam değil

hani dersin kulübün efsanesi olmuş, karakterli bir oyuncu okey derim ama öyle bir durum da yok.

kaçmak için resmen fırsat kolladı.
                              Bende öyle düşünüyorum
                              efsanelik bir durumu yok
                              aileye gel , trabzon da yapamamışlar
                              ulan trabzon da ben de yapamam da o paralara yapamam ne demek
                              nasıl bir şımarıklık nasıl bir havalanma

bu uğurcan işi de ders olsun
                              yerli futbolcuya mukavelesine koyacaksın bir madde gidemeyecek 3 istanbul kulübüne
                              bilmiyorum var mı öyle bir yol
                              gelmeyen gelmesin , zaten trabzona geldiğine göre o an istanbul ihtimali yok seve seve imzalar çoğu
                              sıktı bu iş artık , vermek zorunda kalmak

Yorum

• 8 yok 10 yok sağ bek yedeği yok kaleci yok sol bek yedeği yok stoper istiyoruz ayrıca bunların üstüne gidip Depay alırlarsa alır bunlar yapar beklenir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X