İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Jefferson vol-2İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnana ne ya saçmalamayın artık yeterTHE NORTH REMEMBERS
- Beğen 1
Yorum
-
Szymanski falan alırlarsa kulüp binasını gider kendi ellerimle yakarım.türkiye ligine gelmiş en büyük balonlardan
fb den alacağımız tek makul yabancı djikuydu spartak yapmış niye talip olmadık anlamıyorum bize tam uyardı mou maymun etti adamıEn son doc holliday tarafından düzenlendi; 03.09.2025, 17:42.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
kayserıden bılalı alır bunlarİlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
kafayı yer herkes sonra yerlıyse denız dısında bır sey almasınlar
Yorum
-
Bende öyle düşünüyorumİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
forumda anket açsınlar uğurcan'ı efsane olarak gören yada seven 50 kişi çıkmaz. kaptanlık bile elinden alınmalıydı.
bir kere eleman her galatasaray maçında muslera'nın peşinde dolanan, forma değiştiren karaktersizin teki.
sen büyük takım futbolcususun. rakip takım oyuncusunun formasıyla ne işin var.
millet görüyorum uğurcan için ağlıyor. bana komik geldi açıkçası. ağlanacak adam değil
hani dersin kulübün efsanesi olmuş, karakterli bir oyuncu okey derim ama öyle bir durum da yok.
kaçmak için resmen fırsat kolladı.
efsanelik bir durumu yok
aileye gel , trabzon da yapamamışlar
ulan trabzon da ben de yapamam da o paralara yapamam ne demek
nasıl bir şımarıklık nasıl bir havalanma
bu uğurcan işi de ders olsun
yerli futbolcuya mukavelesine koyacaksın bir madde gidemeyecek 3 istanbul kulübüne
bilmiyorum var mı öyle bir yol
gelmeyen gelmesin , zaten trabzona geldiğine göre o an istanbul ihtimali yok seve seve imzalar çoğu
sıktı bu iş artık , vermek zorunda kalmak
- Beğen 1
Yorum

Yorum