Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Muhammed Şengezer için Trabzonspor ile görüştüklerini açıkladı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu bizim başkan kadar yeteneksiz iş bilmez bir başkan ben Trabzonspor tarihinde görmedim, ulan bir işide bitir be adam, rezil olduk iyice bir kaleci alacağız diye gitmediğimiz Anadolu klübü kalmadı,No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKirala gitsin viscayı başakşehire 1 yıllığına hem futbolu orda bırakmış olur hemde 1 yabancı hakkı doğurmuş olursun aklın yolu 1 ama bunlarda maalesef öyle kafa yok.
farkında değiliz ama kadro çok zayıfladı , özellikle uğurcanın gitmesinden sonra
bu 4 maçta 10 puan almamız (uğurcanın etkisi var bunda da) çok iyi oldu, yoksa düşme tehlikesi yaşayabilirdik
erdo nun iyi bir kadro mühendisliği yapmadığını biliyoruz, menejer transferleri, hayırseverlik adı altında yapılan çöp transferler
takımı yıllarca ayakta tutan en önemli parça ayrıldı (uğurcan),
her zaman söylerim, bu ligde uğurcanla oynadığında 1 puan cepte başlıyorsun maçlara,
kötü oynarken puan yada puanlar aldık, tahminim gelecekte şöyle olacak (iyi kaleci alınmazsa) : tekke sistemini kuracak, iyi oynayacağız bol pozisyon üreteceğiz , ama kaleci hataları nedeniyle puanlar kaybedeceğiz, tekke bunu alanyasporda çok yaşadı, iyi oyunları bol xg üretimi puan yada puanlar olarak dönmedi,çünkü kötü bir kaleci vardı kalede
arkadaşlar , farkında değiliz belki ama bence uğurcan tekke ile prime dönemine girmişti, libero kalecilik çok gelişti, çok rahat oyun kurmaya başladı,eski uğurcan iyi kurtarışlar yapan bir kaleci idi, şimdiki uğurcan komple bir kaleci oldu
viscayı unuttuk : kadro zayıflamışken oyuncu satmanın manası yok, visca ile bazı maçlarda skor elde edilebilir, bu tür erozyona uğramış kadrolarda visca vakayeme türü oyuncular da olmazsa kendini bir anda düşme hattında bulursun, haliyle visca kalmalı ve kadro boşaltılmamalıEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 04.09.2025, 17:29.TEKKEBALL
- Beğen 1
Yorum
-
Ben cidden bazı kafaları anlayamıyorum. Oulai'yi niye aldık Bouchari varken demek Şu gibi bir şey Olaigbe varken Zubkov varken neden gidip kanat alalım ki?
Bu iki oyuncu karbon kopya, aynı oyunu bize sürekli oynatacak yöntem bu farkında mısınız? Ne yapacağız mesela geriden top taşıyacak bir 6-8 istiyor hoca Oulai yoruldu, sakatlandı vs Okayı koyup kanser mi olucaz?
Hoca gayet mantıklı ilerliyor,
Oulai/Bouchari bir pozisyon
Folcarelli / Transfer bir pozisyon
Augusto / Transfer bir pozisyon
bu şekilde oynayacağız kanada ve sağ stopere de alternatif bakıyor adam bomboş oyuncu aldırmıyor takıma, hepsinin satış potansiyeli yüksek bu adamların. Gözümü sonuçlardan bağımsız 3 sene kapatır Fatih Tekke'yi beklerim, geliş zamanını bir önceki seferde asla istemeyen(ŞG zamanı), yeni başkanla gelsin diyen bir insan olarak söylüyorum."Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Somers61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Muhammed Şengezer için Trabzonspor ile görüştüklerini açıkladı.
29 yaşında vasat bir kaleci , buna bide bonservis mi vereceğiz
gene bir yerlerden telefon gelmiş olabilir diyeceğimde, bildiğim kadarıyla başakşehirin paraya ihtiyacı yok, 7,5 milyon avro bonservis özbek bir orta sahaya verdiler
ben halen bilal+gökhan paketine kayseriye bir para girdisi yapılacağını tahmin ediyorum, maddi olarak en zor durumda olan kulüplerden biri kayseriTEKKEBALL
- Beğen 1
Yorum
-
Visca, Ozanı versek ben yok demem ikisinden de kurtulmuş oluruz.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
29 yaşında vasat bir kaleci , buna bide bonservis mi vereceğiz
gene bir yerlerden telefon gelmiş olabilir diyeceğimde, bildiğim kadarıyla başakşehirin paraya ihtiyacı yok, 7,5 milyon avro bonservis özbek bir orta sahaya verdiler
ben halen bilal+gökhan paketine kayseriye bir para girdisi yapılacağını tahmin ediyorum, maddi olarak en zor durumda olan kulüplerden biri kayseriNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Doğan döneminde benim izlediğim en mantıklı transfer planlaması.İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen cidden bazı kafaları anlayamıyorum. Oulai'yi niye aldık Bouchari varken demek Şu gibi bir şey Olaigbe varken Zubkov varken neden gidip kanat alalım ki?
Bu iki oyuncu karbon kopya, aynı oyunu bize sürekli oynatacak yöntem bu farkında mısınız? Ne yapacağız mesela geriden top taşıyacak bir 6-8 istiyor hoca Oulai yoruldu, sakatlandı vs Okayı koyup kanser mi olucaz?
Hoca gayet mantıklı ilerliyor,
Oulai/Bouchari bir pozisyon
Folcarelli / Transfer bir pozisyon
Augusto / Transfer bir pozisyon
bu şekilde oynayacağız kanada ve sağ stopere de alternatif bakıyor adam bomboş oyuncu aldırmıyor takıma, hepsinin satış potansiyeli yüksek bu adamların. Gözümü sonuçlardan bağımsız 3 sene kapatır Fatih Tekke'yi beklerim, geliş zamanını bir önceki seferde asla istemeyen(ŞG zamanı), yeni başkanla gelsin diyen bir insan olarak söylüyorum.
Sonunu ne kadar getirebilecekler bilmiyorum.
Ama yapılmak istenen doğru.
Eren Mert ve Fatih Hoca kurgulamış da, bakalım yönetim ne kadar uygulayabilecek.
Yorum
-
Bilal tam çöpİlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleek bilgi :
konyasporda oynayan kaleci bahadır şengezerden daha iyi kaleci
şengezer mi daha çöp bilal mi daha çöp orası tartışılır
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Visca, Ozanı versek ben yok demem ikisinden de kurtulmuş oluruz.
zararlı çıkarız, çünkü
bilal + gökhan paketinin maaş+bonservis maliyeti toplamı en az 10 milyon avro olur, ve ikiside bizde yedek kalır,
yani 2 yedeğe 10 milyon avroluk bir yatırım yapmış olacaksın , bu arada visca ve ozan ın maaşını unutmuşum, bu oyuncuların maaşlarının yüzde 70 ini biz öderiz kayseriye giderlerse, ordan da zarar hanesi yazılır,bitti mi ? bitmedi , geniş kadron iyice daralırTEKKEBALL
- Beğen 1
Yorum
-
Ozaman Ali Sasal olsunİlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleek bilgi :
konyasporda oynayan kaleci bahadır şengezerden daha iyi kaleci
şengezer mi daha çöp bilal mi daha çöp orası tartışılır
Yorum

Yorum