Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Muhammed Şengezer için Trabzonspor ile görüştüklerini açıkladı.
    BordoMavi

Yorum

• Bu bizim başkan kadar yeteneksiz iş bilmez bir başkan ben Trabzonspor tarihinde görmedim, ulan bir işide bitir be adam, rezil olduk iyice bir kaleci alacağız diye gitmediğimiz Anadolu klübü kalmadı,
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kirala gitsin viscayı başakşehire 1 yıllığına hem futbolu orda bırakmış olur hemde 1 yabancı hakkı doğurmuş olursun aklın yolu 1 ama bunlarda maalesef öyle kafa yok.

farkında değiliz ama kadro çok zayıfladı , özellikle uğurcanın gitmesinden sonra

bu 4 maçta 10 puan almamız (uğurcanın etkisi var bunda da) çok iyi oldu, yoksa düşme tehlikesi yaşayabilirdik

erdo nun iyi bir kadro mühendisliği yapmadığını biliyoruz, menejer transferleri, hayırseverlik adı altında yapılan çöp transferler

takımı yıllarca ayakta tutan en önemli parça ayrıldı (uğurcan),

her zaman söylerim, bu ligde uğurcanla oynadığında 1 puan cepte başlıyorsun maçlara,

kötü oynarken puan yada puanlar aldık, tahminim gelecekte şöyle olacak (iyi kaleci alınmazsa) : tekke sistemini kuracak, iyi oynayacağız bol pozisyon üreteceğiz , ama kaleci hataları nedeniyle puanlar kaybedeceğiz, tekke bunu alanyasporda çok yaşadı, iyi oyunları bol xg üretimi puan yada puanlar olarak dönmedi,çünkü kötü bir kaleci vardı kalede

arkadaşlar , farkında değiliz belki ama bence uğurcan tekke ile prime dönemine girmişti, libero kalecilik çok gelişti, çok rahat oyun kurmaya başladı,eski uğurcan iyi kurtarışlar yapan bir kaleci idi, şimdiki uğurcan komple bir kaleci oldu

viscayı unuttuk : kadro zayıflamışken oyuncu satmanın manası yok, visca ile bazı maçlarda skor elde edilebilir, bu tür erozyona uğramış kadrolarda visca vakayeme türü oyuncular da olmazsa kendini bir anda düşme hattında bulursun, haliyle visca kalmalı ve kadro boşaltılmamalı
        En son jairzinho tarafından düzenlendi; 04.09.2025, 17:29.
        TEKKEBALL

Yorum

• Ben cidden bazı kafaları anlayamıyorum. Oulai'yi niye aldık Bouchari varken demek Şu gibi bir şey Olaigbe varken Zubkov varken neden gidip kanat alalım ki?

Bu iki oyuncu karbon kopya, aynı oyunu bize sürekli oynatacak yöntem bu farkında mısınız? Ne yapacağız mesela geriden top taşıyacak bir 6-8 istiyor hoca Oulai yoruldu, sakatlandı vs Okayı koyup kanser mi olucaz?

Hoca gayet mantıklı ilerliyor,

Oulai/Bouchari bir pozisyon
          Folcarelli / Transfer bir pozisyon
          Augusto / Transfer bir pozisyon

bu şekilde oynayacağız kanada ve sağ stopere de alternatif bakıyor adam bomboş oyuncu aldırmıyor takıma, hepsinin satış potansiyeli yüksek bu adamların. Gözümü sonuçlardan bağımsız 3 sene kapatır Fatih Tekke'yi beklerim, geliş zamanını bir önceki seferde asla istemeyen(ŞG zamanı), yeni başkanla gelsin diyen bir insan olarak söylüyorum.
          "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
          Özkan Sümer

Yorum

• Biz 5-6 verip bu Muhammed'i alacağız Başakşehir gidip 5-6 verip gsden Ahmet Kutucu'yu alacak senaryo belli. Gs'nin bize verdiği parayı bir yerden çıkarması lazım. Ertuğrul bu kirli oyuna alet oldu yerli olarak bir kaç bu tarz hamle daha olur muhtemelen.

Yorum

• Uğurcan'dan gelen paranın başakşehire gitmesi çok anarmal değil.

Bazen Sevinç Bazen Keder
              YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• ONANA'yı isteyen aklını yemiştir o kadar söyleyeyim. Dünyanın en boş kalecisi şu an. 8'e alsalar daha mantıklı bir tek ayakları iyi
                "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Somers61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Muhammed Şengezer için Trabzonspor ile görüştüklerini açıkladı.

29 yaşında vasat bir kaleci , buna bide bonservis mi vereceğiz

gene bir yerlerden telefon gelmiş olabilir diyeceğimde, bildiğim kadarıyla başakşehirin paraya ihtiyacı yok, 7,5 milyon avro bonservis özbek bir orta sahaya verdiler

ben halen bilal+gökhan paketine kayseriye bir para girdisi yapılacağını tahmin ediyorum, maddi olarak en zor durumda olan kulüplerden biri kayseri
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

29 yaşında vasat bir kaleci , buna bide bonservis mi vereceğiz

gene bir yerlerden telefon gelmiş olabilir diyeceğimde, bildiğim kadarıyla başakşehirin paraya ihtiyacı yok, 7,5 milyon avro bonservis özbek bir orta sahaya verdiler

ben halen bilal+gökhan paketine kayseriye bir para girdisi yapılacağını tahmin ediyorum, maddi olarak en zor durumda olan kulüplerden biri kayseri
                    Visca, Ozanı versek ben yok demem ikisinden de kurtulmuş oluruz.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben cidden bazı kafaları anlayamıyorum. Oulai'yi niye aldık Bouchari varken demek Şu gibi bir şey Olaigbe varken Zubkov varken neden gidip kanat alalım ki?

Bu iki oyuncu karbon kopya, aynı oyunu bize sürekli oynatacak yöntem bu farkında mısınız? Ne yapacağız mesela geriden top taşıyacak bir 6-8 istiyor hoca Oulai yoruldu, sakatlandı vs Okayı koyup kanser mi olucaz?

Hoca gayet mantıklı ilerliyor,

Oulai/Bouchari bir pozisyon
                      Folcarelli / Transfer bir pozisyon
                      Augusto / Transfer bir pozisyon

bu şekilde oynayacağız kanada ve sağ stopere de alternatif bakıyor adam bomboş oyuncu aldırmıyor takıma, hepsinin satış potansiyeli yüksek bu adamların. Gözümü sonuçlardan bağımsız 3 sene kapatır Fatih Tekke'yi beklerim, geliş zamanını bir önceki seferde asla istemeyen(ŞG zamanı), yeni başkanla gelsin diyen bir insan olarak söylüyorum.
                      Doğan döneminde benim izlediğim en mantıklı transfer planlaması.
                      Sonunu ne kadar getirebilecekler bilmiyorum.
                      Ama yapılmak istenen doğru.
                      Eren Mert ve Fatih Hoca kurgulamış da, bakalım yönetim ne kadar uygulayabilecek.

Yorum

• ek bilgi :

konyasporda oynayan kaleci bahadır şengezerden daha iyi kaleci

şengezer mi daha çöp bilal mi daha çöp orası tartışılır
                        TEKKEBALL

Yorum

ek bilgi :

Bilal tam çöp

Yorum

• Başakşehir'in kalecisi ne alaka ya takımdan soğutmak mı istiyor bu herifler

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Visca, Ozanı versek ben yok demem ikisinden de kurtulmuş oluruz.

zararlı çıkarız, çünkü

bilal + gökhan paketinin maaş+bonservis maliyeti toplamı en az 10 milyon avro olur, ve ikiside bizde yedek kalır,

yani 2 yedeğe 10 milyon avroluk bir yatırım yapmış olacaksın , bu arada visca ve ozan ın maaşını unutmuşum, bu oyuncuların maaşlarının yüzde 70 ini biz öderiz kayseriye giderlerse, ordan da zarar hanesi yazılır,bitti mi ? bitmedi , geniş kadron iyice daralır
                              TEKKEBALL

Yorum

ek bilgi :

Ozaman Ali Sasal olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X