Aynen aynen iyi adam alırsın. Alsan ne olacak bir sene sonra vururlar kafana alırlar elinden. Kaptanın gitmiş onlar mı gitmeyecek.
Var ya bu kadar net tespitlere bâzı manyaklar ne diyebiliyor acabâ, yok olmaz mı diyorlar 😀
Tek ümidim, kendisi gidici ve Ağaoğlu gelecek diye son vurgunu yapmak istediğinden dolayı ertoşun bu satışa onay verdiğidir... Ağaoğlu âcilen göreve
6ya 7ye monacoya vs satsan ne kaybedersin
bizim paraya ihtiyacımız mı var
geldiğimiz noktada sorun para mı
darma duman olmuş camiaya üç beş kuruş için bir darbe daha vurmak
o 3 5 kuruşu da çöp edip sktr olup gidecekler
Seneye de batagovu alırlar, wow iyi para dersiniz.
arka bahçedir dediklerinde susup oturursun.
istanbula gitmek isteyen herkes önce trabzona gelecek, en kolay yol.
Gol yedi güldü olayını hiç savunmadım fblilere sövdüm ama şu bir gerçek ki en az motive en trışka maçları gs maçlarıydı, en umursamaz maçları da...
Şimdi sırıta sırıta oynasın orda, bâzı yavşaklar da bize karşı oynadığında bile uuurcan uuurrcann diye tezâhürat yapar...
Kaptanımsı dedik boşuna demedik, pabucumun kaptanı, onu kaptan yapanın amg
Bence karısının çok büyük etkisi var bu transferde. Trabzon'da yaşamak istemediği ( malum, İstanbul'daki gem onun hem karısının kankaları var) biliniyor. Açıklamada bile yazmış "gerek ailem gerek ben yeni heyecanlar vs"
6ya 7ye monacoya vs satsan ne kaybedersin
bizim paraya ihtiyacımız mı var
geldiğimiz noktada sorun para mı
darma duman olmuş camiaya üç beş kuruş için bir darbe daha vurmak
o 3 5 kuruşu da çöp edip sktr olup gidecekler
ugurcan beyimiz illa istanbul diye tutturdu...hem istanbulda yasayacak, hem milli takim ici irtibarini yükseltecek, hemde yüksek ücret alacak...avrupada ona kimse bu sartlari sunmazdi...
Uğurcan dünyadaki aktif oynayan en iyi 3-4 kaleciden biriydi gs pahalıya almadı bence .yani donnaruma,raya martin,courtis 4. Bir isim gelmiyor aklıma uğurcandan iyi.alisson-oblak -neuer-sommer falan vardı ama yaşlandılar hepsi..
Bayern Munih sürekli Dortmund un yıldızlarını aldı, ne oldu Dortmund arka bahçe mi oldu pilot takim mi oldu? Adamlar üst üste CL finalleri oynadi yarışmacı takim oldu sürekli devler arenasinda.
Hee onlar kaliteli takviyeler yapti, 5 er 6 şar milyona yetenekli isimler aldi kaliteli iskeletler kurdu devam etti.
Ama sen şu parayi alip Kayseri nin yuhalanan kalecisi Bilal e harcayacaksan işte o zaman hep birlikte yönetime Ertuğrul a sövün o zaman hak ettiler demektir.
Muhammet, Bilal vs bu seviyelere gideceksen Onuralp e şans ver, kulübeye de tecrübeli ucuz bir kaleci al. Onuralp varken ligden kaleciye para verecek akla artik edilecek hakaretin de anlami yok. Söz bitti yani mecbur kongreyi bekleyecegiz.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum