İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan 3-4 milyon maaş bile koparamamış. Ne kadar heves etmişse artık. Boş kağıda imza atsaydın direkt
yüksek bonservis demek düşük maaş demektir
düşük bonservis demek yüksek maaş demektir
ederson : 13 bonservis 11 milyon avro maaş
skriniar : 6 bonservis 8 milyon avro maaş
yazıcıya lille 17 milyon bonservis 800 bin avro maaş verdi
uğurcan maddi konularda kariyeri boyunca zaten haksızlığa uğradı, bizde öz evlat kaptan alt yapı oyuncusu denilerek sömürüldü
gs de ise yüksek bonservis verdikleri için maaşı düşük kaldı, 2.3 milyon avro, bizde aldığı maaşın 2 katı, lakin gs maaş skalasına bakarsak düşük, bununda nedeni yüksek bonservis verilmesidir
menejerinden kaynaklıda olabilir bu durum, uğurcan 2022 de yeni 5 yıllık sözleşme yaparken 15 milyon avroluk bir çıkış maddesi koydurmuş olsaydı muhtemelen şu anki maaşı en az 4 milyon avro olurdu
uğurcana teşekkür edileceğine hakaretler ediliyor, oyunu hem düşük maaşa oynadı hemde sözleşmesinde ipleri tamamen kulübe bıraktı, bunu başka bir oyuncu yapmazdı
TEKKEBALL
- Beğen 1
Yorum
-
30 yaşında kaleciyi 30m euro ya geçirdik demek yerine neden ezik olmayı seçiyorsun Alper, eziklik hoşuna mı gidiyor? Ortada TS için drama ya da kaos yapilacak bir mesele yok. Abartıyorsunuz.İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sonraki kaleci ve 10 numara transferinde Galatasaray'dan görüş alınmalı, onların oyuncu grubuna ve sistemine uygun oyuncu alıp yetiştirmeliyiz.
Batagov a da 30 milyon verecek kadar paraları varsa onu da satalim. 30 yasinda adamdan 1 sampiyonluk parasını kasaya koymuşuz, taraftara bak 10 yaşında çocuk gibi alt yapi muhabbeti yapiyor. Kasaya giren paradan haberiniz var mi sizin?
Dortmund yıldızlarını Bayern e verdi, ne oldu oranin alt yapısı mi oldu yoksa her sene Avrupa da yarışan dev kulup mü oldu?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Kaleciler arasında gerçekten Deniz iyi isim. Hazır konyaya gitmişken Tunahan ı da alsak iyi olur.
Ayrıca rizespor Yahia Fofana ile anlaşmış haberleri var. 25 yaşında ve bence iyi yerlere gelebilecek bir isim. Yabancı alınacaksa biz almalıyız. Geçen sene küme düşme potasında tek başına direndi. %73 kurtarma becerisi var. Küme düşmeye oynayan takımda müthiş oran. Kaçırılmaması gerekiyor. Rize alırsa üzülürüm.
Manchester United kaleci almış. 3 kalecileri oldu. Altayı kolay çıkarırlar diye düşünüyorum. Ama kalede yine de önerim Yahia Fofana.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Takımı kaosa sokmayalım ve bide önümüzde şikebahçe maçı var.Beyinsizi eleştirmek ve kaosa sokmak beyinsizi düzeltmeyecek tam aksine daha çok hata yapmasına neden olacak.Önemli olan bu zor zamanda beyinsize doğru işler yaptırmak.Trabzonspor'un bir an önce orta sahasındaki sorunları düzeltirmek...
Yorum
-
Bence de, katılıyorum. Dün gece benzerini yazmıştım.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Abicim elimizde 2 tane genç kaleci varken gidip 1 genç kaleci daha almak bence işgüzarlık olur daha tecrübeli biri alınsa da şu gençlerin önüne açsak, iyi olan oynasa olmaz mı ?
Hangi Deniz'den bahsedildiğini kaçırdım, Forum da ağır bugün veya benim internetim mi yavaş, önceki mesajlara bakamadım. Onu öğrenmek istedim.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Elimizde maç tecrübesi olmayan kaleci zaten var. Bize oynayan kaleci lazım. Eğer sıfırdan başlayacaksak, transfere gerek yok. Ha Doğan, ha Ahmet / Onuralp..
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
Yorum