Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Taksitle ödeneceği için bir değeri yok, o para zaman içinde kimlerin cebinden kimlerin cebine gidecek belli değil, Trabzonspor'un bir faydasını görmeyeceği kesin..
    Biz de alırken taksitle alıyoruz fark eden bir şey yok ki sonuçta o para kasaya giriyor mu giriyor. Sen sanıyor musun ki yüksek bonservislerde nakit alışveriş oluyor. Kimin cebine girecek diye korkacaksak o zaman hiç adam satmamamız lazım

Yorum

• Korkunc para aldik, 30 yasina gelen, üstelik kaleci olan ve tek süper ligde oyniyan bi oyuncuya 30+ € müthis.

bu arada yeni kaptan kaleci olmasin, ugurcan bu konuda cok pasif‘di.

Tabikide 4 haftada topladimiz 10 Puani ugurcan sayesinde aldik. Ama bonservis gercekten annormal bir rakam

Yorum

• Bu paraların gerçek olduğunan inanan var mı? Uğurcan o parayı alacak yani öyle mi? Hahaha. Futbol tamamen pis işlere bulaşmış.

Yorum

• Yabanci kontenjani sorun olmasa en ideal kaleci adayimiz Atizigi olurdu

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uğurcan 3-4 milyon maaş bile koparamamış. Ne kadar heves etmişse artık. Boş kağıda imza atsaydın direkt

yüksek bonservis demek düşük maaş demektir

düşük bonservis demek yüksek maaş demektir

ederson : 13 bonservis 11 milyon avro maaş

skriniar : 6 bonservis 8 milyon avro maaş

yazıcıya lille 17 milyon bonservis 800 bin avro maaş verdi

uğurcan maddi konularda kariyeri boyunca zaten haksızlığa uğradı, bizde öz evlat kaptan alt yapı oyuncusu denilerek sömürüldü

gs de ise yüksek bonservis verdikleri için maaşı düşük kaldı, 2.3 milyon avro, bizde aldığı maaşın 2 katı, lakin gs maaş skalasına bakarsak düşük, bununda nedeni yüksek bonservis verilmesidir

menejerinden kaynaklıda olabilir bu durum, uğurcan 2022 de yeni 5 yıllık sözleşme yaparken 15 milyon avroluk bir çıkış maddesi koydurmuş olsaydı muhtemelen şu anki maaşı en az 4 milyon avro olurdu

uğurcana teşekkür edileceğine hakaretler ediliyor, oyunu hem düşük maaşa oynadı hemde sözleşmesinde ipleri tamamen kulübe bıraktı, bunu başka bir oyuncu yapmazdı
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir sonraki kaleci ve 10 numara transferinde Galatasaray'dan görüş alınmalı, onların oyuncu grubuna ve sistemine uygun oyuncu alıp yetiştirmeliyiz.
              30 yaşında kaleciyi 30m euro ya geçirdik demek yerine neden ezik olmayı seçiyorsun Alper, eziklik hoşuna mı gidiyor? Ortada TS için drama ya da kaos yapilacak bir mesele yok. Abartıyorsunuz.

Batagov a da 30 milyon verecek kadar paraları varsa onu da satalim. 30 yasinda adamdan 1 sampiyonluk parasını kasaya koymuşuz, taraftara bak 10 yaşında çocuk gibi alt yapi muhabbeti yapiyor. Kasaya giren paradan haberiniz var mi sizin?

Dortmund yıldızlarını Bayern e verdi, ne oldu oranin alt yapısı mi oldu yoksa her sene Avrupa da yarışan dev kulup mü oldu?
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• kaptanını gs'ye satan adam türkiye kupası finalini de para karşılığı rakibe satmıştır. ben bu olaydan bunu çıkarırım.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kaleciler arasında gerçekten Deniz iyi isim. Hazır konyaya gitmişken Tunahan ı da alsak iyi olur.

Ayrıca rizespor Yahia Fofana ile anlaşmış haberleri var. 25 yaşında ve bence iyi yerlere gelebilecek bir isim. Yabancı alınacaksa biz almalıyız. Geçen sene küme düşme potasında tek başına direndi. %73 kurtarma becerisi var. Küme düşmeye oynayan takımda müthiş oran. Kaçırılmaması gerekiyor. Rize alırsa üzülürüm.

Manchester United kaleci almış. 3 kalecileri oldu. Altayı kolay çıkarırlar diye düşünüyorum. Ama kalede yine de önerim Yahia Fofana.​
                  Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                  çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Takımı kaosa sokmayalım ve bide önümüzde şikebahçe maçı var.Beyinsizi eleştirmek ve kaosa sokmak beyinsizi düzeltmeyecek tam aksine daha çok hata yapmasına neden olacak.Önemli olan bu zor zamanda beyinsize doğru işler yaptırmak.Trabzonspor'un bir an önce orta sahasındaki sorunları düzeltirmek...

Yorum

• Futbolda herşey mümkün 2-3 seneye 2-3 m euroya geri Trabzona gelirsede şaşırmam, sonuçta Uğurcan bu yaştan sonra Buffon olmayacak bilidiğimiz Uğurcan işte,
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Galatasaray KAP
                        27.500.000 + KDV yaziyor
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Arkadaşlar o para Trabzonspor'un kasasına girdiği anda uçar. Dün gece balkonda derin Trabzonspor'un aksaçlıları yıldızları seyredip iç çeke çeke parayı çoktan pay etti . Şu vakitlerde kahvaltılarını yapıp parayı d.bank şubesinden çekmeye gidecekler.

Yorum

• Yusuf Ayçiçek 22 m euroya Araplara gitmiş, ben beğeniyordum ama Batagov da o zaman en az 40 eder,
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abicim elimizde 2 tane genç kaleci varken gidip 1 genç kaleci daha almak bence işgüzarlık olur daha tecrübeli biri alınsa da şu gençlerin önüne açsak, iyi olan oynasa olmaz mı ?
                              Bence de, katılıyorum. Dün gece benzerini yazmıştım.

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Elimizde maç tecrübesi olmayan kaleci zaten var. Bize oynayan kaleci lazım. Eğer sıfırdan başlayacaksak, transfere gerek yok. Ha Doğan, ha Ahmet / Onuralp..
                              ​Hangi Deniz'den bahsedildiğini kaçırdım, Forum da ağır bugün veya benim internetim mi yavaş, önceki mesajlara bakamadım. Onu öğrenmek istedim.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Umarım ilk maçında iki yerinden ayak kırılmalı bir başlangıç yapar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X