Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• klasik 4-2-3-1 oynayacak sanırım

------------------ugurcan----------------

pina-------savic/transfer----batagov----mustafa

----------------oulai--------folcarelli-------------------

zupkov--------------********-----------------olaigbe

--------------------onuachu------------------------------

alınacak 10 numaranın kalitesine bağlı olarak iyi kadro.

Ancak mesela kanat rotasyonu zayıf hatta yok gibi.

mendy ve cham yok hükmünde olduğu için merkezde de alternatif açısından sıkıntı var.
    En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Olaigbe li kadrolar bana göre hep defolu olacak gibime geliyor.

Waka ve Visca dan sonra çekilecek gibi değil.

Hatta Canini ve Trezege yi bile mumla arayacağız.

Yorum

• Yeni transferimiz hayırlı olsun.Tempo ve dinamizm yönünden focarelli ve oulai faydalı olacaktır.Artık bir tane oyun aklı olacak tekniği ve oyun görüşü ile fark yaratacak oyuncu koymak lazım orta sahaya o zaman dengeli bir orta sahamız olur.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bire bir aynı düşüncedeyim. Elinde öyle ya da böyle mendy cham varken okay ve augusto dan ortasaha yaratmaya çalışan teknik direktörümsü adam.
          Mendy ve Cham oynasaydı bu sefer 5 milyon Euro verdiğimiz Sikan ve Augusto niye oynamadı diyecektiniz

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok kötü hocalar geldi bu takıma ama tekke kadar kötüsünü hatırlamıyorum. Şu kasımpaşa seni sahana hapsediyor. Senin hocalığına tüküreyim. Tekke ye hoca diyen adam acilen futbolu bıraksın
            Kim gelsin mesela hoca önerin var mı?

Yorum

• Olaigbe ' ye neden gömülmüş burada anlamadım .

Dün ilk yarı itibari ile eli yüzü düzgün olan bir iki isim vardı . Bu isim de bunlardan bir tanesiydi .

Visca sözleşme aldığından beri 3 kuruşluk top oynamıyor. Sözleşme imzalandığında da böyle olacağını bir kaç kere yazmıştım. Çünkü transfer sezonları girişinde hemen hemen aynı performansları verip akabinde performansı dipleri görmüştü.

Nwakaeme ve Visca ' ya teşekkür edilip yolları ayırdıktan sonra kanat rotasyonu için muhakkak takıma bir isim katılmalı.

Boştaki Emre Mor hem yetenek hem de hareketlilik manasında buradaki işimizi bu sene için görecektir. Takıma katmakta fayda var diye düşünüyorum.

Orta saha için ismi geçen oyuncular arasında iş yapabileceğini düşündüğüm tek isim Brownhill . Diğer isimler beni o kadar heyecanlandırmıyor.

Renato gittiği hiç bir takımda tutunamamış ve performansı sürekli düşüşte olan bir isim .

Kariyerinin büyük bölümünü İskoçya ' da geçirip , sonrasında premier yapıp orada tutunamamış olan isme de ısınamadım .

Kamada ismi de geçiyor. Adamı daha önce izlemedim ama videolardan gördüğüm kadarıyla üst düzey bir tekniğe sahip değil. İş ahlakının yüksek olacağını düşündüğümden , Brownhill alınmazsa ve başka bir isim de basına düşmezse Kamada ismine de hayır diyemem .

Yorum

• Bu arada daha önceki hocalarda da aynı tip değerlendirmeyi yapmıştım . Bunda da yapacağım.

İlk yarı doğru dürüst organize atağın yok , kaleyi bulan şutun yok ve takımın futbol namına hiç bir şey vaat etmiyor. İkinci yarıya aynı takım ile başlayarak tam olarak ne amaçlıyorsun ? Ne değişecek mesela ? Tüm futbolculara bir anda vahiy mi inecek ?

Devre arası en az 2 değişiklik yapılmalıydı.

Hoca 'nın 60 65 fantezisi yüzünden , o ara gol yesek bir daha da çıkaramazdık .

Takım 2 haftadır şansa bala kazanıyor.

Geçen hafta kaleyi bulan şut 1 , gol 1 . Bu hafta kaleyi bulan şut 1 , gol 1 .

Papaz her zaman pilav yemez .

Yorum

• Yonetimin su ana kadar yaptıkları ve yapmadıkları ile iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum

Fatih Tekke nin iyi niyetli olduğunu ama gelinen noktada gözünün önünde olan şeyleri göremediğini düşünüyorum

Yorum

• Trabzonspor çekirge misali şansa 2 maç kazandı, kadro inanılmaz yetersiz, 5'er milyon eurolara alınan topçular 1 milyonluk oyuncular..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bu takıma Onuachu'ya varken kanat transferi yapılmazsa geçmiş olsun, kanat yok takımda..

Yorum

• Bunlar ciddi ciddi Renato Sanchez'i alacaklar sanırım. İsmi geçen oyuncular içinde bitmeye en yakın isimmiş. Şu an bir şey yazmayacağım; ancak transfer resmileşirse, gelir buradan en ağır ifadeleri hep birlikte kullanırız. Hem yönetim hem de buna onay veren Fatih Tekke için.
                        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                        Karl Marx
                        анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunlar ciddi ciddi Renato Sanchez'i alacaklar sanırım. İsmi geçen oyuncular içinde bitmeye en yakın isimmiş. Şu an bir şey yazmayacağım; ancak transfer resmileşirse, gelir buradan en ağır ifadeleri hep birlikte kullanırız. Hem yönetim hem de buna onay veren Fatih Tekke için.
                          Senede 4 maç oynar, Augusto gibi 500 bin euroluk oyuncuya 5 milyon verenler Renato sakatını da alırlarsa hiç şaşırmam..

Yorum

• ben bu takımın geçen seneki takımdan bile kötü olduğunu düşünüyorum. bu kadar transfere para harcadık üstelik. sorun nerde teşhis konulamıyor.

agusto, pina, olaigbe transfer faciası. 5 milyon euro paralar verdiğimiz adamlar sahada fark yaratacak. böyle maçlarda ortaya çıkacak. agusto gol attı ama sahada yok. pina desen hücuma bindirme bile yapamıyor. olaigbe sadece topu ayağına alıyor çalım atıyor devamı yok.

transferde çok büyük kumar oynadık. bakalım ne olacak.
                            En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Renato olayı umarım doğru değildir

Yorum

• Renato Sanchez ismi basına öylesine atılmış bir isimdir diye düşünüyorum.

Aklı olan herhangi bir insan , oyuncunun yeteneklerinden bağımsız bu oyuncuya yönelmez.

Adamın kariyeri boyunca çıktığı maç sayısı 296 , kaçırdığı maç sayısı 169 Daha da fazla veri paylaşımına gerek yok sanırım .

Adamın son iki sezonda sakatlıktan dolayı kaçırdığı maç sayısı 60 .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X