Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben bu takımın geçen seneki takımdan bile kötü olduğunu düşünüyorum. bu kadar transfere para harcadık üstelik. sorun nerde teşhis konulamıyor.

agusto, pina, olaigbe transfer faciası. 5 milyon euro paralar verdiğimiz adamlar sahada fark yaratacak. böyle maçlarda ortaya çıkacak. agusto gol attı ama sahada yok. pina desen hücuma bindirme bile yapamıyor. olaigbe sadece topu ayağına alıyor çalım atıyor devamı yok.

transferde çok büyük kumar oynadık. bakalım ne olacak.
    Hocam , adamları almak problem değil asıl problem alınan oyunculara göre bir oyun kurgusu oluşturmak .

Mesela geçen hafta Zubkov oynadı bu hafta Visca kadroya girdi . Peki ama sahada ne verdi ? Visca 65 dakika sahada kalacak ne yaptı ?

Yedekte Mendy ve Cham var . Beğenirsin beğenmezsin ama bu iki isim de tabela yapabilen ve kadrodaki diğer isimlere göre ayakları daha iyi olan oyuncular . Hadi Mendy ' nin mental problemi varmış. Hoca öyle söylemişti .

Cham neden oynamıyor hocam ? Bizim geçen sezon 6 gol 12 asist katkısı vermiş adamı her maç yedekte bekletecek lüksümüz var mı ? Bu oyuncudaki problem nedir ?

Her işi futbolcu ile çözeceksek , takımın başındaki hoca ne yapacak ?

Ben kadronun , 2 tane 90 dakikalık maçta toplam 2 tane isabetli şut çekecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum . Daha doğrusu , oynadığımız takımlar göz önüne alındığında , bu takımlara karşı bu kadar kötü istatistik yapacak kadar kötü olduğunu düşünmüyorum .

Yorum

• Hocanın sürpriz dediği bence Renato.

Nedense hâla Puertas için uğraştıklarını düşünüyorum.
      En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• Hoca taktı stopere alın stoperini de rahatlasın o zaman sayısız gol pozisyonuna gireriz..

yahu takım şutsuz pozisyonsuz maç bitiriyor ayıptır hala stoper de stoper

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoca taktı stopere alın stoperini de rahatlasın o zaman sayısız gol pozisyonuna gireriz..

yahu takım şutsuz pozisyonsuz maç bitiriyor ayıptır hala stoper de stoper
          Hücum anlamında inanılmaz vasat bir takımız, ne orta saha yeterli ne de kanatlar, şansa 2 maç kazandık, bu takım Başakşehir'in önünde bitiremez bu ligi net.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İki maçta 3. Bölgede 1 veya 2 defa arapası denedik.8 veya 10 numaraya mutlaka inceci adam lazım.folcarellinin mücadelesine lafım yok ama oda ince işlere girdimi bocalıyor.
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Son gunlerde ismi gecen adamlar. Emre mor ismine Tekke onay verirse girisim olacak. Renato Sanchez icin de aynisini soyluyorlar. Aral simsir ve Eren dinkci icin teklif hazirligi var. Bizimkiler henuz harekete gecmemisler gececeklermis. Arada bosluk yarat Gokhan sazdagi, Gorkem saglam, Melih kabasakal, Can bozdogan falan ne varsa al gel. Sonra yine bunlarla ugrsmaya devam et. Cok adama ihtiyac var.

Ortasaha PSG 28 yaş Portekizli Renato Sanchez 3M 1.76 boy 2027 yazı

Ortasaha Westham 25 yaş Iskoç Andrew Irving 4M 1.90 boy 2026 yazı

Ortasaha Bournemouth 29 yaş Danimarkalı Philip Billing 10M 1.93 boy 2027 yazı

​On numara Porto 24 yaş İspanyol Ivan Jaime 5M 1.80 boy 2028 yazı

Sol kanat Midtjylland 23 yaş Doğuhan Aral Şimşir 3M 1.75 boy 2029 yazı

Sağ kanat Freiburg 23 yaş Eren Dinkçi 8M 1.88 boy​

Yorum

• Olaigbe'ye de fazla yükleniyorsunuz gayet iyi başladı ama hakem sertliğe müsaade edince sindi biraz.

Ayrıca al ver yapabileceği yanında yöresinde adam yoktu. 4 hücumcuyla oynadık sözde ama sahada birbirinden kopuk 4 adam. Agusto çok aksattı takımı. 10 numarasız takım işini sil hoca kafandan.

Mustafa desen kafasını eğiyor topu kaptırana kadar hurra. Kulağı çekilmesi lazım.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kim gelsin mesela hoca önerin var mı?
                  yerli nuri şahin yabancı marco rose ilk aklıma gelenler. Çok daha fazla alternatif sayılabilir.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Stoperde su an Savic, Batagov, Baniyya, Serdar saatci, Arda ozturk var. Salih malkocoglu nu da belki de hoca kafasinda stoper diye kodladi. Sanirim stopere adam gelirse Baniyya gidecek, Karagumruk istiyordu adami. Bu kadar adam varken bari Serdar saatciyi bir yerelere kiralasalar. Henuz 22 yasinda gelisim gosterebilir.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocanın sürpriz dediği bence Renato.

Nedensen hâla Puertas için uğraştıklarını düşünüyorum.
                      Eğer Puertas’ın transferi için en ufak bir ihtimal bile varsa, sınırlar sonuna kadar zorlanmalı. Çünkü hızlı oyun, ileride pres ve taraftarın istediği pragmatik futbola en çok katkıyı verecek oyuncu olarak onu görüyorum.

Bu takımın geçen sezon iddiası sözde bitmişken Kasımpaşa ile oynadığı maça bakın, bir de dünkü maça bakın… Arada ne kadar fark var. Bu kadar kötü futbolun sebebi de sadece oyunculara yüklenmemeli.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mendy ve Cham oynasaydı bu sefer 5 milyon Euro verdiğimiz Sikan ve Augusto niye oynamadı diyecektiniz
                        ilgisi yok dünkü maçı izledik ortasahe hem defansif hem ofansif olarak leş attı. Eeee elinde mendy cham gibi iki alternatif var. Onu bırak onuachu neredeyse 10 numara gibi oynadı adam sürekli ortasahaya geldi. Kaleye attığın şut yok. augusto ne zaman o mevkide oynadı. Sen dünkü futbolu beğendin mi? Ne oynadı takım dün?

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ilgisi yok dünkü maçı izledik ortasahe hem defansif hem ofansif olarak leş attı. Eeee elinde mendy cham gibi iki alternatif var. Onu bırak onuachu neredeyse 10 numara gibi oynadı adam sürekli ortasahaya geldi. Kaleye attığın şut yok. augusto ne zaman o mevkide oynadı. Sen dünkü futbolu beğendin mi? Ne oynadı takım dün?
                          Dün gayet iyi bir şekilde mücadele etti takımı tek pozisyon vermedi. Orta saha transferleri gelince çok daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Genç oyunculardan kurulu bir kadro bu süreç biraz sancılı geçecek ve bu sürecin ilk iki haftasını 2 galibiyetle tamamladık gayet iyi.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Renato Sanchez ismi basına öylesine atılmış bir isimdir diye düşünüyorum.

Aklı olan herhangi bir insan , oyuncunun yeteneklerinden bağımsız bu oyuncuya yönelmez.

Adamın kariyeri boyunca çıktığı maç sayısı 296 , kaçırdığı maç sayısı 169 Daha da fazla veri paylaşımına gerek yok sanırım .

Adamın son iki sezonda sakatlıktan dolayı kaçırdığı maç sayısı 60 .
                            Renato sanchezi ben gerçekten erken ysşta futbolu bıraktı sanıyordum ironi falan değil.o kadar uzun zamandır yokki piyasada unutmuşum adamı.menajer üfürmesidir o kadarda beyinsiz olduğunu düşünmüyorum başımızdakilerin.zaten 8 numara sanchez 10 numara ile alakası yok,folca ve 19 luk bebe ile iki 8 nomuz oldu daha bu tip oyuncuya gidiceklerini sanmıyorum.6 da istemiyorum artık 10-15 milyon arası parayı basıp bilekleri ince olan güney amerikalı asist ve gol yönünden skorer bir 10 noya gömsünler parayı.yukarıda bir arkadaş demiş bize tam olarak prime alex-jaja-talisca lazım….

pellegriniyi,kamadayı falan çok isterdim 10 için ama bu kadroya o tip bir adamda olmaz artık,bütün gol yükü zubkov ve onuachu’nun omuzlarında bu yükü paylaşacak asist golde çift hanelere çıkacak adam lazım..oleigbede en azından bu sene için asist-gol anlamında çok iş yapacak gibi durmuyor,onun bizim ligin sertlik seviyesine alışması bile ilk devrenin sonunu bulur..
                            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• 2018 yazinda Ali koc Marco Rose u Fenere getirmeye calisti, olmayinca Philip Cocu getirildi. 2022 yazinda ise Galata Marco Rose u istedi olmayinca Okan Buruk getirildi. G.tu b.klu oyuncular bile bize gelmek istemezken yazilan teknik direktor ismine bak. Forvete de Mbappeyi cekelim mi

Yorum

• antalya,samsun,fener bu 3 maç sonra ya tekke rüştünü ispatlar yada çok fena patlar. Takımın verdiği emareler bana hiç ama hiç olumlu gelmiyor.

Hep birlikte göreceğiz. Transfer yapılmadı diye elindeki iki tane yatırım yapılmış ortasahayı yok saymak enayiliktir.​

Yorum

Yükleniyor...
                                X