Lan ortasaha beklerken Melih midir nedir onu alıp kapamasın bunlar transferi şimdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Günahıyla sevabıyla Oulai alındı artık 8 numaraya değil bağıra bağıra 10 numaraya ihtiyacı var takımın.
2 maçtır topu getiriyorsun 3. bölgeye elleri ayakları birbine dolaşan oyuncularla dolu. Şutu golü geçtim pozisyona bile giremiyoruz.
Herkese 5er milyon dağıttınız 10 numaraya kesenin ağzını açın. Topu rakip kaleye sürecek fizikli şutu olan bi 10 numara ihtiyacı var.
Ömür Bardhi gibi yerden bitme adam koymasınlar oraya
Yorum
-
Oulasi fotoğraf attı, geliyormuş. Folcarelli ile bu ikisi cift yönlü orta saha olur diye düşünüyorum.
Şu maçtan sonra ihtiyacımız kesin olarak netleşti. Bize "prenses pasör 8-10" degil A kalite net "skorer ve efektif 10" gerekiyor.
Jaja, Benfica dan gelen Talisca, Alex gibi özel 10 lazım. Onuachu arkasina bu profil koyacaksın ya da Metalist ten gelen Sosa profili de olabilir."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 3
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünahıyla sevabıyla Oulai alındı artık 8 numaraya değil bağıra bağıra 10 numaraya ihtiyacı var takımın.
2 maçtır topu getiriyorsun 3. bölgeye elleri ayakları birbine dolaşan oyuncularla dolu. Şutu golü geçtim pozisyona bile giremiyoruz.
Herkese 5er milyon dağıttınız 10 numaraya kesenin ağzını açın. Topu rakip kaleye sürecek fizikli şutu olan bi 10 numara ihtiyacı var.
Ömür Bardhi gibi yerden bitme adam koymasınlar oraya
- Beğen 1
Yorum
-
nene (fb) ve oulai nin aynı gece istanbula gelmesi enteresan bir tesadüf
Das ist die Übersichtsseite von BLACKSKILL. Auf dieser Seite sind alle Spieler einsehbar, die BLACKSKILL betreut.
aynı menejerin oyuncuları
bu arada club brugge a bugün transfer olan diakhon nunda menejeri
menejerde iyi afrikalı wonderkidler var görünüyorTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda hep futbolcuların seviyelerini eleştiriyoruz. Biraz staff eleştirisi yapacağım. Fatih Tekke'nin teknik ekibinin süper lig seviyesinde olmadığını düşünüyorum.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
---------------------ugurcan-------------------
-----------pina-----savic-----batagov---------
******--------oulai-----folcarelli--------mustafa
--------zupkov-------onuachu------olaigbe----------
epey tempolu takım olur ama skor açısından kısır olur. Mesela satılmasa sağa pedro cuk otururduALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Sefer A.
- My
- Doğukan Uçan
- Mehmet Fatih Yavuz
- Mert Oğuzlu61
- Anıl C
- jairzinho
- Ertan1982
- AyhanPe