Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lan ortasaha beklerken Melih midir nedir onu alıp kapamasın bunlar transferi şimdi.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Günahıyla sevabıyla Oulai alındı artık 8 numaraya değil bağıra bağıra 10 numaraya ihtiyacı var takımın.

2 maçtır topu getiriyorsun 3. bölgeye elleri ayakları birbine dolaşan oyuncularla dolu. Şutu golü geçtim pozisyona bile giremiyoruz.

Herkese 5er milyon dağıttınız 10 numaraya kesenin ağzını açın. Topu rakip kaleye sürecek fizikli şutu olan bi 10 numara ihtiyacı var.

Ömür Bardhi gibi yerden bitme adam koymasınlar oraya

Yorum

• Burda hep futbolcuların seviyelerini eleştiriyoruz. Biraz staff eleştirisi yapacağım. Fatih Tekke'nin teknik ekibinin süper lig seviyesinde olmadığını düşünüyorum.

Yorum

• Oulasi fotoğraf attı, geliyormuş. Folcarelli ile bu ikisi cift yönlü orta saha olur diye düşünüyorum.

Şu maçtan sonra ihtiyacımız kesin olarak netleşti. Bize "prenses pasör 8-10" degil A kalite net "skorer ve efektif 10" gerekiyor.

Jaja, Benfica dan gelen Talisca, Alex gibi özel 10 lazım. Onuachu arkasina bu profil koyacaksın ya da Metalist ten gelen Sosa profili de olabilir.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yorum

• Hoca çift forvet işine kafayı takmamıştır umarım tam öyle bir tipi var çünkü bir şeye taktımı ıq seviyesi yerlere düşen model

Yorum

• Yorum

• Bouchouari nin Paoka imza atacagi soyleniyor. Mamadou Sangare Fransaya Lense gidiyor. Tomas Suslov capraz baglarindan sakatlandi. Zaten onda Verona ile gorusulmus ama transferde mesafe kat edilememisti.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Günahıyla sevabıyla Oulai alındı artık 8 numaraya değil bağıra bağıra 10 numaraya ihtiyacı var takımın.

2 maçtır topu getiriyorsun 3. bölgeye elleri ayakları birbine dolaşan oyuncularla dolu. Şutu golü geçtim pozisyona bile giremiyoruz.

Herkese 5er milyon dağıttınız 10 numaraya kesenin ağzını açın. Topu rakip kaleye sürecek fizikli şutu olan bi 10 numara ihtiyacı var.

Ömür Bardhi gibi yerden bitme adam koymasınlar oraya
                    Doğru ama öte yandan tek başına neyi değiştirir bir on numara emin değilim. Hani saha içinde takımda bir sistem görsek diyeceğim ki bir şeyler var en azından, eksik parça da gelirse daha iyi oluruz. Ama şimdiye kadar öyle bir sistem göremedik.

Yorum

• nene (fb) ve oulai nin aynı gece istanbula gelmesi enteresan bir tesadüf

Das ist die Übersichtsseite von BLACKSKILL. Auf dieser Seite sind alle Spieler einsehbar, die BLACKSKILL betreut.

aynı menejerin oyuncuları

bu arada club brugge a bugün transfer olan diakhon nunda menejeri

menejerde iyi afrikalı wonderkidler var görünüyor
                      TEKKEBALL

Yorum

• Mendy ve Cham oyuna girdikten sonra ki özellikle Chamın suratı sirke satıyordu bu ikisinin bileti kesilmiş bu belli oldu.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Yav çok önemli değil de,
                            Öldün mü sakızsızlıktan, ilk defa yeni bir camiaya gelmişsin, 2 satır konuşacaksın, cak cak cak sakız çiğniyorsun, değişik 🤷🏻‍♂️

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burda hep futbolcuların seviyelerini eleştiriyoruz. Biraz staff eleştirisi yapacağım. Fatih Tekke'nin teknik ekibinin süper lig seviyesinde olmadığını düşünüyorum.
                              bire bir aynı düşüncedeyim. Elinde öyle ya da böyle mendy cham varken okay ve augusto dan ortasaha yaratmaya çalışan teknik direktörümsü adam.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ---------------------ugurcan-------------------

-----------pina-----savic-----batagov---------

******--------oulai-----folcarelli--------mustafa

--------zupkov-------onuachu------olaigbe----------

epey tempolu takım olur ama skor açısından kısır olur. Mesela satılmasa sağa pedro cuk otururdu
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Yükleniyor...
                                X