Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• almeida kariyer olarak vasatı aşamamış bir isim. istatistikleri ortada. yani dünya üzerinde hiç kimse böyle bir oyuncuyu fark etmedi biz peşinde koşuyoruz öyle mi. bundan ne colman, ne simkovyak, ne sosa, ne hamsik olur. 8 numara ile uzaktan yakından alakası yok. bildiğin 10 numara pozisyonunda oynuyor. eğer gelirse kulüp tarihinin en büyük fiyaskolarından birisi olur. bardhi'yi bile mumla aratır o kadar diyorum. almeida trabzonspor'un oyununa yada orta sahasına ne katabilir. hiç bir seviye falan atlatmaz. yan pas geri pasa devam. orta sahaya nigez, pellegrini, paredes gibi net futbolcular lazım. kulübün paralarını böyle oyunculara harcamayın. yol yakınken bu hatadan dönün. takımda topla giden, oyuncu eksilten isim eksikliği var. bunun gibi bal yapmayan arı ayarındaki bir isme o parayı vermek kulübü gereksiz yere masrafa sokmaktan başka bir işe yaramaz.
    En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Paşa yenik hemen bi Ozan saralım

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Almeida'nın az önce 3 maç 8 dakikalık kesit bir videosunu izledim. Adam 10 numara giymiş 1 tane adam eksiltme yok, şut yok. Skor yapamamasına şaşmamalı. Cham'ı mumla ararız gibime geldi. Konuşulan maliyetlere aman diyim. Diğer adı geçenlerden birini getirsinler.

Belki deyisik bir ortamda kendisini yeniden şarj edip bir çıkış yakalayabilir?
        Esas düşündürücü olan İspanya’yi bırakıp bize gelmesi!…

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Belki deyisik bir ortamda kendisini yeniden şarj edip bir çıkış yakalayabilir?
          Esas düşündürücü olan İspanya’yi bırakıp bize gelmesi!…
          adam Valencianın en az para kazanan oyuncusuymuş bizde 3-3-5 teklif ettiysek ne Valencia kalır ne Paris kalır

No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İsmi çıkanlardan en kötüsünü aldılar, Ozan'dan daha iyi değil..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Bu adam skills videolarinda bile böyleyse gerçekte nasıldır düşünün.

Bardhi 2 diyenler çok doğru yorum yapmış bu ne ? Videonun yarisi aldığı topu hızlıca geriye oynamasiyla geçiyor. Ulan bu bizim en büyük eksiğimiz zaten biz bundan kurtulmaya çalışıyoruz.

Bunu hangi scout izleyip onay verdi acaba ?

Şu adam bonservissiz gelse bile laf edersin bir de 5 6 milyon para mı vereceğiz ?

Ulan o kadar transfer yattı şu yatmaz da alir gelirlerse bak sen komediye.

Yorum

• https://youtu.be/1PDfmXSAojs
                    4-3-3 un klasik ic oyuncusu. Bildigimiz on numaralardan degil. Bilbao, Real madrid ve Sevilla maclarini iceren 8 dakikalik videosu felaket ama bunlar sadece son 3 maclik seyler. Tekke 3-5-2 taktigine gore mi dusunuyor bu oyuncuyu. 5 lideki ic oyuncu yapacak belki de adami bilemem.
                    https://x.com/ScoutByAlp/status/1953795921931620787
                    En son jpositve tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

4-3-3 un klasik ic oyuncusu. Bildigimiz on numaralardan degil. Bilbao, Real madrid ve Sevilla maclarini iceren 8 dakikalik videosu felaket ama bunlar sadece son 3 maclik seyler. Tekke 3-5-2 taktigine gore mi dusunuyor bu oyuncuyu. 5 lideki ic oyuncu yapacak belki de adami bilemem.
                      Hocam adamın videoda iyi yaptığı bir şey yok ki Tekke bunun nesinden faydalanacak ? Tekke ısrarla istiyor haberlerinin yalan olduğunu düşünmek istiyorum bu kadar düz bir adami istemiş olamaz.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Almeida bana Abdülkadir Ömür'ün özgüvenli hali gibi geldi. Ondan orta sahada cesurca top alıp oyunu yönlendirmesini, şok preslerle top kapmasını falan bekliyorduk top alma konusunda saklanıyordu. Bu onları yapıyor. Top saklıyor, al veri var. Yetenekli. Çabuk.

5-6'dan fazlası kazık. Bouchari-Almeida ikilisini 10'a çözersek bence iyi bir merkez izleriz.
                        zaten halihazırda kötü bir takımız,bouchari ve almeida gelince yine kötü bir takım olmaya devam edeceğiz.

bouchari ve almeida için konuşulan rakamlar 5 ila 8 milyon arası..gs torreirayı 6 milyona aldı arsenaldan..trabzonspor bu paraları ödediğinde en az torreira’nın gs de yarattığı kadar fark yaratmalı alacağı adam..

biz sikan ve augusto’ya 11 milyon bonservis ödedik..ikiside sezona. % 90 yedek başlayacak.transferde dünyanın en gerizekalı 3-5 kulübünden biri olabilirz net..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Almeida çöpünü ısrarla isteyen bir hoca Trabzonspor'u şampiyon ya-pa-maz.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam adamın videoda iyi yaptığı bir şey yok ki Tekke bunun nesinden faydalanacak ? Tekke ısrarla istiyor haberlerinin yalan olduğunu düşünmek istiyorum bu kadar düz bir adami istemiş olamaz.
                            orasi Ispanya liglerin kalitesi acisindan arada baya fark var. Baska yerlerde les atip burada cilgin atan cok oyuncu oldu. Araplarin kadro disi biraktigi bonservissiz Djaniny bile neler yapti gordun. Hoca belki ben bunu adam ederim diyordur. Haberlerde oyuncunun da kariyerinde cikisa gecmek istedigi yaziyor. Yani oyuncunun da top oynamaya niyeti var. Bardhi de bizdeki ilk macinda hatirliyorum 2 gol birden atmisti adamin Ispanyadaki istatistikleri de iyiydi. Avci yerine baskasiyla calissa daha farkli olabilirdi. Videoda az sayida da olsa zaman zaman adam gecme milimetril paslari var. Bizde bunlarin sayisi artarsa iyi katki saglar. Haa ama garanti iyi is yapar denilecek transfer degil. Risk orani da yuksek o konuda herkese katiliyorum. Ayni fiyata istedigimiz tarz adam var mi bilemiyorum. Senol zamaninda devre arasi bise yazilan Brezilyali Matheus Pereira ile Kolombiyali Carrascal olabilir. Senol hoca hep Guney Amerikali isterken Tekke ise tam tersi hep Avrupali veya Fasli istiyor. Daha once buradakilerin de dedigi gibi Guney Amerikali on numaralar Avrupalilara gore daha cazip duruyor.

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              zaten halihazırda kötü bir takımız,bouchari ve almeida gelince yine kötü bir takım olmaya devam edeceğiz.

bouchari ve almeida için konuşulan rakamlar 5 ila 8 milyon arası..gs torreirayı 6 milyona aldı arsenaldan..trabzonspor bu paraları ödediğinde en az torreira’nın gs de yarattığı kadar fark yaratmalı alacağı adam..

biz sikan ve augusto’ya 11 milyon bonservis ödedik..ikiside sezona. % 90 yedek başlayacak.transferde dünyanın en gerizekalı 3-5 kulübünden biri olabilirz net..
                              Torreira'yı 6'ya nasıl aldılar onu hala anlamıyorum zaten.

Maliyet konusunda katılıyorum. 8 falan verilirse o paranın baskısı altında ezilir. 8'i Puertas'a veririm. Çok zorda kalırsam Fidalgo'ya veririm. Bu adamın taş çatlasın 5i var max.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Eski 8-10 numaralardan birini prime doneminde getirme firsatimiz olsa hangisini isterdiniz su mevcut kadroya ?

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X