Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kardesım hosgeldın. nerelerdesın dude... sen yaz bız okuyalım bro. elıne saglık.
      Hoşbulduk Eren kardeşim..Gelecekteki torun torbayı Allah kimseye muhtaç etmesin diye tempolu çalışıyoruz hahahahahaha

Sen nasılsın forumun tozunu toprağını atmaya devam mı
      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Faydasız iki topçudan kurtulduk. Gidip iyi oynayabilirler. Eren bile neler yapıyor. Ben bizim takımda ne yaptıklarına bakarım. Şans buldular mı, fazlasıyla buldular. Fayda yok. Mendy dediğin adam ceza sahasında rakibi izleyen birisi. Orta sahada 1-2 imza maçı var onun dışında işlevsiz. Cham merkezde tak tak iki hareket yapıp ben buradayım diyemiyor. Kanada deplase ol boş işler yap... Net yetenek lazım bize. Mental olarak da çok boş frekansta takılıyorlardı.

Yorum

• doğuş ustanın samsun maçı öncesi canlı yayını var
          kendisini tanımam herhangi bir yakınlığım yoktur
          üslubu, kendince yaptığı analizler vs. takip ettiğim sevdiğim bir renkdaşımız
          izlemek isteyenler buyrun;

(UEFA)

Yorum

• Şimdi bi kere şu soruyu soralım..Madem Mendy'i alacaksın Siopis'i neden gönderdin? Siopis Mendy'den oyun zekası kesicilik adam markajı ve adam kovalama açısından bin kat iyi topçu..Defansın önüne alacağın adam Siopis'den daha iyi olmalıydı..Sana oyuncu satamazsın gönderemezsin diyen yok ama aldığın adam gönderdiğin adamdan daha iyi olmalı gerçeğini unutmamalısın..

Kendi oyun felsefeme göre zaten ben 6 numaraya karşıyım..6 numara kavramının futbol literatüründen kaldırılması lazım..Çocuğunuzun hiç çalışmadan zengin olmasını istiyorsanız ona çocukken futbolda 6 numaranın özelliklerini kavratıp futbolcu olmasını sağlayın..6 numara nedir be kardeşim alır topu sağa sola kaleciye verir oyun oynanırken, etliye sütlüye karışmaz al ver yapar 90 dakikayı böyle tamamlar..Hani şu nevalenin parasını verip mangal partisinde "siz mangalı yapın ben oturur yerim karışmam" kafasındaki miskin tembeldir 6 numara topçusu...Bedavadan para kazanır..Ben tribünde bu tarz adamları izlerken canım sıkılıyor fuzuli masraf yapıyorsun fuzuli maaş veriyorsun..Kaynakları israf etmiceksin..Oyunu iki yarı sahanın ortasında gide gele oynayan çift 8 bul kâfi..Ne yapacaksın 6 numarayı? 3lü defans anlayışında zaten 6 numaraya gerek yok..4lü defansda da stoperlerden biri 6 numara açığını öne çıkıp kapatarak çift 8'e pekala yardımcı olabilir..Bunu takıma öğretecek olan hocadır..

Şu anda takımda merkez orta saha yok ama Folcarelli içlerinde ehveni şerdir..Bence zamanla bu adam daha iyi olacaktır..Ben pahalı transfere de karşı değilim hesap da sormam bu konuda yönetime ama 1 kuruş bile etmeyecek sahtekâr topçuya para verildiği zaman asabım bozuluyor..6 numara adına transfer yapıldığı zaman da asabım bozuluyor..Gedson gibi 2 adam bulsak yetecek bize..

Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Transfer var mı beyler fazla giremiyorum foruma?
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Uğurcanı bu ..... lara satmayacaklardır umarım...
                If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transfer var mı beyler fazla giremiyorum foruma?
                  timi max ha geldi geliyor denildi sonrasında Ts transferden vazgeçti haberleri çıktı
                  onun dışında bir cacık yok
                  güya 4 adet adam alacağız(hoca 2 orta saha 1 kanat 1 defans istiyor denilmişti)

(UEFA)

Yorum

• Geçen sezon küme düşme hattına gerilememizin 1 numaralı sebebi Okay-Ozan-Visca üçlüsünün ısrarla sürekli olarak ilk 11'de oynatılmasıydı. Okay'ın sakatlanmasıyla bir miktar toparlandık ama iyileşip geri döndükten sonra bu sefer de Fatih Tekke'nin vazgeçilmezi oldu.

Takımın yarısı gönderildi ama bu 3 gereksiz hala takımda tutuluyor. Bu adamlarla olmuyor arkadaş kör müsünüz, görmüyor musunuz? Bu ısrarın sebebi nedir? Orta sahanın nispeten işe yarayan adamları Lundstram, Cham ve Mendy gönderildi, Okay ve Ozan duruyor. Delirmemek elde değil.

Şu noktada yapılması gereken Okay ve Ozan'ın da gönderilip, Cham ve Mendy'nin de gidişiyle boşalan yerlere ek olarak toplam 4 orta saha transferidir. Daha aşağısı kurtarmaz. Orta sahaya 4 transfer daha yapılmalı.

Nwakaeme ve Visca'dan faydalanma ihtimalimiz sıfıra yakın olduğu için de kanatlara 2 transfer lazım.

1 de stoper desek, toplam 7 transfer lazım takıma. Cham ve Mendy'yi satmayı becerebilseler yapılamayacak iş değildi aslında ama futbolcu satma konusunda dünyanın en beceriksiz yönetimi var başımızda. Senin başımıza bela olduğun güne lanet olsun Erto.
                    “Beşiktaş için canımı veririm.”
                    —Şenol Güneş

Yorum

• icimden bir ses Zielinski icin bastritigimiz söylüyor...hamsikden sonra cuk diye otturur
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen sezon küme düşme hattına gerilememizin 1 numaralı sebebi Okay-Ozan-Visca üçlüsünün ısrarla sürekli olarak ilk 11'de oynatılmasıydı. Okay'ın sakatlanmasıyla bir miktar toparlandık ama iyileşip geri döndükten sonra bu sefer de Fatih Tekke'nin vazgeçilmezi oldu.

Takımın yarısı gönderildi ama bu 3 gereksiz hala takımda tutuluyor. Bu adamlarla olmuyor arkadaş kör müsünüz, görmüyor musunuz? Bu ısrarın sebebi nedir? Orta sahanın nispeten işe yarayan adamları Lundstram, Cham ve Mendy gönderildi, Okay ve Ozan duruyor. Delirmemek elde değil.

Şu noktada yapılması gereken Okay ve Ozan'ın da gönderilip, Cham ve Mendy'nin de gidişiyle boşalan yerlere ek olarak toplam 4 orta saha transferidir. Daha aşağısı kurtarmaz. Orta sahaya 4 transfer daha yapılmalı.

Nwakaeme ve Visca'dan faydalanma ihtimalimiz sıfıra yakın olduğu için de kanatlara 2 transfer lazım.

1 de stoper desek, toplam 7 transfer lazım takıma. Cham ve Mendy'yi satmayı becerebilseler yapılamayacak iş değildi aslında ama futbolcu satma konusunda dünyanın en beceriksiz yönetimi var başımızda. Senin başımıza bela olduğun güne lanet olsun Erto.
                        evet aynen böyle oldu. Bu da başımızdaki teknik ekibin ne kadar takıntılı ve yetersiz olduğunu gösteriyor.

Mendy ve cham gittikleri yerlerde seyredeceğiz. Bakalım sorun oyuncularda mı yoksa forma adaleti, hiç bir taktik varyasyonu olmayan teknik ekipte mi?

okay,ozan,visca ve waka kalsın mendy,cham gitsin sikan yedek otursun diyen adam benim gözümde hoca değil.

Biz teknik direktörleri çok şımartıyoruz. Sıfır kariyerli bir teknik ekip beğenmedim deyip 16 milyonluk yatırımı hiç edebiliyor.Bir Allahın kulu da yahu senin ne kariyerin var da oyuncuları beğenmiyorsun diyemiyor.

Getireceğin teknik direktöre eldeki kadrom bu bundan bana birşeyler çıkar.Sonra eksik olursa tamamlarız diyeceksin.

Paşamdaki lükse bak mendy,cham,sikan beğenmiyor ve adamlara süre vermeyerek mental olarak bitiriyor.

Yahu tekkenin kariyeri mendy ve cham ın futbol kariyerinden daha mı iyi?

Dediğim gibi elindeki malzemeden birşey çıkaramayan,takıntılı tiplerden bir halt olmaz.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• adam gibi bir teknik ekiple sezona başlasak şu an oyuncu yetiştirme konusunda ciddi mesafe alırdık. Kimse senden bu sene şampiyonluk beklemiyor.Takımın temelini at ve avrupaya git yeterli. Bu durumda ozan ve okay ne yapacaksın? Salih,boran,arda neden yok sayıyorsun? Mendy,cham ve sikan neden mental olarak bitiriyorsun?

Eminim ki işini bilen bir avrupalı bir teknik ekip başımızda olsaydı şu an herkesin bakışları bizim takımın üzerinde olurdu.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

evet aynen böyle oldu. Bu da başımızdaki teknik ekibin ne kadar takıntılı ve yetersiz olduğunu gösteriyor.

Mendy ve cham gittikleri yerlerde seyredeceğiz. Bakalım sorun oyuncularda mı yoksa forma adaleti, hiç bir taktik varyasyonu olmayan teknik ekipte mi?

okay,ozan,visca ve waka kalsın mendy,cham gitsin sikan yedek otursun diyen adam benim gözümde hoca değil.

Biz teknik direktörleri çok şımartıyoruz. Sıfır kariyerli bir teknik ekip beğenmedim deyip 16 milyonluk yatırımı hiç edebiliyor.Bir Allahın kulu da yahu senin ne kariyerin var da oyuncuları beğenmiyorsun diyemiyor.

Getireceğin teknik direktöre eldeki kadrom bu bundan bana birşeyler çıkar.Sonra eksik olursa tamamlarız diyeceksin.

Paşamdaki lükse bak mendy,cham,sikan beğenmiyor ve adamlara süre vermeyerek mental olarak bitiriyor.

Yahu tekkenin kariyeri mendy ve cham ın futbol kariyerinden daha mı iyi?

Dediğim gibi elindeki malzemeden birşey çıkaramayan,takıntılı tiplerden bir halt olmaz.
                            Sevilla veya Slavia Prag'ın teknik direktörlüğe Fatih Tekke'yi getirme ihtimali yüzde kaçtır? Sıfır. Ama Fatih Tekke'nin burun kıvırdığı Mendy ve Cham'ı transfer ediyorlar.

Yedek kulübemizde Slavia Prag'la Şampiyonlar Ligi oynamaya layık görülen 10 numara ve Sevilla'da oynamaya layık görülen 6 numara var(dı) ama as kadromuz küme düşme tehlikesi geçiriyor, ligin en zayıf takımlarının kalesine şut atmakta zorlanıyor. Bu işte bir yanlışlık var ama nerede?
                            “Beşiktaş için canımı veririm.”
                            —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sevilla veya Slavia Prag'ın teknik direktörlüğe Fatih Tekke'yi getirme ihtimali yüzde kaçtır? Sıfır. Ama Fatih Tekke'nin burun kıvırdığı Mendy ve Cham'ı transfer ediyorlar.

Yedek kulübemizde Slavia Prag'la Şampiyonlar Ligi oynamaya layık görülen 10 numara ve Sevilla'da oynamaya layık görülen 6 numara var(dı) ama as kadromuz küme düşme tehlikesi geçiriyor, ligin en zayıf takımlarının kalesine şut atmakta zorlanıyor. Bu işte bir yanlışlık var ama nerede?
                              yanlışlık sırf yöre çocuğu diye teknik ekibin başına getirilen adamlarda. Liyakat kelimesi bu toprakları terk edeli çok uzun zaman aldı.

Yorum

• Ya arkadaşlar öyle bi yazıyorsunuz ki Sevilla'ya transfer olan her adam müthiş futbolcudur. Slavia denen köy takımını saymıyorum bile.

Ki yatırım bile yapmadı adamlar. Hiç tasalanmayın seneye geri dönecekler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X