İlk olarak jpositve tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dün gayet iyi bir şekilde mücadele etti takımı tek pozisyon vermedi. Orta saha transferleri gelince çok daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Genç oyunculardan kurulu bir kadro bu süreç biraz sancılı geçecek ve bu sürecin ilk iki haftasını 2 galibiyetle tamamladık gayet iyi.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Bonservisi elinde olan Lorenzo İnsigne 1+1 yıllığına gelse kedilerin Mertens gibi katki verir mi? Amerika da sol kanattan 10 a geçiş yapmış, sakatlık istikrarsızlık da gözükmüyor genelde cikmis oynamis. En son Haziran'da oynamış.
Boyu ufak tefek normalde hiç sevmem ama acayip topçuydu. Onuachu arkasinda 10 olarak nasil olur acaba?
-----------jabol---oulai
--zubko---insigne----kazım
---------------onachu"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
pozisyon mu vermedik? Adamların bizden çok pozisyonu var. Oyun sürekli bizim sahada oynandı. Hiç bir zaman oyuna hükmedemedik. Ben hocanın bir oyun planı olduğuna inanmıyorum. Tamamen tesadüfler ile alınmış 2 galibiyet.Ne demek istediğimi antalya ve samsun maçlarından sonra çok daha net anlayacaksınız.İnşallah yanılırım.
Yorum
-
Oynadığın futbol ile zaten şampiyonluk gibi bir hedefin yok .
Harcanan paralardan bağımsız olarak , yönetim de genç ve gelişime açık bir kadro kuruyor .
Stoper isteyeceğine koy hocam şu Arda ' yı stopere . Ne kaybedersin ?
Çocuk oynadıkça gelişsin.
Yok ben o riski alamam diyorsan , kiralık gönder hocam .
Oynatmıyorsun , kiralık göndermiyorsun , çocuk ömrünü U19 da mı geçirecek ? Geçen sene zaten kendini yeterince kanıtlamış .
Aynı şey Salih için de geçerli . Şu çocuk 10 dakika oynayamayacak kıvamda mı ? Yoksa Trabzonspor takımının oyununa güvenmediğin için mi sahaya süremiyorsun ?
Ondan sonra bize zamanında hocalarımız böyle yaptı , alt yapıda abilerimiz bize şunları yaptı diyorsun . Allah aşkına , şu sezon dahi gençlere süre veremeyeceksek , şampiyonluğa oynadığımız senelerde bu iş nasıl olacak ?
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynadığın futbol ile zaten şampiyonluk gibi bir hedefin yok .
Harcanan paralardan bağımsız olarak , yönetim de genç ve gelişime açık bir kadro kuruyor .
Stoper isteyeceğine koy hocam şu Arda ' yı stopere . Ne kaybedersin ?
Çocuk oynadıkça gelişsin.
Yok ben o riski alamam diyorsan , kiralık gönder hocam .
Oynatmıyorsun , kiralık göndermiyorsun , çocuk ömrünü U19 da mı geçirecek ? Geçen sene zaten kendini yeterince kanıtlamış .
Aynı şey Salih için de geçerli . Şu çocuk 10 dakika oynayamayacak kıvamda mı ? Yoksa Trabzonspor takımının oyununa güvenmediğin için mi sahaya süremiyorsun ?
Ondan sonra bize zamanında hocalarımız böyle yaptı , alt yapıda abilerimiz bize şunları yaptı diyorsun . Allah aşkına , şu sezon dahi gençlere süre veremeyeceksek , şampiyonluğa oynadığımız senelerde bu iş nasıl olacak ?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
o riski almam işi geçti. Yapılan transferler ile o risk çoktan alındı. Profesyonel golü olmayan adama 5 milyon , doğru dürüst maçı olmayan adama 5 milyon verildi.Bu durumda en az onlar kadar profesyonel maçı olan salih,boran,arda değerlendirilmezse ben bu işte art niyet ararım.
Yorum
-
o riski almam işi geçti. Yapılan transferler ile o risk çoktan alındı. Profesyonel golü olmayan adama 5 milyon , doğru dürüst maçı olmayan adama 5 milyon verildi.Bu durumda en az onlar kadar profesyonel maçı olan salih,boran,arda değerlendirilmezse ben bu işte art niyet ararım.
Yorum
-
oyun fecaat ama benim asıl kızdığım madem bir yapılanmaya gidiyoruz ciddi yatırım yapılan cham ve mendy neden dışarıda kalıyor? visca ve okay gibi artık sadece bu takıma yük olan iki adam değerlendiriliyorALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
En az onlar kadar profosyenel maçı var derken Boran ve Arda'nın hiç profosyenel maçı yok aynı şekilde Salih en fazla 200 dakikası vardır
Barcelona u19 karşı oynamak mı yoksa bilmem ne liginde oynamak mı?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
valla benim nazarımda geçen sene katıldıkları turnuvada oynadıkları maçlar bilmem ne liginde oynanan maçlardan çok daha değerli. Resmiyette adı ne olursa olsun.
Barcelona u19 karşı oynamak mı yoksa bilmem ne liginde oynamak mı?
Yorum
-
Trabzonspir u19 icin soyleyecegim iyi oyunculara sahip olmak baska birsey iyi bir takim olmak apayri birsey. U19 iyi bir takimdi, gencler ozverili oynayarak birbirlerinin eksiklerini kapatabiliyorlardi. Ama bireysel olarak baktigimizda oyle cok cok yetenekli oyuncular yoktu. En goze batan Salih malkocoglu ydu onu da buyuk ihtimalle Tekke stoper diye kafasinda kodladi. U19 liginin gol krali Besiktasli Adnandi. Sabri sarioglu u19 milli takiminin hocasi iken ne Adnani ne de bizimkileri milli takima cagirmiyordu. U19 takiminin Avrupa kazandigi maclarda da oyle bol gollu bir mac hatirlamiyorum.
U19 bana Euro 2004 se sampiyon olan Yunanistan milli takimini hatirlatti. Onlar da butun tskim komple defansta kornerden falan gol atarak sampiyon oldular. U19 un tam tersi de bi ara Alex Ferguson sonrasi Manchester United her onune gelene para saciyordu ama bir turlu g.tunu basini duzeltemiyordu. David Moyes zamaninda falan cok bos adamlara para vermislerdi Ashley young, Valencia falan. Ibrahimovici almislardi. Mesela o takim iyi oyunculara sahipti ama kotu bir takimdi. Oyuncular birbiirleriyle cok uyumsuzdu.
Manu sadece Mourimhonun yerine gelen Besiktasin simdiki hocasi Soljskajer zamaninda ligi 2. bitirerek iyi bir gorunum verdi. Ligi 2. bitirdiler sonraki sezon Ronaldo geldi, 18 gol atmasina ragmen hem psikolojik hem de on alan presi yonlerinden komple takimin icine etti. Soljskajer de kovuldu. Eric Ten Haag geldi, o da yapamadi. Simdi de bizim eski oyuncumuz simdinin Alanya hocasi Joao Pereira nin da beraber calistigi Ruben Amorim var. Lisbondaki iyi goruntusu ne kadar kendisiyle veya Gyokeres'le alakali belli olacak.En son jpositve tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- My
- Doğukan Uçan
- Mehmet Fatih Yavuz
- Mert Oğuzlu61