Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• brugge gene bonservis yatırımı daha yapmış

8,5 milyon avro vermişler

Das sind die Leistungsdaten von Mamadou Diakhon vom Verein FC Brügge. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

deli danalar gibi oyuncu satışı yapıyor bu aralar brugge

mamadu nun son yıllık maaşı 40 bin avro

Mamadou Diakhon profile in FMUpdate 24/25. Find out how good Mamadou Diakhon is in FMU 25 including Ability & Potential ability.

brugge bu oyuncuya tahminim yıllık 200 bin avro maaş vermiştir

adamlar bonservise acımıyorlar aga, çünkü satışlarından yüksek bonservis karı yapıyorlar

biz ise genç oyuncuya yüksek maaş verip satış yapamıyoruz, pedroyuda araplar aldı

düşük maaş demişken şu yanlış anlaşılmasın, oyuncuya düşük maaş verdin diye sürekli aynı düşük maaşa oynayacak diye bişey yok

yukarda yazdım, hem galibiyet prim sistemini getirirsin, hemde oyuncu 2500+ dakika oynar sözleşme iyileştirme yaparsın

ama gelirken düşük maaş vereceksin aga, kumar oynuyorsun çünkü bonservis yatırımı yaparak genç oyuncuda
    TEKKEBALL

Yorum

• kulüplerde değişen bişey yok olumlu manada

2 hafta oldu liglerin başlaması

gaziantepte ismet taşdemir

hataysporda murat şahin gönderilmiş

40 gün hazırlık kampı yapıyorsun, transferleri yapıyorsun, 2 haftada hocaları kovuyorlar

plan proje falan yapan yok

dernekler yasası yönetilirse olacağı bu
      TEKKEBALL

Yorum

• bu arada konyaspor emir bars ı almış , 20 yaşında

Das sind die Leistungsdaten von Emir Bars vom Verein Konyaspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

hollanda ikinci ligi istatistikleri fena değil, hem dakika olarak iyi süreler almış, hemde istatistik yapmış

konyasporda recep uçar yönetiminde iyi işler oluyor bu dönemde
        TEKKEBALL

Yorum

• Böyle genç transferleri seviyorum, en azından tutarsa takımımızı izlemek için bir bahanemiz olur.

Yorum

• Kanat transferi ile 8-10 lazım..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu gercekten oldu mu, o donem millet instagramdan Rodollegaya nolur gitme diye mesaj atiyordu
              Oldu.
              61

Yorum

• gelecek tahmini :

bu alınan genç oyuncular tutmazsa tahmin edileceği üzere gene transfer stratejisi değişecek

ne olacak ? yaşlı çürük bol maaşlı emekliliğe gelmiş oyunculara gidilecek

lundstramlar barisiçler saviçlerden sonra şekilde görüldüğü üzere gençlere gidiliyor, emekli çürüklerden zaten fazlaca kazık yedik amiyane tabirle,

şimdi çaylak gençlerden kazık yeme (maaş+bonservis kazığı) denemesi yapılıyor, buda tutmazsa eskiye dönülür ve çürük yaşlı emeklilerden kazık yemeye devam edilir

kısır bir döngü

benim tahminim gençlere yüksek maaş verdiğimiz için gençler için ödenen bonservisler elimizde patlayacak, arabistandan talipleri çıkmazsa (pedro gibi)

gençler performans verir mi ? bunu zaman gösterecek, scouting sistemimize güvenmiyorum açıkcası , 50 tane transferden 1 tane tutması zaten olağan bişey,scouting başarısı denemez,50 genç alırsan zaten 1-2 si tutacaktır

iyi bir scouting demek yüzde 70 oranında tutturma başarısı göstermektir

şöyle olumsuz bir vakıada var, tutmayanlar zaten büyük zarar hanesine yazılıyor, tutanlarda ise yüksek maaştan dolayı kar yapamıyorsun satışta, ha illa oyuncu satmak için almazsın, ama bonservisle yatırımın devamını sağlamak için oyuncu satışları olmak zorunda, bu sayede tutmayanların zararlarınıda çıkarmış oluyorsun
                TEKKEBALL

Yorum

• Çok kötü hocalar geldi bu takıma ama tekke kadar kötüsünü hatırlamıyorum. Şu kasımpaşa seni sahana hapsediyor. Senin hocalığına tüküreyim. Tekke ye hoca diyen adam acilen futbolu bıraksın
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bouchouri paok gitmis
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Oulai hayırlı olsun. Yorumlar hep çok iyi. Folcarelli de dribblingiyle fark yaratıyordu ama bu çocuk çok daha net dribblingci. Savunma katkısı zirvede. Top kontrolü var. Akıp gidiyor. Pası var. Çabuk.

Ben beğendim. Folcarelli ile yan yana çift forvet tek forvet her şeyi oynarlar. Cham düşünülmüyorsa gönderip yerine bir tane eski kasa 10 lazım.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Hayırlı olsun. Sırada skorer ofansif orta saha var.

Yorum

• Parades Pellegrini(Kamada) Boga,Wooh bu tarzda oyuncular alsaydık 15 değil de 25 harcasaydık keşke. Başarı böyle oyuncularla geliyor malesef kendimizi kandırmayalım.
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ortasahaya bu çocuk bir dinamizim kesinlikle katacaktır. Yalnız muhakkak ve muhakkak oyun kurucu birini almamız gerekiyor. Almazsak yine her şeyi mındar ederiz. Alırsak elimizdekileri de değerli hale getiririz.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• 19 luk bebe alındıysa tamam deneyelim,
                              Ama illaki gerçek bir 8 lazım,

Belki o zaman 90 dk yı tek şutla bitirmeyiz, belki o zaman üst üste 3-5 pas yapabiliriz, sadece bu bebe bu takıma çare olmaz,çare oluyum derken çerez olur.

Yorum

• Bu takımın eksiğinden çok fazlalığı var. Başta;

*Nwakaeme ve Visca
                                *Ozan
                                *Mendy...

Yaş, maaş, performans, hocanın planı gibi kriterleri düşününce Savic, Cham (Ben beğeniyorum ama çoğunluk kafayı taktığı için gitsin), Okay...

Teklif varsa kadroyu hafifletmek için beşi bedelsiz gönderilebilir. Cham ve Mendy'den 15 civarı kazansa bu yönetim kâfi...

Artık elzem değil ama bir orta saha, bir stoper ve bir de kanat oyuncusu alıp yola devam edilebilir.
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X