Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -----------------------ugurcan--------------------

pina---------mendy------------batagov----------mustafa

----------------jabol-------------niguez-------------------------

zupkov/visca-------------puertas---------------------???????/sikan/waka

-----------------onuachu/augusto-----------------------------

direk avcı kadrosu.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bu fesihle yollanan adamların fesih paralarını o adamları kim getirdiyse cebinden versin

Yorum

• Teklic yasi genc, sol ayaklı, 10 ve sag kanatta oynama özelliği olan hızlı bir oyuncuydu. Kulübede dursun isterdim, Ozan'dan falan daha iyi yedek olurdu. Üste para verip yollamak cok saçma, bari ligden birine kiralasaydınız.

Yönetimin 1 tane dogru işi yok.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• A.A. yı getirebilmesi için diye mesaj atacaktım, sonra aklıma Başkanlık koltuğunu işgal etmiş zat geldi ve yapar mı yapar diye içimden geçti.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Gs ederson ve akanji de sona gelmiş diyorlar, bizdede en ciddi haberler melih kabasakal ve içi geçmiş saul..tamam gs ciddi para harcıyor ama fark bu kadar açılmamalıydı, tamamen aperatif bir takıma döndük ligde yüksek ihtimal yine bir derbi bile kazanamadan tamamlarız sezonu..
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Teklic'e 1 milyon Euro bonservis veriyorsun. Sonra kiralıyorsun. Kirada 33 maça çıkıyor 4 gol 9 asist yapıyor.

En kötü aldığın fiyata veya yarısına satarsın derken üstüne 250 bin Euro ödeyip feshediyorsun.

Ya sizin Allah belanızı versin. Yatacak yeriniz yok sizin.

Bunu gören Lundstram, Barisic kulübün tapusunu ister fesih için. Aldıkları, alamadıkları, gönderdikleri, gönderemedikleri her adımları israf her adımları ziyan.
              #Dik oyna

Yorum

• ne teklic ne lusntram bu kadar sövülecek adamlar değil. Başımızda bir hoca olmayınca ve herhangi bir taktiğimiz olmayınca tüm oyuncular kötü görünüyor.

Tekrar ediyorum hem yönetim hem teknik ekip leş ötesi.

Yorum

• Merak ettiğimden soruyorum, twitterda ve diğer sosyal medya üzerinden burdaki gibi hocaya ve yönetime sert eleştiriler var mı yoksa biz mi sadece burada kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz?
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Forumun sirazesine yine kaymis. Fatih Tekke ile ne alip veremediginiz var. Abdullah Avciya buyuk hoca sampiyon hoca diyen tayfa burada Tekkeyi gomuyor. Elestirilerde be var peki: giyimi kusami ne bicim, saclari ne halde, ne bicim konusuyor, mafyavari hareketleri var, bi ara tarikatci diyorlardi herhalde sıkıldılar ondan. Yok oyuncularla iletisimi ne bicimdir bunun.

Bir defa kulubun yayinladigi vidrolari izleyen, Tekkenin aciklamalarini dinleyen herkes bilirki hocanin oyunculara ne kadar iyi davrandigini, onlarla arkadas gibi olmaya calistigini bilir. Haa bence bana gore fazla samimiyet de iyi degil ama kalkip da alakasiz seyler de yazmayin.

Lundstram aslinda cok iyi oyuncuymus, Teklic de oyleymis. Teklic cok iyi oyuncu olsa Tff 1.ligde istatistikleri alt ust ederdi kendi seviyesinden dusuk bir ligde oynadigi icin. Lundstram da az cok kendini belli ederdi. Fener macinda Allan Saint bunu nasil madara ettigini hepimiz gorduk. Fazla agir cok hantal adam da zerre ceviklik kivraklik atletizm yok. Bildigin kalas gibi birsey. Ustune top teknigii de fazla iyi degil bazi yerlerde gereksis pas hatasi yapiyor.

Elestirecek birsey varsa beraber elestirelim yeter ki sacmalamayin. Forumda bir grup var her gelen hocayi gomuyor. Bjelicaya yok Hirvat koylusu yok topa az sahip olma ile oynatiyo, buyuk takimiz cart curt yolla, Srnol gunese 70 yasinda bunak, bunun isi bitmis falan yolla, Tekkeye takima hicbir katkisi yok ne bicim giyiniyor sacina bak konusmalari cok kotu onu da yollamaya calisiyorlar. Yav birakin adam kadrosunu kursun da ondan sonra bakalim ne nedir ne degildir diye.

Yorum

• Başkandan 2-3 gün içinde puertas yalanlama haberi bekliyorum sonrada troller eliyle borsa haberleri işte..
                      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne teklic ne lusntram bu kadar sövülecek adamlar değil. Başımızda bir hoca olmayınca ve herhangi bir taktiğimiz olmayınca tüm oyuncular kötü görünüyor.

Tekrar ediyorum hem yönetim hem teknik ekip leş ötesi.
                        Tekliçte lundi de bizim oyuncumuz değil, tekliçi bizden gittikten sonra alt ligde dahil ettim 100 yıl geçsede bizde oynayamaz
                        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Forumun sirazesine yine kaymis. Fatih Tekke ile ne alip veremediginiz var. Abdullah Avciya buyuk hoca sampiyon hoca diyen tayfa burada Tekkeyi gomuyor. Elestirilerde be var peki: giyimi kusami ne bicim, saclari ne halde, ne bicim konusuyor, mafyavari hareketleri var, bi ara tarikatci diyorlardi herhalde sıkıldılar ondan. Yok oyuncularla iletisimi ne bicimdir bunun.

Bir defa kulubun yayinladigi vidrolari izleyen, Tekkenin aciklamalarini dinleyen herkes bilirki hocanin oyunculara ne kadar iyi davrandigini, onlarla arkadas gibi olmaya calistigini bilir. Haa bence bana gore fazla samimiyet de iyi degil ama kalkip da alakasiz seyler de yazmayin.

Lundstram aslinda cok iyi oyuncuymus, Teklic de oyleymis. Teklic cok iyi oyuncu olsa Tff 1.ligde istatistikleri alt ust ederdi kendi seviyesinden dusuk bir ligde oynadigi icin. Lundstram da az cok kendini belli ederdi. Fener macinda Allan Saint bunu nasil madara ettigini hepimiz gorduk. Fazla agir cok hantal adam da zerre ceviklik kivraklik atletizm yok. Bildigin kalas gibi birsey. Ustune top teknigii de fazla iyi degil bazi yerlerde gereksis pas hatasi yapiyor.

Elestirecek birsey varsa beraber elestirelim yeter ki sacmalamayin. Forumda bir grup var her gelen hocayi gomuyor. Bjelicaya yok Hirvat koylusu yok topa az sahip olma ile oynatiyo, buyuk takimiz cart curt yolla, Srnol gunese 70 yasinda bunak, bunun isi bitmis falan yolla, Tekkeye takima hicbir katkisi yok ne bicim giyiniyor sacina bak konusmalari cok kotu onu da yollamaya calisiyorlar. Yav birakin adam kadrosunu kursun da ondan sonra bakalim ne nedir ne degildir diye.
                          Birincisi ben konuşurken kimseye hakaret etmiyorum sizde etmeyin. İkincisi teklic ve lunstram çok iyi oyuncu demedim bu kadar sövülecek oyuncu değil dedim. Bu ikisi arasındaki farkı anlayamıyorsan cidden bir sıkıntı var demektir.

üçüncü olarak benim geçen seneden beri söylediğim şey aynı. Tekke kesinlikle bu seviyenin hocası değil. Geçen sezon ne oyunda ne oyuncu gelişiminde zerre ışık vermedi. Bu sene de çok farklı olacağını düşünmüyorum.Oyuncu iken inanılmaz severdim kendisini ama hoca olarak son derece yetersiz olduğunu düşünüyorum.Geldiğinden beri takımın herhangi bir oyun şablonu yok. Kim nerede oynuyor,takım ne oynuyor belli değil. Oyuncular ile iyi geçindiği ise bana inandırıcı gelmiyor.Adam daha sezon bitmeden çıkıp ekran karşısına bizden hangi oyuncuyu İstanbul takımları alır diyecek kadar oyunculara güvenmiyor. sikan ile profesyonel maçı olmayan ali şahini kıyaslayacak kadar tuhaf söylemleri var.
                          Dördüncü olarak her oyuncunun mevkisi ile oynayarak takımı çorbaya çeviriyor ve oyunculardan asla verim alamıyor. Mesela son olarak mendy 10 numara göktan sağ bek denemesi yaptı. Artık bu denemeler komik olmaya başladı.

Genel olarak hep yabancı özellikle Alman teknik direktör isteyen biri olarak Abdullah avcının da oynattığı oyunu beğenmem. Takımı çalıştırmaz bu nedenle takımları hep sakatlık ve kondisyon sorunu yaşar.

Tekkenin bizden sonra teknik direktörlük kariyerinde çok ileri seviyeye gelebileceğini düşünmüyorum.

Ama her ne olursa olsun takımın bugün geldiği durumun baş sorumlusu tek başına yönetim. Bu konuda en masum isim tekke.

Yorum

• jpositve
                            jpositve yorum yaptı
                            Yorum düzenleme
                            Nerede hakaret ettim ki, bazen sert üslup kullandigim oluyor lakin hakaret etme gibi bir gayem hicbir zaman olmuyor

• İnşallah yanılırım, fakat durum hocayı harcayacaklar gibi hal aldı. Başkanın Hoca adayı kim dememe gerek yok.
                          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Tekke benim icin hayalkirikligi ama bu transferler ile degil gecen sezon yaptigi abuk subuk denemeler ile.Ama bu Transfer reziligini ve eksik kaliteli 8 ve Kanat dogacak ( Bu mevkiler alinmasa emin olun ilk 5 hafta 2 yenilgi garanti) puan kayiblari Tekkeye asla yazmam. O is Baskanin ve olmayan yönetimin görevi ve onlar bunun sorumlusu ve onlarin kelleri gitmeli.

Tekke nin eline az bucuk düzgün bir kadro 8 ve kanat topculu versinler abuk subuk taktik yüzünden puanlar kaybedelim o zaman Tekkeyi elestiririm .
                            En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Tekke nin taleplerini Avcı nın olduğu gibi aşağı yukarı yerine getirsinler. Sonra performansı konusunda yargılama yapılır.
                              Sezon biterken eksik olan ne varsa bugün hala o eksik.

Elbise, giyim kuşam üzerinden hoca eleştirisi yapmak en hafif tabirle ciddiyetsizliktir.

Boş mevzular ile gündem meşgul etmeye gerek yok.

Yorum

Çalışıyor...
                              X