İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
5 milyon euro'yu ya tutarsa diye genç, hiçbir başarısı olmayan, görünen bonservis bedeli 2.2 milyon euro olan, youtube de bir tane videosu olmayan bir oyuncuya veremezsin. vereceksen maksimum 1-2 verirsin, onuda genelde türkiyede bildiğin gördüğün izlettiğin oyuncular için verirsin. 5 veriyorlarsa vardır bir bildikleri diyeceğim ama hiç mantıklı bir transfer değil görünürde. elinde sürüyle forvet var birde. demekki en az 2 forvet gönderecekler. fatih hocada yerli oynatıyor, yerlilere şans veriyor genelde. ama yabancı kontenjanı dolduruyoruz. inşaAllah ben yanılırım.
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzdeki sezona Pedro-Banza mı Pina-Onuachu mu başlamak isterdim? Bence Pedro-Banza daha önde.
Banza 20 tane attı, Onuachu 30-40 mı atacak? Onuachu'nun daha iyi olduğunu zaten biliyoruz ama hatırladığımız Onuachu mu gelecek, fizik olarak ne halde hepsine bakacağız.
Pedro bence Pina'nın baya önünde. Teknik becerileri geliştirirse Pedro performansını gölgede bırakır belki ama onu da bir anda yapamaz.
Nihayetinde geçen sezondan iki iyi adam gitti, yerleri bir şekilde doldu. Esas ihiyacımıza tek adam almazken elde 4-5 tane adam olan pozisyona biri daha eklendi. Geçen sezon Sikan lazım değildi bize. Gittik fırsat vs ayağına Sikan aldık. Fatih hoca istemiyor. Yine forvet lazım değilken Augusto geliyor. 5-6 maç sonra işler iyi gitmezse yeni gelen hocaya da 5 milyonluk bir fırsat forveti alırız.
hocam onaçu nun belçika ve danimarka kariyeri muazzam, leblebi gibi goller atmış
Das sind die Leistungsdaten von Paul Onuachu vom Verein Trabzonspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
onaçu ile banza aynı sınıfta değiller bence
zaten banzanın kariyeri 2 sezondan ibaret, istatistik olarak , braga da 1 sezonu var, bide süper ligde
buyur banzanın kariyeri
Das sind die Leistungsdaten von Simon Banza vom Verein Al-Jazira (Abu Dhabi). Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
bence onaçuyu alarak santraforda sınıf atladık
pina ve pedro , kıyaslamak için erken, izleyip gördükten sonra bir kıyas yapabiliriz, ama pina nın eksi yazacağını sanmıyorum, artı yazar mı bilinmez, kıyaslamada
ben regista 6 no da amir (bjk) yada patrik berg (bodo) isterim, tekkeball sistemine çok iyi olur
şu ana kadar transferde boş atmadık ve çürük yıldız almadık, umarım böyle devam ederTEKKEBALL
Yorum
-
Aralarında 3 yaş fark var. Tek sezonluk düşünme. Bir sonraki sene Onuachu ne halde olur düşünemiyorum.
Pedro'nun tek başına aldığı bir sürü maç var. Başta eksi yazacağı kesin gibi bir şey.
Berg ben de çok isterim, bunların vizyonu yetmez.
-
tek sezon değil 4 sezonluk bir planlama olduğunu düşünüyorum
onaçu
felipe
sikan
enis destan
tahminim en az 4 yıl santrafor mevkisine bir yatırım yapmayacağız, buda maddi manevi bir kazançtır
nasıl uğurcanı bulup kaleye koyduk ve yıllarca kaleye maddi yatırım yapmadıysak aynı şekilde bu 4 santrafor ilede uzun yıllar (4 yıl) devam edeceğiz
-
Tekkeball diye bi sistem yok. Uyan oğuuzzz
-
-
Son 2 Trabzon'da yenildiğimiz şikebahçe maçı öncesi Akyazı'da sahaya beyaz başıboş bir köpek girip koşturmuştu hatırlayanlarınız olacaktır. Bu, birilerine ben kucaktayım mesajdır.En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 12.07.2025, 21:15.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
Anlaşılmaz işler dönüyor
12 13 milyon euroluk topçuların peşinde koşuyoruz
şak diye 3. 4. santrafora 5 milyon veriyoruz
sonra da istanbul takımlarını görüyorsunuz yarışamayız öz kaynak car curt diye açıklama dinliyoruz
şu harcanan paralar azcık akıllı bir adamın elinde olsaydı istanbul şebeklerini ml ederdikhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Fm verilerine gore senden daha fazla adam yorumlayan baskasi yok forumda ,simdi takilmayin mi oldu. forumumu trolluyorsun ne yapiyorsun anlamadim cozemedim gitti seniİlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftarın tepkileri bence değişmedi zaman içinde
sturidge transferinde itiraz ettiğim için linçlenmiştim forumda , o linçleyenler sturidge övgüleri yapıyordu, oysa oyuncunun çürük yıldız olduğunu anlatmaya çalışıyordum
sörlot transferinde ise olumlu rapor verdim ve bunuda foruma yazdım, sturidge övenler sörlot u eleştiriyordu bu nerden çıktı kim bu, skills videolarında bişey görememişlerdi
bende skills videosunu izleyip şu yorumu yapmıştım, rakip pres yaptığında dar alanlarda çok sakin ve top kaybetmiyor,
bu yıllar önceki forumun genel durumu idi, yıllar sonra forum değişti mi ? sanmıyorum
bugün saul (madrid) transferi olsa övgüler havada uçacak işte transfer böyle olur diyecekler, oysa oyuncu çürük yıldız durumunda
onaçu için çürük oyuncu diyemeyiz, haliyle doğru transfer
pina ve felipe zaten transfer modeli olarak doğru transferler, tutar yada tutmaz orası ayrı, ama model olarak doğru,
genç oyuncu al + düşük maaş ver + bonservis ver (model denklem bu olmalıdır)
arada 1-2 tane onaçu benzeri çürük olmayan yıldız oyuncuda alabilirsin, 2 milyon avro maaşla
istatistiklere fazla takılmamak lazım
romulo nun göztepe öncesi istatistiği malum
Das sind die Leistungsdaten von Rômulo vom Verein RasenBallsport Leipzig. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
fm verilerinede fazla takılmayın, önemli veriler ama bazı kısıtlamalar vardır, fm de malum , lig ve takım kısıtlaması, bundan dolayı fm görevlisi oyuncu 70 lik olsa bile 50 vermek zorundadır, fm verisinden oyuncun öne çıkan özelliklerini görebiliriz, fizik mi teknik mi zihin mi ? yada bunlardan hepsi mi vs1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
jairzinho hayal aleminde yaşıyor
fatih tekke projesi başlıyormuş. bu dediğine fatih tekke bile güler. adamın kariyerinde 2 sene üst üste çalıştırdığı takım yok. burak elmas fatih terim zamanında galatasaray da morutan ciculdau falan doldurdu kadroya az kalsın küme düşeceklerdi. fatih tekke sırf trabzonlu diye takımın başında şuan. şuan yönetim kendini tamamen sağlama aldı. ilk başarısız sonuçta bütün ihale fatihe kesilecek. fatih'e baksanıza yönetime oyuncu bile aldıramıyor. acayip silik bir görüntüsü var.
Yorum
-
Çok kötü bir hazırlık kampı geçirdiğimizi düşünüyorum, orta saha komple degismeliydi ama takımda hiçbir değişiklik yok. Gecen sezonki takim lav edilmeliydi, ayni takimla sezona hazırlanıyoruz.
Fb, Bjk iyice bokunu çıkardı acayip takviyeler yaptilar. Gs zaten güçlü. Mevcut kadromuz gecen sezon bunlara rezil oldu ama daha da fenası Anadolu takımlarına bile ezildiler, beyler ciddi ciddi Avrupa bileti alamadık farkındaysanız ayni takimla devam ediyoruz.
Bu iş böyle olmaz. Paran yoksa, baskanlik yapamiyorsan birakacaksin. Biz Agaoglu doneminde İstanbullulara üstünlük kurmuştuk, şimdi takimin baskani ayrı loser teknik direktörü ayrı bir loser. İho, Usta doneminde bile sezona 1 ay kala bu kadar umutsuz degildik."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejairzinho hayal aleminde yaşıyor
fatih tekke projesi başlıyormuş. bu dediğine fatih tekke bile güler. adamın kariyerinde 2 sene üst üste çalıştırdığı takım yok. burak elmas fatih terim zamanında galatasaray da morutan ciculdau falan doldurdu kadroya az kalsın küme düşeceklerdi. fatih tekke sırf trabzonlu diye takımın başında şuan. şuan yönetim kendini tamamen sağlama aldı. ilk başarısız sonuçta bütün ihale fatihe kesilecek. fatih'e baksanıza yönetime oyuncu bile aldıramıyor. acayip silik bir görüntüsü var.
oyuncu aldıramıyor derken ?
onaçu
pina
felipe
bu arada tekke giderse erdo da gider , erdo nun tekke projesi son şansı bence, başkanlık döneminde hatalı teknik direktör tercihleri oldu (başta avzı olmak üzere) ama başkanlık döneminde ilk kez doğru bir teknik direktör ile çalışıyor erdo , tekkeye sabrederse herkes kazanacaktırTEKKEBALL
Yorum
-
bu oyuncuların hiç birini fatih tekke aldırmadı. pina'yı pedro gittiği gibi apar topar aldılar. fatih mi bu adamı keşfetti hemenİlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
oyuncu aldıramıyor derken ?
onaçu
pina
felipe
bu arada tekke giderse erdo da gider , erdo nun tekke projesi son şansı bence, başkanlık döneminde hatalı teknik direktör tercihleri oldu (başta avzı olmak üzere) ama başkanlık döneminde ilk kez doğru bir teknik direktör ile çalışıyor erdo , tekkeye sabrederse herkes kazanacaktır
onaçu desen 10 senedir almaya çalışıyoruz. felipe transferleri içinde önceden takip ediyormuşuz muhabbeti var fatih'te onay vermiş diye yazılıyor. fatih tekke'nin oyuncu aldırdığı falan yok. ertuğrul doğan ne derse onu yapıyor şuan. böyle hocalık olmaz. bütün ihale kendisine kesilecek haberi yok. hazırlık maçına geçen seneki kadroyla çıktın bundan daha ötesi var mı. ikinci etap kampa gideceksin bu hafta takımda doğru düzgün ilk 11 de oynayacak kaç oyuncu var elimizde. bu sene kolay kolay bitmez. istifalar peş peşe gelir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum